یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان با نخست وزیر سوریه دیدار کرد

  • کد خبر: ۱۸۱۸۴۸
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
امیرعبداللهیان با نخست وزیر سوریه دیدار کرد
وزیر امور خارجه کشورمان بعدازظهر امروز با نخست وزیر سوریه در دمشق دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان که به منظور دیدار و گفتگو با مقامات سوریه به دمشق سفر کرده است، بعدازظهر امروز با حسین عرنوس، نخست وزیر سوریه دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه ایران در بدو ورود در جمع خبرنگاران درباره موضوعات مورد رایزنی در این سفر گفت: ما همواره رایزنی‌ها و مشورت‌های منظمی را با مقامات عالی رتبه سوریه و با توجه به تحولات جدید در منطقه صفحه جدید و مثبت روابطی که در منطقه شاهد آن هستیم، با همکارم آقای فیصل مقداد در دمشق یا تهران داریم. 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: در سفری که اخیرا به عربستان داشتم و از مقامات عربستان سعودی اظهارات مثبتی را در ارتباط با سوریه دریافت کردم. 

وی همچنین گفت: امروز در دمشق هستیم تا پیرامون این مسائل و موضوعات مورد علاقه منطقه‌ای، بین‌المللی و دوجانبه گفتگو داشته باشیم. پیگیری توافقات روسای جمهور دو کشور در سفر اخیر آقای رییسی به دمشق و سفر اخیر هیئتی سیاسی و اقتصادی از سوریه به تهران، پیگیری این توافقات از اهداف دیگر این سفر است.

وزیر امور خارجه کشورمان علاوه بر سوریه، به منظور دیدار و گفتگو با مقامات لبنان نیز به بیروت سفر خواهد کرد.

مجتبی امانی روز سه شنبه در حساب خود نوشت که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه وارد لبنان می‌شود.

وی اضافه کرد که در دستور کار امیرعبداللهیان گفتگو و دیدار با مقام‌های لبنانی پیرامون موضوعات مورد علاقه مشترک است.

امانی تاکید کرد: این دیدار منعکس کننده سیاست ایران و نقش سازنده آن در حمایت از ثبات و رفاه لبنان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->