رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است
سرخط خبرها

انهدام تیم تروریستی مرتبط با رژیم صهیونیستی در کرمان

  • کد خبر: ۱۸۱۴۸۹
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۴
انهدام تیم تروریستی مرتبط با رژیم صهیونیستی در کرمان
رئیس مجمع نمایندگان ‌کرمان از انهدام تیم بزرگ تروریستی در این استان که ‌با رژیم صهیونیستی هماهنگ و مرتبط بودند خبر داد و گفت: اعضای این تیم می‌خواستند در کرمان و دیگر نقاط کشور اقدامات خرابکارانه انجام بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا پورابراهیمی رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در جلسه شورای اداری استان کرمان امشب که با حضور احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد با اشاره به نشست اخیر مجمع نمایندگان استان کرمان با مدیرکل و معاونان اداره کل اطلاعات استان کرمان اظهار داشت: نیرو‌های اطلاعاتی استان کرمان ریشه جریان بزرگ تروریستی که هماهنگ با رژیم صهیونیستی بود را زدند.

وی با اشاره به دستگیری اعضای تیم تروریستی مرتبط با رژیم صهیونیستی و کسانی که می‌خواستند در کرمان و دیگر نقاط کشور اقدامات خرابکارانه انجام بدهند، افزود: نیرو‌های اطلاعاتی استان کرمان بلای بزرگی را از سر کشور و استان دفع کردند و ما طی نامه‌ای به رئیس جمهور درخواست تقدیر از مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام و نیرو‌های اداره کل اطلاعات استان را دادیم.

رئیس کمیسون اقتصادی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۱۰ درصد جمعیت استان کرمان را اتباع بیگانه تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: کرمان به شدت درگیر موضوع اتباع بیگانه است و ساماندهی اتباع در استان کرمان ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه اصلاح قانون اتباع جمع‌بندی و طرح سازمان ملی مهاجرت نهایی شده است، افزود: دستگاه قضایی و سازمان‌های مربوط به اتباع نظرات خود را ارائه کنند تا در طرح سازمان ملی مهاجرت لحاظ شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان، گفت: پیشنهاد شده که یک سامانه فعال و اطلاعات همه لوایح و طرح‌های مطرح شده در مجلس در آن بارگذاری شود تا همه مدیران در جریان آن قرار گیرند.

پورابراهیمی با بیان اینکه در کمیسیون اقتصادی مجلس افزایش اختیارات استان‌ها را دنبال می‌کنیم، ادامه داد: ۱۵ استاندار که بیشترین سهم را در جی دی پی کشور دارند را به کمیسیون اقتصادی مجلس دعوت کردیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه چند محور را با سازمان برنامه و بودجه نهایی کردیم، گفت: درخواست داریم از وزارت کشور این مسئله را نهایی کند.

وی با اشاره به لزوم همکاری بیشتر دستگاه‌ها با سرمایه‌گذاران بیان کرد: ۹ ماه برای احداث نیروگاه ۴۰۰ مگاواتی در راین پیگیری کردیم، اما محیط زیست از اجرای این طرح حمایت نکرد در حالی که این نیروگاه آلایندگی زیست محیطی ندارد و باید از این طرح‌ها استقبال شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->