مشکل ویزا حل شد، تیم ملی فوتبال افغانستان به پاکستان می‌رود تأکید والی هرات بر استفاده از ظرفیت راه‌آهن خواف - هرات برای تسهیل در واردات محصولات نفتی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۴) دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است معاون وزیر کشور: جامعه بین‌الملل درقبال پناهندگان افغانستانی، مسئولیت خود را انجام نداده است دیدار نمایندگان ایران و پاکستان در آستانه نشست «فرمت مسکو» | تأکید بر مقابله با تروریسم و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای آمار خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق مرز دوغارون به یک میلیون نفر رسید (۱۴ مهر ۱۴۰۴) بررسی آخرین وضعیت مناسبات ایران و افغانستان در دیدار عراقچی با بیکدلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه چهاردهم مهرماه ۱۴۰۴) افغانستان، محور دیدار نمایندگان ۴ کشور مهم منطقه در مسکو شکاریم یکسر همه پیش مرگ | یادی از استاد محمدیونس طغیان ساکایی سرپرست سفارت ایران در کابل: تحریم‌ها تأثیری بر همکاری‌های اقتصادی ایران با افغانستان ندارد با اتصال دوباره اینترنت در افغانستان، مشکل کامیون‌های ایرانی برای ورود به اسلام‌قلعه حل شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت زائران افغانستانی اربعین در مرز دوغارون

  • کد خبر: ۱۸۱۹۹۱
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
آخرین وضعیت زائران افغانستانی اربعین در مرز دوغارون
صبح امروز خبری مبنی بر شرایط نامطلوب زائران افغانستانی در مرز دوغارون منتشر شد که این زائران پشت مرز‌ها مانده و وسیله نقلیه‌ای برای جابجایی آنان وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این خصوص مهدی دونده، فرماندار تایباد در گفتگو با شهرآرانیوز ضمن تکذیب این خبراظهار کرد: هیچکس پشت مرز نمانده و هرکس هم که وارد خاک ایران شود قدم بر چشم ما گذاشته است و ما زائر را به مشهد یا چذابه می‌فرستیم.شرایط فعلی زائران افغانستانی در مرز دوغارون مطلوب است و هرگونه اخبار مبنی بر عدم ورود آنان تکذیب شد.

وی با تاکید بر اینکه معیار ما سرکنسولگری جمهوری اسلامی در هرات است، گفت: سرکنسولگری ایران در هرات طبق روال عادی ویزا صادر می‌کند و مشکلی وجود ندارد چرا که اگر چنین مساله‌ای وجود داشته باید رایزن و سرکنسولگر ما با توجه به ارتباط لحظه‌ای که دارد اعلام می‌کند وگرنه چه دلیلی دارد که فرد مجوز ورود دارد، اما پشت مرز بماند؟.

دونده از آمادگی مرز دوغارون برای پذیرایی از زائران افغانستانی خبر داد و بیان کرد: درحسینیه شهید سردار قاسم سلیمانی ظرفیت و زیربنا برای اسکان ۳ هزار نفر وجود دارد و توان طبخ ۵ هزار غذای گرم را داریم و ۳ موکب برپا شده بنابراین هرکس با مجوز وارد شود مشکلی ندارد. کما اینکه شرایط مطلوبی جهت حمل و نقل زائران وجود دارد.

همچنین حسین شرافتی‌راد، مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی خراسان رضوی  اخبار منتشر شده را تکذیب کرد و گفت: هیچکس پشت مرز نمانده و با خبرنگار برخورد شد چرا که ما دخالتی در آن سوی مرز نداریم.

وی افزود: خبرنگار رسانه‌ای که خبر را منتشر کرد در پی ورود به منطقه مرزی فاقد هماهنگی و مجوز از ارگان‌های ذی‌ربط بود که به ایشان مجوز ورود ندادند و چنین خبری منتشر کردند. در حال حاضر شرایط مطلوبی در مرز دوغارون حاکم است و از زائران پذیرایی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->