«نهضت آسفالت» در مشهد؛ تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نگاهی به وقایع روز‌های پیش و پس از قیام ۱۵‌خرداد ۱۳۴۲ در شهر مشهد | شروع سرنگونی پیش‌بینی ۶ مرکز مجاز توسط شهرداری مشهد برای ذبح دام در عید قربان ۱۴۰۴ صرفه‌جویی زمانی و ریالی شهروندان با تبدیل میدان شهید کاوه مشهد به چهارراه جهش بی‌سابقه در زیرساخت‌های هوشمند مشهد امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری مشترک کنفرانس مدیریت شهری در مشهدمقدس سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: برای ناوگان تاکسی باید خودرو اختصاصی طراحی شود

  • کد خبر: ۱۸۲۴۶۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۵
شهردار مشهد مقدس: برای ناوگان تاکسی باید خودرو اختصاصی طراحی شود
شهردار مشهد گفت: درحال حاضر همه شهر‌ها بخصوص کلانشهر‌ها نیاز به نوسازی ناوگان تاکسی دارند و این درحالیست که اکثر خودرو‌هایی که در شرکت‌های خودروساز داخلی وجود دارد، مناسب تاکسی نبوده و زود مستهلک می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف درحاشیه بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی خودرو مشهد اظهار کرد: براساس مطالعات موجود، بیشترین نیاز‌های خودرویی در کلانشهر‌ها و به ویژه مشهد، در بخش اتوبوس، مینی بوس و تاکسی است که تامین آن‌ها هزینه بر بوده و نیازمند همراهی ویژه متولیان امر در این زمینه است.

وی با اشاره به این نکته که داشتن خودرو باکیفیت ملی از افتخارات ما خواهد بود، افزود: تاکسی باید مناسب، راحت، ایمن و مستحکم باشد و برای تردد دائمی در شهر مناسب باشد که امیدواریم این خواسته منطقی به مدیران خودروساز کشور منتقل و شاهد اتفاقات مناسب در این حوزه باشیم.

شهردار مشهد بیان کرد: خودروی مناسب تاکسی از ابتدا باید طراحی شود تا شهرداری‌ها بصورت مناسب از آن استفاده کنند و قیمت آن نیز قیمت قابل رقابت با خودرو‌های دیگر برای نوسازی ناوگان باشد.

قلندر شریف با اشاره به اینکه عمر مفید اکثر تاکسی‌های شهری یا تمام شده یا روبه اتمام است، خاطر نشان کرد: درحال حاضر همه شهر‌ها بخصوص کلانشهر‌ها نیاز به نوسازی ناوگان تاکسی دارند و این درحالیست که اکثر خودرو‌هایی که در شرکت‌های خودروساز داخلی وجود دارد، مناسب تاکسی نبوده و زود مستهلک می‌شوند.

وی با بیان آن که سایپا از جمله شرکت‌هایی است که اتوبوس برقی آن نیز در سال گذشته و در نمایشگاه تست شده است، اضافه کرد: در سال گذشته این تست انجام شد و رضایت لازم را هم توانست کسب کند لذا از وزارت کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست تولید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی را داریم و قرارداد چهارگانه از طرف شهرداری مشهد با وزارت کشور و وزارت صنعت و شرکت سایپا بسته شده است.

شهردار مشهد در پاسخ به این پرسش که فرایند تحویل اتوبوس‌های برقی تاکنون یکسال بطول انجامیده است، گفت: این تفاهم ابتدا باید بین شرکت و وزارت صنعت و وزارت کشور تعیین تکلیف شود و سپس شهرداری وارد قرارداد با شرکت سایپا شود.

قلندر شریف تاکید کرد: باتوجه به شرایط آلودگی هوا در کلانشهر مشهد و مزایای مختلف، شهرداری مشهد متقاضی تاکسی و اتوبوس برقی است و درصورت نهایی شدن قرارداد بین مجموعه‌های مرتبط، امیدواریم اولین شهری باشیم که ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی را تحویل می‌گیریم.

وی در ادامه در خصوص کیفی سازی خودرو‌های داخلی نیز تصریح کرد: اگر کیفی سازی خودرو‌ها انجام نشود، رقابت را از دست می‌دهند. درحال حاضر وضعیت قیمت خودرو‌ها مناسب نیست و نسبت به بازار بین المللی گرانتر شده و توقع مردم برطرف نمی‌شود.

محمد رضا قلندر شریف تصریح کرد: اگرچه نسبت به سال‌های گذشته کیفیت خودرو‌ها روبه رشد است، اما امیدواریم همزمان با افزایش کیفیت شاهد کاهش قیمت خودرو‌ها نیز باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه مردم برای خرید خودرو حق انتخاب زیادی ندارند و بطور مستقیم نمی‌توانند آن را خریداری کنند و از طریق سامانه این کار انجام می‌شود، امیدوارم به زودی به سمتی حرکت کنیم که مردم خودرویی را که نیاز دارند را از لحاظ کیفیت و قیمت انتخاب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->