پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جابه‌جایی ۳۷۹ هزار و ۳۱۹ مسافر از طریق ناوگان هوایی به مناسبت اربعین امسال

  • کد خبر: ۱۸۳۵۴۹
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
جابه‌جایی ۳۷۹ هزار و ۳۱۹ مسافر از طریق ناوگان هوایی به مناسبت اربعین امسال
وزیر راه و شهرسازی از برقراری ۲ هزار و ۹۶۲ پرواز از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ برای سفر‌های اربعین خبر داد و گفت: در این مدت ۳۷۹ هزار و ۳۱۹ زائر اربعین توسط ناوگان حمل‌ونقل هوایی جابه‌جا شده اند که عملیات جابه‌جایی این زائران تا ۲۰ شهریور ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز مهرداد بذرپاش اظهار کرد: در سفر‌های اربعین ۱۴۰۲ از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور ۳۷۹ هزار و ۳۱۹ مسافر از طریق ناوگان هوایی، یک میلیون و ۲۳ هزار و ۳۵۹ زائر توسط ۴۹۱۲۶ سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در مسیر رفت و ۸۶۰ هزار و ۶۳ زائر در مسیر برگشت با ناوگان جاده‌ای عمومی جا به جا شدند.

وی از برقراری ۲ هزار و ۹۶۲ پرواز از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ برای سفر‌های اربعین خبر داد و گفت: در این مدت ۳۷۹ هزار و ۳۱۹ زائر اربعین توسط ناوگان حمل‌ونقل هوایی جابه‌جا شده اند که عملیات جا به جایی زایران اربعین تا ۲۰ شهریور ادامه خواهد داشت.

وی به برقراری پرواز‌های فوق‌العاده برای سفر‌های اربعین اشاره کرد و افزود: از این تعداد، ۳۶۸ پرواز فوق‌العاده در خطوط داخلی به سمت مرز‌های خروجی و در هفت استان کشور برقرار شده است.

وزیر راه و شهرسازی از اعزام بیش از ۸۶۳ رام قطار در ایام سفر‌های اربعین خبر داد و گفت: برای انتقال مسافران ریلی سفر‌های اربعین به تعداد ۵۵۴ هزار و ۵۰۶ صندلی در ناوگان حمل‌ونقل ریلی ایجاد شده است.

بذرپاش افزود: این قطار‌ها در مسیر تهران-اهواز-خرمشهر، مشهد، کرمانشاه، مشهد-اهواز-خرمشهر، تهران -کرمانشاه به جابه‌جایی مسافران پرداخته و قطار‌های محلی خرمشهر-شلمچه و اهواز-شلمچه نیز در ایام سفر‌های اربعین خدمت رسانی کردند.

وی در خصوص گزارش مسیر رفت زائرین به مرز‌ها از طریق ناوگان عمومی حمل ونقل جاده‌ای از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ توضیح داد: در حوزه حمل و نقل جاده‌ای با وسایل حمل ونقل عمومی برون شهری در مسیر رفت به پایانه‌های مرزی یک میلیون و ۲۳ هزار و ۳۵۹ زائر توسط ۴۹۱۲۶ سفر ناوگان عمومی جا به جا شدند که نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر تعداد مسافر بیش از ۲۳ درصد و از نظر تعداد سفر ۱۲.۶ در صد رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه ۱۸ هزار و ۳۰۲ زائر پاکستانی با ۴۱۶ سرویس اتوبوس پاکستانی از مرز‌های سیستان و بلوچستان به چذابه منتقل شده اند و ۸۶ هزار پاکستانی با ناوگان ایرانی به پایانه‌ها در مرز عراق بیان کرد: مرز مهران با سهم ۵۷.۴ درصدی بیشترین سهم را در انتقال زائرین با حمل و نقل عمومی به خود اختصاص داده است پس از آن مرز شلمچه با سهم ۲۳.۴ درصدی قرار دارد و مرز‌های چذابه با سهم ۱۰.۳ درصد، خسروی ۴.۴ درصد، تمرچین ۲.۷ درصد و باشماق ۱.۹ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه در مرز مهران سهم حمل و نقل عمومی جاده‌ای ۳۷ درصد بوده است، توضیح داد: استان‌های دارای بیشترین اعزام به ترتیب عبارتند از تهران با ۲۰۳ هزار و ۶۳ نفر زائر (افزایش نسبت به سال قبل ۱۵ درصد)، اصفهان با ۱۱۸ هزار و ۶۷۶ نفر زائر (افزایش نسبت به سال قبل ۲۰ درصد)، خراسان رضوی با ۸۶ هزار و ۱۲۵ نفر زائر (افزایش نسبت به سال قبل ۶۱ درصد) فارس با ۶۶ هزارو ۶۳۶ نفر زائر (افزایش نسبت به سال قبل ۱۳ درصد) است.

به گفته بذرپاش، مجموع زائرین خارج شده از مرز بر اساس آمار گذرنامه ۳ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۶۲۳ نفر ثبت شده که سهم حمل و نقل عمومی از این تعداد زائر ۲۸ درصد است.

وی یادآور شد: از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور در مجموع ۸۶۰ هزار و ۶۳ زائر توسط ۳۵۴۹۱ سفر ناوگان عمومی جاده‌ای از مرز‌های هدف اربعین به مقاصد مختلف در استان‌ها جابه جا شده اند که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۲۰.۶ درصد در تعداد زائر افزایش داشته و در تعداد سفر ناوگان هم ۱۶.۳ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: مرز مهران با سهم ۶۸.۷ درصدی بیشترین سهم را در بازگشت زائرین با حمل و نقل عمومی به خود اختصاص داده است و پس از آن مرز شلمچه با سهم ۱۴.۴ درصدی قرار دارد و مرز‌های چذابه با سهم ۹.۴ درصد، خسروی ۲.۸ درصد، تمرچین ۲.۶ درصد و باشماق ۲.۳ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. همچنین مجموع زائران وارد شده به کشور بر اساس آمار گذرنامه ۳ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۷۷۳ نفر بوده که سهم حمل و نقل عمومی از این تعداد زائر ۲۴.۸ درصد ثبت شده و در مرز مهران سهم حمل و نقل عمومی جاده‌ای ۳۴ درصد بوده است.

انجام ۱۰۰ هزار سفر اربعین توسط تاکسی‌های اینترنتی

بذرپاش همچنین به نقش آفرینی تاکسی‌های اینترنتی در جابه‌جایی زائران اشاره کرد و افزود: از ۲۸ مرداد تا ۱۸ شهریورماه، ۸۰ هزار و ۳۸۳ سفر رفت توسط تاکسی‌های اینترنتی انجام شده و ۲۰ هزار و ۸۳۰ سفر برای بازگشت زائران برقرار شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->