قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم نتیجه دیدارتیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین | صعود با اقتدار معاون وزارت صنعت طالبان: هند متعهد به گفت‌و‌گو با آمریکا درباره بندر چابهار شد فرماندار تایباد از غربالگری بیش از ۱۸۴ هزار مسافر ورودی در گذرگاه دوغارون خبر داد قیمت امروز پول افغانی (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت زائران افغانستانی اربعین در مرز دوغارون

  • کد خبر: ۱۸۱۹۹۱
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
آخرین وضعیت زائران افغانستانی اربعین در مرز دوغارون
صبح امروز خبری مبنی بر شرایط نامطلوب زائران افغانستانی در مرز دوغارون منتشر شد که این زائران پشت مرز‌ها مانده و وسیله نقلیه‌ای برای جابجایی آنان وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این خصوص مهدی دونده، فرماندار تایباد در گفتگو با شهرآرانیوز ضمن تکذیب این خبراظهار کرد: هیچکس پشت مرز نمانده و هرکس هم که وارد خاک ایران شود قدم بر چشم ما گذاشته است و ما زائر را به مشهد یا چذابه می‌فرستیم.شرایط فعلی زائران افغانستانی در مرز دوغارون مطلوب است و هرگونه اخبار مبنی بر عدم ورود آنان تکذیب شد.

وی با تاکید بر اینکه معیار ما سرکنسولگری جمهوری اسلامی در هرات است، گفت: سرکنسولگری ایران در هرات طبق روال عادی ویزا صادر می‌کند و مشکلی وجود ندارد چرا که اگر چنین مساله‌ای وجود داشته باید رایزن و سرکنسولگر ما با توجه به ارتباط لحظه‌ای که دارد اعلام می‌کند وگرنه چه دلیلی دارد که فرد مجوز ورود دارد، اما پشت مرز بماند؟.

دونده از آمادگی مرز دوغارون برای پذیرایی از زائران افغانستانی خبر داد و بیان کرد: درحسینیه شهید سردار قاسم سلیمانی ظرفیت و زیربنا برای اسکان ۳ هزار نفر وجود دارد و توان طبخ ۵ هزار غذای گرم را داریم و ۳ موکب برپا شده بنابراین هرکس با مجوز وارد شود مشکلی ندارد. کما اینکه شرایط مطلوبی جهت حمل و نقل زائران وجود دارد.

همچنین حسین شرافتی‌راد، مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی خراسان رضوی  اخبار منتشر شده را تکذیب کرد و گفت: هیچکس پشت مرز نمانده و با خبرنگار برخورد شد چرا که ما دخالتی در آن سوی مرز نداریم.

وی افزود: خبرنگار رسانه‌ای که خبر را منتشر کرد در پی ورود به منطقه مرزی فاقد هماهنگی و مجوز از ارگان‌های ذی‌ربط بود که به ایشان مجوز ورود ندادند و چنین خبری منتشر کردند. در حال حاضر شرایط مطلوبی در مرز دوغارون حاکم است و از زائران پذیرایی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->