پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

آموزش و پرورش؛ مخل فعالیت اقتصادی صنف فروشندگان نوشت‌افزار

  • کد خبر: ۱۸۰۷۶۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
آموزش و پرورش؛ مخل فعالیت اقتصادی صنف فروشندگان نوشت‌افزار
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار مشهد گفت: آموزش و پرورش کتاب درسی را از کتاب‌فروشی‌های کشور حذف و به نفع خود مصادره کرد و این درآمد خیلی کم را از سفره صنف فروشندگان نوشت‌افزار که یک صنف فرهنگی محسوب می‌شود، حذف کرد.

جواد عباسیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این‌باره اظهار کرد: توزیع کتاب درسی از گذشته از سوی صنف ما انجام می‌شد و در هیچ زمانی در بازار درخصوص توزیع کتاب کسری وجودنداشت و در تمام فصول سال تک کتاب هم در فروشگاه‌های ما موجود بود و به عبارتی یک منبع درآمدی برای این صنف بود.

وی افزود: متاسفانه از چهارسال گذشته به بهانه‌های مختلف، آموزش و پرورش کتاب درسی را از کتاب‌فروشی‌های کشور حذف و به نفع خود مصادره کرد و این درآمد خیلی کم را از سفره صنف فروشندگان نوشت‌افزار که یک صنف فرهنگی محسوب می‌شود، حذف کرد.

به گفته رئیس اتحادیه صنف نوشت‌افزار مشهد، وظیفه آموزش و پرورش از اسمش مشخص است و نباید به سمت بنگاه اقتصادی‌شدن برود. ولی عملا وارد بنگاه اقتصادی شده است و درآمدی که در گذشته بین کتاب‌فروشی‌های سطح کشور تقسیم می‌شد اکنون مستقیم به جیب آموزش و پرورش می‌رود و در واقع دست در جیب صنف ما کرده است.



وی ادامه داد: اگر دقت داشته باشید در شروع سال تحصیلی آموزش و پرورش حتی در فروش کیف و کفش و لباس فرم مدارس هم ورود کرده است و پول قابل توجهی را ابتدای سال تحصیلی از والدین دریافت می‌کند. در طی سال هم به‌عنوان کتاب کمک درسی مبلغی را از دانش‌آموزان دریافت می‌کند.

عباسیان افزود: متاسفانه این موضوع هر سال تکرار می‌شود و مدارس به سمتی حرکت کرده که در بعضی از آن‌ها حتی در فروشگاه‌های خوراکی، عرضه دفتر و اقلام نوشت‌افزار را دارند. امسال هم گفته شده به بهانه اینکه دفتر مدارس یک‌دست باشد به‌صورت کلی سفارش دهند. مسلما اگر این روال ادامه داشته باشد صنف ما رو به تعطیلی است.

وی گفت: فعالیت صنف ما فصلی است. در شروع سال تحصیلی همه بخش‌ها به فروش لوازم‌التحریر روی می‌آورند و بااینکه صنف ما سود ۱۵درصدی درنظر می‌گیرند اما فروشگاه‌های زنجیره‌ای تخفیف ۳۰درصدی بر لوازم‌التحریر اعمال می‌کنند.

به گفته رئیس این صنف، درحال حاضر ۱۱۹۵واحد در صنف نوشت‌افزار مشهد فعالیت می‌کنند که به دلایل گفته شده سال گذشته حدود ۲۰درصد در این صنف از شغل خود کناره‌گیری کردند.
وی ادامه داد: ما توقع حمایت دولت از این صنف فرهنگی را داریم، ولی متاسفانه این اتفاق در شغل ما نیفتاده است.

وی یادآورشد: فعالیت این صنف با تمام هزینه‌هایی که رشد فزونی در این چند سال داشته صرفه اقتصادی ندارد. از ابتدای سال ۳۰مورد مالیات مختلف بر اصناف وضع شده است. مالیاتی هم که برای دستگاه پوز اعمال شده، منطقی نیست. در صنف ما دو برگه کاغذ آچار حدود ۱۰۰۰تومان خریداری می‌شود که سود آن حدود ۱۰۰ تومان است، اما همان تراکنش با دستگاه پوز ۱۱۰تومان مالیات در پی دارد. حاکمیت هزینه‌های صنوف را نمی‌بیند و فقط به شکلی در منافع شریک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->