تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد
سرخط خبرها

رئیس مجلس: واریز پول به حساب‌های تجاری تخلف است

  • کد خبر: ۱۸۲۵۰۹
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
رئیس مجلس: واریز پول به حساب‌های تجاری تخلف است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در برنامه هفتم تلاش بر این است که اعتبار نامه بانکی نقدی به اعتباری تبدیل شود و هیچ پولی بدون کنترل حساب خزانه جا به جا نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در مراسم رونمایی از گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ در دیوان محاسبات حضور یافته است، طی سخنانی با اشاره به اهمیت جایگاه دیوان محاسبات گفت: دیوان محاسبات جراحی‌های عمیق و دقیق را بر امور کاری خود انجام می‌دهد. وقتی بحث مدیریت بودجه، هزینه و حسابرسی را مطرح می‌کنیم باید دقت لازم را داشته باشیم و فرآیند هوشمندسازی در اینجا به ما کمک می‌کند.

وی افزود: ما به راحتی می‌توانیم بر بودجه تسلط داشته باشیم و کشور را از یک گیجی در حوزه بودجه و پولی و بانکی نجات دهیم. دیوان محاسبات نقش سلسله اعصاب را دارد که پیغام را به درستی و به جا به مغز برساند. دو تصمیم است که ما می‌توانیم در یک سال صفر تا صد آن را انجام دهیم؛ ابتدا اینکه در کشور نباید بگذاریم در حساب‌های تجاری پولی از پول‌های بیت‌المال بماند، باید همه اعتبارات به حساب‌های خزانه واریز شود یعنی واریز پول به حساب‌های تجاری را باید تخلف قطعی محسوب کنیم و موضوع دوم اینکه پول‌ها را به جای نقدی، اعتباری منتقل کنیم. یعنی تا به مصرف کننده نهایی نرسیده نباید پولی به معنای اِل سی (اعتبار نامه بانکی) نقدی واریز یا جا به جا کنیم.

رئیس مجلس عنوان کرد: یکی از اشکالات این است که همین ۳ درصد تنخواه گردان دولت نیز بعضی وقت‌ها جوابگو نیست و این سبب می‌شود که پایه پولی به شدت بالا رود و اینجا تکالیف دولت باعث می‌شود که بانک‌های عامل از بانک مرکزی استقراض کنند. باید بدانیم که در زمان بودجه نویسی، بودجه را برای مردم می‌نویسیم و اثر آن برای مردم باید باشد.

وی گفت: من در این ۴ سال خدمت نتوانستم از ظرفیت بالای دیوان محاسبات استفاده کنم که یکی از غصه‌های من به عنوان یک مدیر همین است. من به عنوان خدمتگزار و نماینده مردم در مجلس جایی هم که اطلاعی دارم براساس تجربه و تلاشی است که خودم می‌کنم. اصل ۵۵ می‌گوید همه مردم باید درباره بودجه بدانند و موضوع مهم بودجه را باید ساده سازی کنیم که مثلا برای یک دانشجو که تخصص نداشته باشد هم قابل فهم باشد. یعنی شفاف و ساده بیان شود. یک امر مهم را باید به زبان ساده بگویید که عموم مردم متوجه شوند.

رئیس مجلس تصریح کرد: باید روشی درست کنیم که بودجه و ظرفیت‌های استفاده از آن شفاف، ساده و روان باشد.

وی گفت: امروز کشور، انقلاب و نظام ما باید مسیر خود را پر قدرت پیش ببرد. ما نیازمند حرکت‌های جهشی هستیم که در فرصت‌های معمولی اتفاق نمی‌افتد و در فرصت‌های با ریسک با شجاعت، درایت و گذشت انجام می‌شود.

قالیباف افزود: در برنامه هفتم هم تلاش می‌کنیم که ال سی نقدی را جمع کنیم و همه را اعتباری کنیم و هیچ انتقال وجهی خارج از حساب کنترل خزانه نباید باشد و این اعتبار جایی به نقدینگی تبدیل می‌شود که آن، مصرف کننده نهایی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->