جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

معاون اجرایی رئیس جمهور: مجموعه کشور آماده خدمت رسانی به زائران امام رضا(ع) است

  • کد خبر: ۱۸۴۱۱۹
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
معاون اجرایی رئیس جمهور: مجموعه کشور آماده خدمت رسانی به زائران امام رضا(ع) است
رئیس نهاد ریاست جمهوری گفت: در مسئله اسکان و تغذیه اقدامات خوبی صورت گرفته و اگر کسری‌هایی وجود دارد باید هرچه سریع‌تر تکمیل شود. مجموعه کشور آماده خدمت رسانی است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، منصوری، معاون اجرایی رییس جمهور در جلسه فوق‌العاده قرارگاه مرکزی زائرین که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، گفت: امسال فصل متفاوتی در خدمت رسانی ایام اربعین سپری شد و امسال در بهترین شرایط اجرایی برگزار کردیم. طبق نظرسنجی‌ها رضایت نسبی وجود داشت.  

وی گفت: مردم کار جدی در ایام اربعین انجام دادند و دولت نیز در  این زمینه کمک کرد و هرچند کاستی‌هایی بود که باید برای سال‌های اینده رفع شود.  

رییس نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: امتداد خدمت رسانی اربعین در ایام پایانی ماه صفر باید اتفاق بیفتد. مشهد میزبان چند میلیون زائر است و باید با همان مدلی که اربعین را پشت سر میگذاریم با همان مدل در مشهد باشیم.  

وی گفت: انچه در مشهد نشان داده شده، همکاری و همبستگی مردمی است و مردم مانور قدرت می‌دهند. مردم ما متدین هستند و یکی از شاخص‌های این تدین برگزاری همین مراسم‌ها است.  

منصوری تصریح کرد: ما تکلیف اعتقادی و شرعی داریم و هم تکلیف تشکیلاتی در این زمینه داریم، در دولت اقای رییس جمهور چندین مرتبه تاکید کردند که پای کار ایام ماه صفر و به خدمت استان خراسان رضوی دربیاید.  

معاون رییس جمهور تصریح کرد: کار‌های خوبی صورت گرفته است و تاکیداتی نیز وجود دارد. همه به دنبال سفر ارزان و امن برای زائران هستیم. از نظر انتظامی و امنیتی اقدامات خوبی صورت گرفته است.  

وی گفت: سلامت زائر نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. گزارش‌های خوبی صورت گرفته و ظرفیت وزارت بهداشت در این زمینه بسیج شده است.

منصوری خاطرنشان کرد: مهمترین مسئله دیگر در این زمینه حمل و‌نقل است. در ایام اربعین بهتر از سال‌های گذشته برگزار شد. در مشهد هم نگرانی از بابت مسیربرگشت است. در حوزه حمل و‌نقل و راهداری دو کار داریم که یک کار آن در ایام سال است. ۱۲۰۰ کیلومتر بهسازی و روکش اسفالت کار بسیار مهمی است که در استان خراسان رضوی صورت گرفته است.  

وی گفت: بخشی از کارهم مدیریتی و اقدام در میدان عملیات است. ۶ رام قطار اضافه شده و ناوگان هوایی نیز پای کار آمده است.  

به گفته وی، در مسئله اسکان و تغذیه اقدامات خوبی صورت گرفته، اما مسئله قیمت را باید جدی گرفت و اگر کسری‌هایی وجود دارد باید هرچه سریع‌تر تکمیل شود. مجموعه کشور آماده خدمت رسانی است.  

معاون اجرایی رییس جمهور گفت: وزارت نفت نیز پای کار مسئله سوخت است. این مورد را باید با حساسیت دنبال کرد.  
منصوری خاطرنشان کرد: باید از زائران خارجی نیز به صورت ویژه پذیرایی و استقبال کرد. همه دستگاه‌ها پای کار هستند و ما نیز از سمت دولت از خدمات شما تشکر می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->