روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

اژه‌ای: مسئولان قضائی شهرهای مرزی تمام تلاش خود را برای خدمت‌‌رسانی به زوار اربعین به کار گیرند

  • کد خبر: ۱۸۱۴۶۱
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷
اژه‌ای: مسئولان قضائی شهرهای مرزی تمام تلاش خود را برای خدمت‌‌رسانی به زوار اربعین به کار گیرند
رئیس قوه قضائیه با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی به مسؤولان قضائی شهر‌های مرزی دستور داد تا نهایت توان و تلاش خود را برای خدمت رسانی به زوار اربعین و تسهیل امور آنان به کار ببندند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۶ شهریور) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، ضمن تسلیت ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از خداوند متعال مسئلت کرد تا زیارت امام حسین (ع) و توفیق خدمت‌رسانی به زوار اربعین را نصیب همه انسان‌ها و مشتاقان و شیفتگان مکتب سرخ شهادت و عاشورا بگرداند. 

رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی به تمامی مسئولان قضایی بویژه مسئولان قضایی شهر‌های مرزی دستور داد تا نهایت توان و تلاش خود را برای خدمت‌رسانی به زوار اربعین و تسهیل امور آنان به کار ببندند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را به رئیس‌جمهور و همه دولتمردان تبریک و تهنیت گفت و از محضر خداوند توفیقات آنان را در خدمت به نظام اسلامی و مردم مسئلت داشت.

رئیس عدلیه همچنین از حجت‌الاسلام والمسلمین داودی مازندرانی به سبب قبول تصدی ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات قدردانی کرد و توفیقات وی را در این منصب از خداوند متعال خواستار شد. 

رئیس قوه قضائیه در ادامه نشست امروز با اشاره به ضرورت اهتمام مجدانه و تسریع در اتخاذ تدابیر برای بازنگری و به روزرسانی سند تحول اظهار کرد: معاون اول قوه قضائیه و معاون راهبردی دستگاه قضا و همچنین سایر اعضای قرارگاه عملیاتی پیگیری اجرای فرامین و سیاست‌های مقام معظم رهبری در قوه ‏قضائیه برای به‌روز‌رسانی و ارتقاء سند تحول نهایت تلاش و مساعی خود را به کار ببندند و در اتخاذ تدابیر در این راستا تسریع داشته باشند. 

رئیس عدلیه با اشاره به اهمیت مقوله عدالت در همه شئون و ساحت‌ها، گفت: در فرآیند بازنگری و روزآمدکردن سند تحول قضایی باید نسبت به تعیین شاخصه‌های مقرر و هدفگذاری جهت حصول بیش از پیش عدالت در همه شئون و ساحت‌ها، اهتمام داشته باشیم؛ تحقق و گسترش عدالت از اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران است و دستگاه قضایی نیز در این راستا دارای وظایف و مسئولیت‌های ذاتی و قانونی است.

رئیس دستگاه قضا افزود: ما در فرآیند بازنگری و روزآمدکردن سند تحول قضایی باید بررسی کنیم که چه میزان در گام نخست در راستای تحقق و گسترش عدالت توفیق داشته‌ایم و برای توفیق بیشتر در گام بعدی، باید چه دستورکار‌هایی را دنبال کنیم؛ این عدالت‌گستری گاهی مستقیماً باید از ناحیه دستگاه قضایی دنبال شود و گاهی نیز در این مسیر باید به قوای دیگر کمک و مساعدت کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: اگر چه یکی از شئون مهم تحقق و گسترش عدالت، فرآیند‌های قضایی و مبحث عدالت در محکمه است؛ اما باید توجه داشت که مقوله عدالت‌گستری شامل شئون و ساحت‌های مختلفی از جمله عدالت در تقنین، عدالت در اجرا، عدالت در توزیع فرصت‌ها، عدالت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی نیز می‌شود. باید عدالت را به درستی معنا کنیم؛ باید عنایت داشته باشیم که هدف ما تحقق و بسط عدالت اسلامی است و این مقوله فراتر از صرف تحقق عدالت در محکمه است. 

 رئیس قوه قضائیه گفت: ضرورت دارد در بازنگری و به‌روزرسانی سند تحول قضایی شاخصه‌ها و معیار‌هایی را برای سنجش و ارزیابی مستمر عدالت‌گستری تعیین کنیم؛ در این راستا می‌توانیم به سیاست‌های کلی ابلاغی و برنامه‌های ۵ ساله و سایر راهبرد‌های موجود در عدلیه نظر بیفکنیم و بر غنای و پرمایگی سند تحول بیفزاییم؛ باید در مقوله عدالت‌گستری، هدفگذاری داشته باشیم و مستمراً فرایند‌های ناظر بر تحقق اهداف را پایش کنیم.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: علاوه بر اعضای قرارگاه عملیاتی پیگیری اجرای فرامین و سیاست‌های مقام معظم رهبری در قوه ‏قضائیه، سایر مسئولان قضایی نیز که عضو قرارگاه مذکور نیستند، نقطه نظرات خود را در باب روش‌های حصول و تحقق هرچه بیشتر عدالت برای گنجاندن در سند تحول قضایی در اسرع وقت ارائه دهند.

در بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی و شور و اشتیاق وصف‌ناپذیر همه دلدادگان آن حضرت برای شرکت در راهپیمایی اربعین، خطاب به آن دسته از مسئولان قضایی که قصد شرکت در اجتماع ملیونی اربعین حسینی را دارند، گفت: ضمن آنکه نایب‌الزیاره همکاران خود باشید، امور را به گونه‌ای تمشیت کنید که در مدت عدم حضورتان در محل کار، خللی در ایفای وظایف و مسئولیت‌های‌تان ایجاد نشود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->