مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان
سرخط خبرها

آغاز عملیات خط راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان | رئیسی: شمال و جنوب کشور با این خط آهن به هم متصل می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۲۸۳۸
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۷
آغاز عملیات خط راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان | رئیسی: شمال و جنوب کشور با این خط آهن به هم متصل می‌شود
عملیات اجرایی ابر پروژه ریلی شرق کشور با پیگیری‌ها برای تخصیص مالی در دولت سیزدهم، با حضور رئیس جمهور آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پروژه راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان به طول ۹۱۰ کیلومتر اجرا می‌شود که ۴۳۲ کیلومتر آن در خراسان جنوبی است. این پروژه چهار ایستگاه در خراسان جنوبی دارد که در شهر‌های نهبندان، سربیشه، بیرجند و قاین راه اندازی می‌شود که ایستگاه بیرجند ایستگاه تشکیلاتی خط راه آهن، در طول پروژه است که تقریباً بزرگترین ایستگاه در طول خط ۹۱۰ کیلومتری راه آهن مشهد - بیرجند _ زاهدان است.

راه آهن زاهدان ـ زابل ـ بیرجند ـ مشهد با طول ۹۱۰ کیلومتر در ۲۳ قطعه در حال اجرایی سازی است. اعتبار مورد نیاز برای این پروژه ۱.۷ میلیارد یورو است. این پروژه در ۱۵  قطعه اجرا شده و مجموع مبلغ قرارداد‌ها ۸۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال است.

اعتبار این پروژه در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ حدود ۲۹۰ میلیارد ریال بود که به ۶۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت و اعتبار پروژه ریلی استان در قانون بودجه از هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ به هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است.

اجرای پروژه راه آهن مشهد _بیرجند_ زاهدان از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و به دلایلی چند سال متوقف شد، اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم و اختصاص اعتبارات، این پروژه دوباره آغاز به کار کرد. اتصال به دریای عمان و آب‌های آزاد جهان، دسترسی به آسیای میانه، پیشرفت و توسعه اقتصادی خراسان جنوبی و هموار شدن راه سرمایه‌گذاران تنها گوشه‌ای از مزیت‌های اجرای طرح راه آهن برای خراسان جنوبی است.

پروژه راه آهن مشهد _بیرجند_ زاهدان دارای ۱۳ قطعه است که تمامی این قطعات تقسیم کار شده و پیمانکاران کارگاه‌های مربوط به اجرای این قطعات را تجهیز کرده‌اند. پروژه راه آهن مشهد _بیرجند_ زاهدان با ظرفیت ۸ میلیون تن بار و دو میلیون نفر مسافر راه‌اندازی می‌شود که اعتبار اولیه اختصاص یافته به آن ۱۸ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

اعتبار مورد نیاز این پروژه با همت دولت، نمایندگان مجلس و موافقت رهبر معظم انقلاب از محل اعتبارات تهاتر نفت تامین می‌شود و پیش بینی می‌شود تا ۴ سال آینده راه اندازی شود.

اتصال شمال به جنوب کشور با راه‌آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان‌

رئیس جمهور  در آغاز مراسم عملیات راه آهن مشهد ـ بیرجند ـ زاهدان‌ گفت: راه آهن مشهد- بیرجند -زاهدان یکی از مهم‌ترین مسیر‌های ریلی کشور است که شاید بتوان گفت در راس مسیر‌های اصلی راه آهن کشور قرار می‌گیرد.

آیت‌الله رئیسی افزود: با تامین اعتبارات مورد نیاز و تقسیم کار بین پیمانکاران، پیش بینی می‌شود از زمان تعیین شده برای بهره‌برداری راه آهن مشهد- بیرجند- زاهدان، این پروژه زودتر به بهره‌برداری برسد و مردم بهره‌مند شوند.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران اجرای پروژه راه آهن مشهد- بیرجند- زاهدان گفت: راه‌اندازی راه آهن مشهد- بیرجند- زاهدان، گره گشای مسائل مهمی در جابجایی مسافر و بار کشور و همچنین اتصال شمال به جنوب کشور خواهد بود.

دستور ویژه مقام معظم رهبری برای تأمین اعتبار پروژه راه آهن

جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران با اشاره به دستور ویژه مقام معظم رهبری درخصوص تأمین اعتبار مورد نیاز پروژه راه آهن، اظهار داشت: رئیس جمهور علی رغم تأکیدی که براولویت دادن به اتمام پروژه های نیمه تمام دارند و نسبت به آغاز هیچ پروژه جدیدی اقدام نمی کنند، عملیات اجرایی پروژه راه آهن نهبندان- بیرجند- قاین- یونسی را آغاز خواهند کرد.

وی با اشاره به آخرین جلسه هماهنگی پروژه راه آهن که با حضور پیمانکاران و مدیران دستگاه های مرتبط برگزار شد، افزود: با توجه به اینکه در تأمین آب، برق و سوخت مورد نیاز کارگاه ها مشکلی نداریم و دستگاه های اجرایی در این خصوص همراهی های لازم را دارند، انتظار این است که تمامی قطعات پروژه راه آهن در استان، به صورت همزمان شروع به کار کنند.

استاندار خراسان جنوبی راه آهن زاهدان-بیرجند- مشهد را پروژه ای فراملی خواند و اظهارکرد: همه دستگاه های اجرایی مرتبط و کلیه پیمانکارانی که مسئولیتی در این زمینه به عهده گرفته اند، باید این پروژه را خاص و ویژه و فراتر از کارهای عادی و معمولی خود ببینند و قطعاً تعامل می تواند روند اجرای کار را تسهیل کند.

 قناعت وظیفه دستگاه های اجرایی در این زمینه را تسهیل شرایط و رفع موانع از مسیر پیمانکاران  برشمردو ادامه داد: راه آهن زاهدان-بیرجند – مشهد از پروژه های کلیدی و حیاتی کشور است و برای نظام و کشور حائز اهمیت می باشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مطالعات مربوط به تمامی قطعات پروژه راه آهن استان انجام شده، افزود: مانعی برای شروع کار وجود ندارد  بنابراین توقع ما این است که روند اجرای کار شتاب گیرد  چرا که راه آهن به مطالبه عمومی مردم تبدیل شده است..

آیت الله رئیسی  امروز در سفر به خراسان جنوبی، با حضور در جمع راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی از میدان آزادی تا امامزادگان باقریه بیرجند، در تجمع جاماندگان حسینی در محل امامزادگان  این شهر سخنرانی دارد.

در این سفر همچنین عملیات اجرایی طرح راه آهن نهبندان - بیرجند - قاین- یونسی هم با حضور آیت الله رئیسی آغاز شود.

دیدار با مردم ، نخبگان، ائمه جمعه، علما و طلاب انقلابی  شهرستانهای فردوس ودرمیان خراسان جنوبی از دیگر برنامه های سفر رئیس جمهوری به خراسان جنوبی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->