بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

افتتاح ۹هزار و ۴۷۷واحد مسکونی پروژه نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۱۱۵۳
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
افتتاح ۹هزار و ۴۷۷واحد مسکونی پروژه نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
صبح امروز و با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور، ۹هزار و ۴۷۷واحد از طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی افتتاح شد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، آیین افتتاح و بهره‌برداری از ۹ هزار و ۴۷۷ واحد مسکونی در استان  و آیین افتتاح و بهره برداری  از صد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور با حضور یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی، جواد خدائی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، حسن موحدیان رییس شورای اسلامی شهر مشهد، محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد، حجت الاسلام حسن منصوریان رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد و ایمان فرهمندی رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ،حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ و دیگر مدیران و مسئولان شهری برگزار شد.

مهرداد بذرپاش وزیر وزارت راه و شهرسازی در ابتدای این مراسم اظهار کرد:قرار شد افتتاح پروژه مسکن را در سراسر کشور همزمان با هفته دولت داشته باشیم و انشالله با شتاب و همکاری استانداران و مدیران استانی بتوانیم شاهد افتتاح این چنین پروژه‌های هر سه ماه یکبار باشیم. کمک‌های دولت سبب شد که بتوانیم در حال تکمیل پروژه‌ها باشیم.

در ادامه یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی در این مراسم با اشاره به این موضوع که همزمان تصاویر به صورت زنده از سایتی بخش می‌شود که قرار است مورد بهره‌برداری قرار گیرد و دو واحد از آن به متقاضیان تقدیم شود، اظهار کرد: سهم استان خراسان رضوی از نهضت ملی مسکن ٣٩١ هزار واحد مسکونی است که از این تعداد ١٩۵ هزار به عنوان مسکن حمایتی در دستور کار قرار گرفته است  و در این بخش ١٢۶ هزار واحد تایید نهایی دارد.

وی با بیان اینکه هر مولفه برای بخش مسکن حمایتی در دستور کار جدی ما قرار دارد، گفت: اولین مولفه تامین زمین است و در حال حاضر بیش از ۴ هزار هکتار زمین برای ١٨٠ هزار واحد تامین شده که به صورت مستقیم یا به عنوان گروه‌های ساخت در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و یا به صورت مجتمع سازی و انبوه سازی استفاده خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: موضوع آماده سازی یکی از مولفه های بسیار مهمی است که هم اکنون ١٨٩ سایت تحت برنامه آماده سازی قرار دارد.موضوع تامین زیر ساخت به صورت همزمان حائزاهمیت است که به آن پرداخته می‌شود. تسهیلات موضوع جدی است که تلاش می‌کنم تامین شود، همچنین تاکید و پیگیری مرکز تقاضای جدی ما است.

وی با اشاره به اینکه برای ارائه پروانه رایگان با ۶۵ شهرداری توافق شده است و در اختیار متقاضیان قرار خواهیم داد، ادامه داد: خدمات نظام مهندسی و بیمه در حال مدیریت است. مولفه‌های ساخت دارای اهمیت  هستند و در دستور کار جدی استان‌ها قرار دارد، امروز ٩ هزار  و ۴٧٧ واحد افتتاح و قابل بهره‌برداری است و  همچنین ١٢٠ هزار واحد در محدوده حاشیه شهر تقدیم متقاضیان خواهد شد. 

استاندار خراسان رضوی گفت: از این ١٢٠ هزار واحد سهم حوزه بازآفرینی ۵۶ هزار، حوزه خود مالک ٧۵ هزار و حوزه روستایی ۶۴ هزار واحد است. عملیات اجرایی بیش از ٢٣ هزار واحد انجام شده است. همچنین در خصوص طرح جوانی جمعیت نیز باید گفت که دو هزار و ٢٩٧ واحد تایید نهایی شده که از این تعداد هزار و ۴٨۴ واحد واگذار شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->