نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد
سرخط خبرها

خدائیان: سازمان بازرسی برای نخستین‌بار سراغ گلوگاه‌های فساد رفته است

  • کد خبر: ۱۸۲۷۶۴
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
خدائیان: سازمان بازرسی برای نخستین‌بار سراغ گلوگاه‌های فساد رفته است
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از بازرسان خواست در راستای جلوگیری از وقوع مفاسد، با تدقیق و نظارت بیشتری نسبت به مسدودسازی این گلوگاه‌ها اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح‌الله خدائیان در نشست رصد و پایش برنامه‌های سال ۱۴۰۲ که با هدف بررسی وضعیت اجرای برنامه‌های ابلاغی با حضور معاونین، بازرس کل امور و سربازرسان آن‌ها و به صورت ارتباط برخط با استان‌ها برگزار شد، با تسلیت ایام اربعین حسینی (ع) به بیان نکاتی پیرامون اهمیت فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر پرداخت.

رئیس سازمان بازرسی امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه‌ای همگانی و ستون اِعمال و اجرای سایر فرائض دانست و خواستار توجه به این مقوله در بازرسی‌ها و نظارت‌ها شد.

وی خطاب به بازرسان تاکید کرد که همواره خداوند متعال را در همه امور ناظر اعمال خود بدانند و تقوای الهی پیشه کنند.

خدائیان در ادامه با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی معاون راهبردی و مدیریت منابع این سازمان پیرامون میزان پیشرفت برنامه‌های نظارت، بازرسی و اجرای برنامه‌های کلان در مرکز و استان‌ها، نکاتی را مطرح کرد.

وی در بیان اولین نکته به معاونان، مدیران کل و بازرسان کل در مرکز و استان‌ها تاکید کرد که اجرای برنامه‌های ابلاغی را به پایان سال موکول نکنند.

خدائیان به منظور اجرای برنامه‌های پیش بینی شده در مهلت مقرر، خواستار برنامه‌ریزی دقیق شد و گام اساسی برای اتمام به موقع برنامه‌ها را رصد مداوم آن‌ها عنوان کرد.

ئیس سازمان بازرسی کل کشور در بیان دومین نکته، اولویت بندی در اجرای برنامه‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: به منظور اثربخشی و تاثیرگذاری بیشتر سازمان بازرسی در جامعه، باید در اجرای برنامه‌ها اولویت بندی صورت گیرد و در این زمینه انسداد بستر‌ها و گلوگاه‌های فسادخیز و اجرای برنامه‌های کلان در صدر اولویت‌های بازرسان قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی برای اولین بار به سراغ گلوگاه‌های فساد و برنامه‌های کلان رفته است، از بازرسان خواست در راستای جلوگیری از وقوع مفاسد، با تدقیق و نظارت بیشتری نسبت به مسدودسازی این گلوگاه‌ها اقدام کنند.

رئیس سازمان بازرسی در این زمینه به نقش موثر راهبر‌ها در پیشبرد امور اشاره کرد و خواستار نظارت مستمر آن‌ها برای کسب موفقیت در انسداد گلوگاه‌های فسادخیز شد.

خدائیان دقت نظر در انجام بازرسی‌ها و نظارت‌ها را به عنوان نکته بعد مورد تاکید قرار داد و خطاب به بازرسان گفت: دقت نظر در انجام بازرسی‌ها ضروری است و نباید به راحتی و بدون تعمق پرونده‌های بازرسی مختومه شود.

رئیس سازمان بازرسی در بیان نکات پایانی بر لزوم توجه به نظم و انضباط در انجام امور و سپردن پرونده‌ها به بازرسان فعال و تذکر به نیرو‌های ناکارآمد تاکید کرد.

در ادامه این نشست چهارساعته قائم مقام، معاونان و بازرسان کل در مرکز و استان‌ها به بیان مواردی پیرامون پرونده‌های نظارت و بازرسی پرداختند و خدائیان راهنمایی‌های لازم را در زمینه موضوعات مطرح شده، ارائه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->