«جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است پژمان جمشیدی به ترکیه رفت + علت (۶ آبان ۱۴۰۴) خوراکیان: رسالت هنر متعهد، انعکاس حقیقت معارف اهل‌بیت(ع) است رسالت حوزه هنری، پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما یک جایزه و یک نامزدی بین المللی برای «شال سیاه» نگاهی به قسمت سوم سریال «بامداد خمار» مارگو رابی در فیلم ترسناک «روانی آمریکایی» فروش ۵ میلیاردی فیلم‌های «غریزه» و «بچه مردم»
سرخط خبرها

اطلاعات تلفن‌همراه «بابک اسحاقی» خبرنگار اینترنشنال لو رفت + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۳۵۱۲
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
  • ۱
اطلاعات تلفن‌همراه «بابک اسحاقی» خبرنگار اینترنشنال لو رفت + فیلم
نحوه تهیه اخبار برای شبکه معاند اینترنشنال و توهین به کردها و مردم ایران افشا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌تازگی مکالمات «بابک اسحاقی» خبرنگار اینترنشنال در اراضی اشغالی در فضای مجازی منتشر شده است.

در این فیلم که نشان‌دهنده مکالمه وی با یکی از دوستانش در واتساپ است، وی به کرد‌ها توهین می‌کند و آن‌ها را مردمی عصبانی و تندخو معرفی می‌کند.

اسحاقی در این مکالمه با ابراز ناراحتی از اینکه اغتشاشات به جایی نرسیده، با توهین به مردم ایران و استفاده از عبارات زشت برای آنها، از به خیابان نیامدن مردم گلایه می‌کند!

پیشاپیش، بخاطر استفاده از الفاظ رکیک از سوی خبرنگار اینترنشنال، پوزش می‌طلبیم.

تعداد بازدید : 1393

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
کرد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
1
2
من کوردم و بهیچ وجه خشن و عصبانی نیستم ، حتی گرگ پیشم آروم میشینه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->