زمان مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین اعلام شد ترامپ: ایران و آمریکا به توافق نزدیک هستند معاون رئیس جمهور: گام مهمی برای پیوستن به FATF برداشته شد رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان دیدار کرد جنگ غزه ۳۸ میلیارد دلار هزینه روی دست صهیونیست‌ها گذاشت لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد پزشکیان مسقط را ترک کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) حماس: برای آتش‌بس با آمریکا به توافق اولیه رسیدیم توهمات نتانیاهو درباره غزه و منطقه تکرار شد پزشکیان از مسجد جامع سلطان قابوس بازدید کرد+ عکس گروسی: بازرسی‌ باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد پزشکیان: تأکید ما تامین صلح و امنیت منطقه‌ای توسط کشور‌های منطقه است وزیر امور خارجه: درباره غنی‌سازی با کسی شوخی نداریم | تاریخ دور بعدی مذاکرات به زودی مشخص می‌شود واکنش تند حماس به اظهارات وقیحانه نتانیاهو درباره فلسطینی‌های عریان تحلیلگر عراقی: درگیری مستقیم آمریکا با ایران ۵۸ تریلیون دلار هزینه دارد دانشجویان سنگالی، سفیر تل‌آویو را از دانشگاه بیرون راندند نتانیاهو: انصارالله یمن نیروی نیابتی ایران است پاپ لئو شهادت کودکان غزه را محکوم کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲۸ فلسطینی دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به غزه | شمار شهدا به ۵۴ هزار و ۸۴ نفر رسید(۷ خرداد ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور و استانداران با رهبر معظم انقلاب | توصیه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به استانداران: با مردم گرم بگیرید و به میان آنها بروید + فیلم زلنسکی خواستار دیدار با پوتین در حضور ترامپ شد حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعاء (۷ خرداد ۱۴۰۴) دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عمان اعلام خواهد شد سخنگوی هیئت رئیسه مجلس برای اجلاسیه دوم انتخاب شد عقب‌نشینی انگلیس از موضع سفیر این کشور درباره غنی‌سازی در ایران استاندار خراسان رضوی در دیدار با رئیس قوه قضائیه: دستگاه قضایی در پرونده «پدیده شاندیز» مساعدت کند لاوروف تأکید کرد: پذیرش حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات، اصلی کلیدی است همکاری مشترک ایران، پاکستان و عراق برای مدیریت سفرهای اربعین
سرخط خبرها

پاسخ مرکز رسانه قوه قضائیه به ادعای کذب «نازیلا معروفیان»

  • کد خبر: ۱۸۳۰۸۹
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۹
پاسخ مرکز رسانه قوه قضائیه به ادعای کذب «نازیلا معروفیان»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد که شکایتی از سوی نازیلا معروفیان و وکیل وی در مورد آزار و تعرض در زندان ثبت نشده و در زمان پذیرش در زندان هم هیچ گزارشی مبنی بر خشونت و تعرض به او اعلام نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا یک متهم زن ادعا‌های بدون سند و مدرکی را در رابطه با بدرفتاری، خشونت و تعرض به خود منتشر کرده است که بررسی‌های صورت گرفته درمورد ادعا‌های مطرح شده نشان می‌دهد وی نه تنها هیچ دلیل و مدرکی برای این ادعا بیان نکرده، بلکه تاکنون هیچ شکایتی هم در این زمینه از سوی وی مطرح نشده است.

رسانه‌های معاند در روز‌های گذشته به نقل از معروفیان ادعا کرده‌اند این فرد در زمان بازداشت مورد ضرب و شتم قرار گرفته و در بازداشتگاه اوین به وی تعرض شده است.



این ادعا‌ها در شرایطی به نقل از معروفیان مطرح شده که نه خودش و نه وکیل وی شکایتی در این زمینه ثبت نکرده‌اند و در زمان پذیرش در زندان نیز هیچ گزارشی مبنی بر خشونت و تعرض به مسئولان زندان اعلام نشده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد این متهم مانند همه زندانیان در سراسر کشور در ابتدای ورود به زندان مورد معاینه قرار گرفته و هیچ مورد مشکوکی مشاهده نشده است.

همچنین این گزارش حاکی است در پی انتشار ادعای مورد اشاره در رسانه‌های معاند، رییس زندان و ضابط پرونده با دعوت از معروفیان اظهارات وی را ثبت و ادعای مطرح شده را مورد بررسی دقیق قرار دادند. معروفیان در ملاقات امروز (۱۶ شهریور) با رییس زندان شرایط خود در زندان را خوب توصیف کرده است.



این در حالی است که سال گذشته نیز در راستای بر هم زدن آرامش و امنیت روانی جامعه، ادعا‌هایی در خصوص آزار و تعرض به زندانیان زن از سوی رسانه‌های معاند و ضد انقلاب مطرح شده بود که در پی آن هیات‌هایی متشکل از کمیسیون زنان مجلس و معاونت زنان ریاست جمهوری از زندان زنان بازدید کردند.

در این بازدید که انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان حضور داشت، بعد از گفتگو با زندانیان زن اعلام کرد که ابدا چنین ادعا‌هایی که در رابطه با تجاوز به زنان مطرح می‌شود، صحت ندارد.

همچنین پیش‌تر سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که محل نگهداری زنان زندانی در زندان‌های کشور از نظر زیستی، کیفیت نگهداری، اقدامات تامینی و تربیتی از وضعیت مناسب برخوردار بوده و همواره رعایت کرامت همه‌جانبه زنان زندانی و حقوق شهروندی آنان در ابعاد مختلف مورد توجه مسئولین سازمان زندان‌های کشور است.



در این اطلاعیه تاکید شده بود: واحد‌های نظارتی سازمان زندان‌ها و نیز مراجع قضایی به طور پیوسته، نحوه نگهداری زنان زندانی را رصد کرده، به گونه‌ای که در طول شبانه روز با دوربین‌های مدار بسته زیر نظر مراقبان و مسئولان زندان زنان که خود نیز از بانوان هستند، مراتب دائما مورد کنترل واقع می‌شود.

در این اطلاعیه، تاکید شده‌است این سازمان حق شکایت به دستگاه قضایی، از همه کسانی را که مبادرت به انتشار اخبار کذب و دروغ می‌کنند، برای خود محفوظ می‌داند.

منبع: مرکز رسانه قوه قضائیه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->