گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

اسرائیل: ایران درحال ساخت فرودگاه پشت مرزهای ماست + عکس

  • کد خبر: ۱۸۳۷۳۴
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰
اسرائیل: ایران درحال ساخت فرودگاه پشت مرزهای ماست + عکس
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جدیدترین اظهار نظر خود ادعا کرد که ایران در حال احداث فرودگاهی در جنوب لبنان و در فاصله ۲۰ کیلومتری از مرز فلسطین اشغالی است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عبری زبان به نقل از یواف گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که در کنفرانس سالانه مرکز تحقیقات سیاست‌های مبارزه با تروریسم دانشگاه رایخمن (در هرتزیلیا) سخنرانی می‌کرد، نوشتند: ایران با اهداف تهاجمی در فاصله ۲۰ کیلومتری مرز‌های ما در حال احداث یک فرودگاه است.

گالانت که بعد از ظهر دوشنبه سخن می‌گفت ادعا کرد: ایران بزرگترین خطر برای اسرائیل است و با تلاش خود برای دستیابی به توانمندی نظامی هسته‌ای به تهدیدی برای ثبات منطقه و جهان هم تبدیل شده است.

به زعم گالانت ایران امروز از هر زمان دیگری به هدف هسته‌ای خود نزدیک‌تر است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که نمی‌توانست خشم خود را از حضور پر رنگ ایران در نقاط مختلف خاورمیانه و گسترش اندیشه‌های اسلامی در کشور‌های منطقه پنهان کند گفت: در سایه تحولاتی که خاورمیانه شاهد آن است، ایران در حال تسلط جغرافیایی و ایدئولوژیک بر کشور‌های منطقه است.

او اعتراف کرد، هدف اصلی ایران وارد کردن اسرائیل به جنگی فرسایشی در تمام مرزهایش و در آن واحد است.

گالانت در بخش دیگری از سخنرانی خود افزود: اقدامات تحریک آمیز و مکرر حزب الله در مرز‌های شمالی (فلسطین اشغالی) اقداماتی متکبرانه و در عین حال خطرناک است.

او در این زمینه با نشان دادن تصاویری به حضار ادعا کرد، این‌ها تصاویر فرودگاهی است که ایران در حال احداث آن در قلعه جبور در جنوب لبنان است، این منطقه فقط ۲۰ کیلومتر با مرز اسرائیل فاصله دارد.

اسرائیل: ایران درحال ساخت فرودگاه پشت مرزهای ماست + عکس

گالانت در ادامه افزود: هدف از این اقدامات ایران، ضربه زدن به اسرائیل است، زیرا در صورتی که به نقطه درگیری برسیم آن‌ها از بکارگیری ضربات کشنده علیه ارتش اسرائیل ابایی نخواهند کرد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنرانی خود اعتراف کرد، امروز اسرائیل با جبهه‌های مختلفی مواجه است، از جمله سوریه، غزه و کرانه باختری، او در این زمینه مدعی شد با کمک ایران سوریه نیز به جبهه‌ای علیه اسرائیل تبدیل می‌شود، اما اسرائیل اجازه شکل‌گیری حزب الله ۲ را در بلندی‌های جولان نخواهد داد و تل‌آویو تلاش می‌کند تا اجازه ندهد تا سوریه به نقطه آغاز حملات دیگری علیه اسرائیل تبدیل شود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در رابطه با شرایط غزه هم اعلام کرد، حماس و جهاد اسلامی به شکل روز افزونی در حال همسویی با محور ایران هستند، او با محور شرارت توصیف کردن محور مقاومت ادعا کرد ایران حامی اصلی اقدامات گروه‌های فلسطینی در غزه است.

گالانت در تکمیل شرایط بغرنج رژیمش همچنین خبر داد، محور ایرانی مرز‌های اردن را هم برای اسرائیل نا امن می‌کند، او با اشاره به مرز‌های طولانی که با اردن از ایلات تا دریاچه طبریا امتداد دارد، ادعا کرد، ایران عامل اصلی مسلح شدن کرانه باختری است و از این طریق به دنبال از بین بردن اسرائیل است.

وزیر جنگ اسرائیل با اشاره ضمنی به مشکلات داخلی رژیم صهیونیستی هم گفت: در چنین شرایطی ما نیازمند وحدت هستیم تا از این طریق بتوانید در مقابل این چالش‌ها که همزماناز زمین هوا و دریا بشکل می‌گیرند، مقابله کنیم.

او اعتراف کرد در صورت ادامه شرایط فعلی اسرائیل بهای سنگینی را در زمینه امنیت خواهد پرداخت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->