حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای تمدید قرارداد کنعانی زادگان با پرسپولیس رسمی؛ آقاسی و رزاقی‌نیا راهی استقلال شدند پرسپولیس به دنبال قایدی، مغانلو و حسین‌نژاد! والیبال ایران در آستانه نسلی تازه | امید‌ها به پیاتزای ایتالیایی هافبک هلندی میلان به منچسترسیتی پیوست کارتال و بحران دفاع راست | پرسپولیس به دنبال یک مدافع خارجی مصدمیت وینیسیوس در آستانه جام جهانی باشگاه‌ها تاکنون چه تیم‌های به جام جهانی ۲۰۲۶ راه یافته‌اند؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) پیاتزا: ملی‌پوشان نشان دهند که برای ایران بازی می‌کنند ویدئوی باشگاه استقلال برای رونمایی از اولین خرید تابستانی سیدبندی احتمالی جام جهانی ۲۰۲۶ | ایران در کدام سید قرار می‌گیرد؟ طارمی مامور بازگرداندن نورالهی به تیم ملی تاریخ و ساعت بازی ایران و برزیل در هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | اولین محک پیاتزا مقابل قهرمان المپیک قلعه نویی: یک سال وقت داریم و باید آماده جام جهانی شویم توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جریمه ۶۰۰هزار یورویی استقلال بابت انتقال محبی

  • کد خبر: ۱۸۰۶۹۵
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۱
جریمه ۶۰۰هزار یورویی استقلال بابت انتقال محبی
باشگاه استقلال باید ۶۰۰هزار یورو بابت جریمه دیرکرد پرداخت قسط سوم حق انتقال محبی به باشگاه سانتاکلارا پرداخت کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال فرصت داشت تا قبل از تاریخ اعلام شده از سوی باشگاه سانتاکلارا که در توافقات فی مابین مکتوب شده بود، بدهی به باشگاه پرتغالی را پرداخت کند، اما تاخیر در انتقال این پول به باشگاه پرتغالی در نهایت بند جریمه را فعال کرد.

در توافقی که قبل از انتقال محمد محبی از سانتاکلارا به استقلال شده بود، طرف‌های ایرانی تعهد داده بودند که در ازای انتقال محبی به استقلال مبلغ ۶۰۰هزار یورو در سه قسط به حساب باشگاه پرتغالی واریز شود، اما باشگاه استقلال فقط دو قسط را پرداخت کرده و یک قسط مانده که اخیرا موعد پرداخت آن قسط به اتمام رسد.


باشگاه سانتاکلارا که اکنون در لیگ دوی فوتبال پرتغال فعال است، همان روز‌ها قرارداد سفت و سختی با استقلال بست که البته این سخت‌گیری ناشی از سوابق باشگاه‌های ایرانی در پرداخت دیون خود است؛ آن‌ها همان ابتدا کار را جدی گرفتند تا از سوی استقلال بدقولی شد، از دریافت جریمه محروم نشود.

حالا همان اتفاقی که نباید می‌افتاد، رخ داده و باشگاه استقلال باید علاوه بر مبلغ اولیه، جریمه را هم به حساب باشگاه سانتاکلارا واریز کند. روشن نیست که چرا علی خطیر که خود در امور نقل و انتقالات اشراف کامل دارد و این گونه مناسبات را به خوبی می‌شناسد، در مقابل ضرب‌الاجل تعیین شده از سوی باشگاه سانتاکلارا بی تفاوت بوده تا چنین جریمه سنگینی گریبان باشگاه استقلال را بگیرد.

اینکه خطیر چه راهکاری دارد تا شاید باشگاه سانتاکلارا را راضی به بخشش جریمه درنظر گرفته شده کند، روشن نیست، اما بدون شک باشگاه پرتغالی بلافاصله بعد از تاخیر در پرداخت قسط سوم، شکایت خود را به فیفا خواهد برد تا از آن طریق علیه باشگاه استقلال اقداماتی انجام دهد.

این مبلغ با قیمت کنونی یورو حدود ۴۰میلیارد تومان بدهی روی دوش باشگاه استقلال سوار خواهد شد و این مسئله می‌تواند فرایند پاکسازی بدهی‌های انباشته در این باشگاه را مختل کرده و برای استقلال مصائب مالی بیشتری فراهم آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->