روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

رئیس جمهور: آزادراه حرم تا حرم جزو اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است

  • کد خبر: ۱۸۴۳۳۷
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶
رئیس جمهور: آزادراه حرم تا حرم جزو اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است
رئیس جمهور گفت: آزادراه حرم تا حرم جزو اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است و از معاون اجرایی آقای منصوری خواسته ام تا زمانبندی پروژه را در سطح ملی پیگیری کنند تا این خدمت برای زائران امام رضا (علیه السلام) تسریع شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله رئیسی عصر امروز در دیدار با مدیران کشوری، استانی و دستگاه‌های خدمت رسان به زائران رضوی در تالار ولایت حرم مطهر رضوی افزود: ما به عنوان مسئول وظیفه داریم تدارک لازم برای انجام یک زیارت ارزان، آسان، دلنشین و سازنده را ببینیم و فراهم آوردن چنین زیارتی وظیفه ماست.

وی ادامه داد: دهه آخر صفر یکی از قله‌های زیارت است و همانطور که امروز مدیران ملی نیز برای این خدمت رسانی بسیج شده اند در سایر ایام اوج حضور زائران نیز باید چنین اقداماتی برنامه ریزی شود.

رئیس جمهور بر پیگیری مصوبات کارگروه ملی زیارت تاکید کرد و گفت: باید نیاز‌های مشهد و زائران را به درستی احصا و برای رفع آنان برنامه زمانبندی مشخصی داشته باشیم.

رئیسی یکی از این نیاز‌ها را احداث پارکینگ‌های جدید در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر دانست و اظهار کرد: برای احداث حداقل چهار پارکینگ در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی یک بررسی فوری نیاز داریم. در استان کارگروهی تشکیل و مکان یابی لازم در یک فرصت یک ماهه انجام شود.

وی اذعان داشت: در این باره با تاکید بر حضور بخش خصوصی و پس از آن پای کار آمدن ظرفیت زمین‌ها و امکانات دستگاه‌ها، سازمان ها، وزارتخانه ها، آستان قدس و شهرداری کار مکان یابی و سپس اجرای پروژه در دستور کار قرار گیرد.

رئیسی توضیح داد: مساله حمل و نقل برای تسهیل زیارت برای مردم دارای اولویت است و باید در حوزه ناوگان هوایی، ریلی و زمینی در مشهد ظرفیت‌ها تقویت شود. شهر فرودگاهی که استاندار خراسان رضوی درباره آن نکاتی را گفتند جزو نیاز‌های استان است و لازم است این کار تسریع شود.

وی خاطر نشان کرد: از نظر ما قطار سریع السیر تهران مشهد از اولویت‌های کشور است. استاندار خراسان رضوی پیگیری‌های خوبی دراین باره داشتند. پیگیری بودجه و اعتبارات آن انجام می‌شود، ولی وزارت راه و شهرسازی آن را در چند جبهه باید پیگیری کند. این جزو کار‌های ضروری است.

رئیس جمهور بیان کرد: همانطور که گزارش دادند بیش از ۸۰ درصد زائران مشهد از طریق جاده‌ها به زیارت مشرف می‌شوند و لزوم تسریع پروژه آزاد راه حرم تا حرم برکسی پوشیده نیست. همانطور که اقای نظری تاکید کردند این پروژه درصورتی که به نتیجه برسد می‌تواند بستر بسیاری از تردد‌های زمینی باشد.

وی تاکید کرد: آزادراه حرم تا حرم جزو اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است و از معاون اجرایی آقای منصوری خواسته ام تا زمانبندی پروژه را در سطح ملی پیگیری کنند تا این خدمت برای زائران امام رضا (علیه السلام) تسریع شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->