شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

«بدون قرار قبلی» در ایتالیا

  • کد خبر: ۱۸۳۷۹۷
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
«بدون قرار قبلی» در ایتالیا
فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی در دوازدهمین حضور بین‌المللی خود در جشنواره مذهب امروز ترنتوی ایتالیا به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آخرین ساخته بهروز شعیبی با نام «بدون قرار قبلی» در ادامه حضور‌های بین‌المللی خود، این‌بار در بخش مهاجرت و مهاجران بیست‌وششمین دوره جشنواره مذهب امروز ترنتوی ایتالیا به نمایش در می‌آید.

جشنواره مذهب امروز از تاریخ سیزدهم تا بیستم سپتامبر برابر با بیست‌ودوم تا بیست‌ونهم شهریور در ترنتوی ایتالیا برگزار می‌شود.

فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به‌تهیه‌کنندگی محمود بابایی محصول بنیاد سینمایی فارابی در جشنواره‌های جهانی نظیر جشنواره «داکا» بنگلادش، «صوفیامنار» بلغارستان، جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در روسیه، جشنواره بین‌المللی فیلم ونکوور در کانادا، جشنواره بین‌المللی چنای هند و جشنواره بین‌المللی فیلم مینسک در بلاروس، کازان روسیه و... حضور داشته است که از جشنواره‌های فیلم مسکو و کازان روسیه موفق به دریافت جایزه شده است.

داستان فیلم در مورد دختری به نام یاسمن است که پس از سال‌ها به دلیل مرگ پدرش از آلمان به ایران بازگشته است. پسر او دچار اوتیسم است و این مسئله، سفر را برایش دشوار می‌کند. یاسمین شناختی از پدرش ندارد و بیش از آن میراثی که پدر برایش گذاشته‌است باعث تعجب او می‌شود. او در این سفر با افرادی آشنا میشود و اقامت کوتاه او در زادگاه پدر و دیدار با کسانی که پدرش را می‌شناسند او را به درک تازه‌ای از انسان و مفهوم مرگ می‌رساند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->