استاندار خراسان رضوی: مشهد میزبان دبیرخانه دائمی رویداد ملی بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خواهد شد اعلام آمادگی روسیه برای کمک به ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشته‌شدن ۲ نظامی روس در حمله به یک پایگاه نظامی در سوریه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله راکتی از غزه به اراضی اشغالی (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: «دیپلماسی استانی» از ابتکارات دولت چهاردهم است مخالفت دیوان عالی رژیم صهیونیستی با تصمیم نتانیاهو برای برکناری رئیس شاباک رئیس‌دفتر شهید جمهور: شهید رئیسی «خدایی‌بودن» و «مردمی‌بودن» را در هم آمیخته بود عراقچی: مردم ایران رنج تحریم‌ها را به خاطر غنی‌سازی تحمل کردند ایران با پیشنهاد عمان برای برگزاری دور پنجم مذاکرات با آمریکا موافقت کرد وزیر ارشاد دولت سیزدهم: شهید رئیسی به همه پیمان‌ها و عهد خود با خدا و مردم وفا کرد آزمایش موشک قاره‌پیما آمریکا با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهید رئیسی همانند یک پدر مهربان، یک مربی دلسوز و یک استاد راهنما بود عمان زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا را اعلام کرد واکنش باکو به اعدام فرد حمله کننده به سفارت این کشور در ایران حرف‌های کمترشنیده‌شده آیت‌الله علم‌الهدی از زندگی شخصی و مدیریتی شهید رئیسی تجمع بزرگ مردم مشهد در نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور+فیلم وزیر خارجه آمریکا: ایران نباید اجازه غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند نظم نوین منطقه‌ای هستند پاپ خواستار ورود کمک‌ها به غزه شد زمان سفر پزشکیان به عمان اعلام شد وندی شرمن: متقاعد کردن ایران برای توقف غنی‌سازی امری غیرممکن است تأکید روسیه بر حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای سرلشکر باقری: انسداد مرز‌های شرقی به منظور مقابله با شرارت‌ گروهک‌های تروریستی است افزایش آمار شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید کرملین بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های راهبردی روسیه و آمریکا شهرک‌نشین‌های صهیونیست مانع ورود کامیون‌های کمک‌های انسانی به غزه شدند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز نگرانی پاپ لئو از اوضاع غزه | درخواست رهبر کاتولیک‌های جهان از رژیم صهیونیستی چه بود؟
سرخط خبرها

لیدرهای معاندین ضدانقلاب در سرپل ذهاب دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۸۴۲۳۵
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۲
لیدرهای معاندین ضدانقلاب در سرپل ذهاب دستگیر شدند
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سرپل ذهاب از دستگیری لیدرهای معاندین ضدانقلاب توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر فیضی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سرپل ذهاب اظهار کرد: طی رصد‌های شبانه روزی و چندماهه سربازان گمنام امام زمان (عج) شهرستان سرپل ذهاب افرادی که در زمینه فراخوان‌های اعتراضی، تبلیغ و ترویج برای سلطنت طلبان، و… فعالیت داشتند با اشراف چندماهه بر روی آن‌ها نهایتاً توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت تحویل مراجع قضائی و تعدادی هم مورد احضار و ارشاد قرار گرفتند.

وی افزود: تمام تحرکات افراد تحت رصد بوده و با افراد مخل امنیت مردم برخورد قاطع قضائی خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سرپل ذهاب تصریح کرد: هرگونه گزارشات و اخبار مردمی خود را به شماره‌های ۱۱۰ نیروی انتظامی، ۱۱۳ ستاد خبری اداره اطلاعات، ۱۱۴ ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میان بگذارید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->