تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) تأکید جشنواره بین‌المللی سیمرغ بر اهمیت جایگاه حماسی فردوسی جزئیات رفع مشکل هم‌پوشانی بیمه اصحاب فرهنگ و هنر اجرای نوروزی علی رهبری در روسیه
سرخط خبرها

سرنوشت نامعلوم جانی دپ در «دزدان دریایی کارائیب»

  • کد خبر: ۱۸۲۹۰۸
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۴
سرنوشت نامعلوم جانی دپ در «دزدان دریایی کارائیب»
تهیه‌کننده سری فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» از نامعلوم بودن حضور مجدد «جانی دپ» در این مجموعه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ، «کریگ مازن» نویسنده «دزدان ردیایی کارائیب ۶» اخیراً به لس آنجلس تایمز گفته است که فیلمنامه قسمت جدید این سری فیلم آنقدر عجیب است که از تصمیم کمپانی دیزنی برای خرید آن شگفت زده شده است.

ورایتی در تابستان ۲۰۲۰ گزارش داد که دیزنی در مراحل اولیه ساخت دو فیلم «دزدان دریایی» است: یک فیلم با حضور «مارگو رابی» و ششمین فیلم در فرانچایز اصلی نوشته کریک مازن و تد الیوت است که «الیوت» پیش از این در نویسندگی چهار قمسمت اول نیز مشارکت داشته است. 

آخرین فیلم «دزدان دریایی»، «مردگان حکایت نمی‌کنند» در سال ۲۰۱۷ اکران شد. «مارگو رابی» در نوامبر گذشته اعلام کرد که فیلم «دزدان دریایی کارائیب» که قرار بود او در آن بازی کند فعلا کنار گذاشته شده است. 

با این حال «جری بروکهایمر» تهیه‌کننده سری فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» می‌گوید فیلمنامه «دزدان دریایی» با حضور «مارگو رابی» در نقطه‌ای مشخص می‌آید و این پروژه کاملاً مرده نیست، اما دیزنی به جای آن فیلمنامه نوشته «مازن» و «الیوت» را در اولویت قرار داده است. طرح داستان فیلم قسمت ششم «دزدان دریایی کارائیب» همچنان مخفی مانده است و مشخص نیست که این فیلم شامل بازگشت شخصیت جک اسپارو با بازی «جانی دپ» خواهد بود یا خیر. فعالیت «جانی دپ» در سال‌های اخیر تحت تاثیر دعوای حقوقی او با همسر سابقش «امبر هرد» بسیار محدود شده است. 

فیلم‌های قبلی «دزدان دریایی کارائیب» با بازی «جانی دپ» در نقش کاپیتان جک اسپارو، ۱.۵ میلیارد دلار در داخل و ۳.۰۷ میلیارد دلار در سطح بین‌المللی فروش داشتند. مجموع فروش داخلی فیلم «مردگان حکایت نمی‌کنند» محصول ۲۰۱۷ به ۱۷۲ میلیون دلار رسید، در حالی که این فیلم در بازارهای خارجی ۶۲۲ میلیون دلار فروش داشت. هر پنج فیلم «دزدان دریایی» بیش از ۶۵۰ میلیون دلار در سرتاسر جهان فروختند و «صندوقچه مرد مرده» و «سوار بر امواج ناشناخته» هر دو از مرز یک میلیارد دلار عبور کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->