واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

اعلام آمادگی ارمنستان برای مذاکره فوری با آذربایجان

  • کد خبر: ۱۸۳۳۴۲
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵
اعلام آمادگی ارمنستان برای مذاکره فوری با آذربایجان
نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در تماس تلفنی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه آمادگی خود را برای مذاکرات فوری با الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان به منظور کاهش تنش در مرزهای دو کشور اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر نخست وزیر ارمنستان در بیانیه‌ای گفت: پاشینیان آمادگی خود را برای گفتگو‌های فوری با رئیس جمهور آذربایجان با هدف کاهش تنش ابراز کرد.

در این بیانیه با اشاره به سخنان مکرون مبنی بر این که کاهش تنش در امتداد مرز‌ها یک ضرورت است، بر پایبندی خود به حل دیپلماتیک همه مسائل تاکید شد.

دفتر پاشینیان همچنین امروز اعلام کرد که رهبر ارمنستان در گفتگو‌های تلفنی با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، ایراکلی گاریباشویلی، نخست وزیر گرجستان و ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، مسائل مشابهی را مطرح کرده است.

وزارت امورخارجه ارمنستان نیز امروز در بیانیه‌ای ضمن تاکید بر تعهد این کشور برای حل و فصل منازعه با جمهوری آذربایجان، از آمادگی ایروان برای از سرگیری مذاکرات با باکو خبر داد.

در متن این بیانیه ضمن تاکید بر تلاش برای پیدا کردن یک راه حل مناسب برای مسائل موجود، آمده است: «اظهارات مبنی بر تدارک ایروان برای اقدامات تحرک آمیز کاملا بی‌اساس است. ارمنستان هیچ قصدی برای تشدید اوضاع ندارد، بلکه همچنان آماده بحث در مورد راهکار‌های پیشنهادی پیشین برای کاهش تنش است.»

اشاره این وزارتخانه به اظهارات وزارت امورخارجه جمهوری آذربایجان است که هفته گذشته ارمنستان را به تمرکز نیرهایش در مرز مشترک و خرید تسلیحات جدید متهم کرد و آن را اقدامی تحرک آمیز و تنش زا خواند.

این بیانیه در پایان خاطرنشان می‌کند: «ما از همه شرکای مایل به ایجاد ثبات منطقه‌ای می‌خواهیم تا این موضوع را در نظر داشته باشند که ارمنستان آماده است تا در اولین فرصت مناسب مذاکرات با جمهوری آذربایجان را ادامه دهد.»

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه حاضر شده و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند، ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->