توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

آموزش و پرورش؛ مخل فعالیت اقتصادی صنف فروشندگان نوشت‌افزار

  • کد خبر: ۱۸۰۷۶۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
آموزش و پرورش؛ مخل فعالیت اقتصادی صنف فروشندگان نوشت‌افزار
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار مشهد گفت: آموزش و پرورش کتاب درسی را از کتاب‌فروشی‌های کشور حذف و به نفع خود مصادره کرد و این درآمد خیلی کم را از سفره صنف فروشندگان نوشت‌افزار که یک صنف فرهنگی محسوب می‌شود، حذف کرد.

جواد عباسیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این‌باره اظهار کرد: توزیع کتاب درسی از گذشته از سوی صنف ما انجام می‌شد و در هیچ زمانی در بازار درخصوص توزیع کتاب کسری وجودنداشت و در تمام فصول سال تک کتاب هم در فروشگاه‌های ما موجود بود و به عبارتی یک منبع درآمدی برای این صنف بود.

وی افزود: متاسفانه از چهارسال گذشته به بهانه‌های مختلف، آموزش و پرورش کتاب درسی را از کتاب‌فروشی‌های کشور حذف و به نفع خود مصادره کرد و این درآمد خیلی کم را از سفره صنف فروشندگان نوشت‌افزار که یک صنف فرهنگی محسوب می‌شود، حذف کرد.

به گفته رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار مشهد، وظیفه آموزش و پرورش از اسمش مشخص است و نباید به سمت بنگاه اقتصادی‌شدن برود. ولی عملا وارد بنگاه اقتصادی شده است و درآمدی که در گذشته بین کتاب‌فروشی‌های سطح کشور تقسیم می‌شد اکنون مستقیم به جیب آموزش و پرورش می‌رود و در واقع دست در جیب صنف ما کرده است.



وی ادامه داد: اگر دقت داشته باشید در شروع سال تحصیلی آموزش و پرورش حتی در فروش کیف و کفش و لباس فرم مدارس هم ورود کرده است و پول قابل توجهی را ابتدای سال تحصیلی از والدین دریافت می‌کند. در طی سال هم به‌عنوان کتاب کمک درسی مبلغی را از دانش‌آموزان دریافت می‌کند.

عباسیان افزود: متاسفانه این موضوع هر سال تکرار می‌شود و مدارس به سمتی حرکت کرده که در بعضی از آن‌ها حتی در فروشگاه‌های خوراکی، عرضه دفتر و اقلام نوشت‌افزار را دارند. امسال هم گفته شده به بهانه اینکه دفتر مدارس یک‌دست باشد به‌صورت کلی سفارش دهند. مسلما اگر این روال ادامه داشته باشد صنف ما رو به تعطیلی است.

وی گفت: فعالیت صنف ما فصلی است. در شروع سال تحصیلی همه بخش‌ها به فروش لوازم‌التحریر روی می‌آورند و بااینکه صنف ما سود ۱۵درصدی درنظر می‌گیرند اما فروشگاه‌های زنجیره‌ای تخفیف ۳۰درصدی بر لوازم‌التحریر اعمال می‌کنند.

به گفته رئیس این صنف، درحال حاضر ۱۱۹۵واحد در صنف نوشت‌افزار مشهد فعالیت می‌کنند که به دلایل گفته شده سال گذشته حدود ۲۰درصد در این صنف از شغل خود کناره‌گیری کردند.
وی ادامه داد: ما توقع حمایت دولت از این صنف فرهنگی را داریم، ولی متاسفانه این اتفاق در شغل ما نیفتاده است.

وی یادآورشد: فعالیت این صنف با تمام هزینه‌هایی که رشد فزونی در این چند سال داشته صرفه اقتصادی ندارد. از ابتدای سال ۳۰مورد مالیات مختلف بر اصناف وضع شده است. مالیاتی هم که برای دستگاه پوز اعمال شده، منطقی نیست. در صنف ما دو برگه کاغذ آچار حدود ۱۰۰۰تومان خریداری می‌شود که سود آن حدود ۱۰۰ تومان است، اما همان تراکنش با دستگاه پوز ۱۱۰تومان مالیات در پی دارد. حاکمیت هزینه‌های صنوف را نمی‌بیند و فقط به شکلی در منافع شریک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->