سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

۳۳ هزار هکتار در طرح نهضت ملی مسکن تامین شد

  • کد خبر: ۱۸۵۶۳۵
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
۳۳ هزار هکتار در  طرح نهضت ملی مسکن تامین شد
۳۳ هزار هکتار از اراضی وزارت راه و شهرسازی و اراضی که برای طرح نهضت ملی مهیا شده بر اساس این قانون در اختیار طرح نهضت ملی قرار داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی روز گذشته (۱ مهر) در حاشیه بازدید از متروی پرند با اشاره به پیشرفت قابل توجه در روند پروژه مترو پرند، گفت: در چند ماه گذشته با تلاش‌های انجام شده و مدیریت مناسب، علی‌رغم افزایش قیمتی که بخش‌های مختلف پروژه پیدا کرده بود، این پروژه با پیشرفت قابل توجهی همراه شد و هم اکنون شاهد روزهای پایانی انجام پروژه و اتمام آن هستیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه به همراه فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا و مدیریت مترو از این پروژه مهم شهر جدید پرند بازدید شد، تصریح کرد: در ۲ تا ۳ روز آینده تست گرم متروی پرند انجام خواهد شد و برای تأمین بخشی از برق این مترو، فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) نیز کمک خواهد کرد و متروی پرند در میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) با حضور رئیس جمهور به بهره برداری خواهد رسید.

عضو کابینه دولت سیزدهم در بخش دیگری از سخنان خود در حوزه مسکن نیز توضیحاتی ارائه کرد و درباره برنامه وزارت راه و شهرسازی با توجه به افزایش نهاده‌های ساختمانی برای بازار مسکن و اجاره و ساماندهی آن گفت: تمامی تلاش ما این است تا بتوانیم بازار مسکن را با روش‌های مختلف کنترل و مدیریت کنیم و همراه با افتتاح ۴ هزار واحد مسکن مهر پرند، متروی پرند نیز افتتاح خواهد شد.

وی افزود: ابزارهایی همچون مالیات بر خانه‌های خالی، ساماندهی مشاوران و بنگاه‌های مشاور املاک، راه‌اندازی سامانه‌های ثبت معاملات اجاره و خرید و فروش مسکن و همچنین قانون ساماندهی بازار اجاره و مسکن که مراحل نهایی آن در حال انجام است، همگی راهکارهای مدیریت بازار مسکن است.

عرضه گسترده زمین از هفته آینده آغاز می‌شود

بر اساس این گزارش، مهرداد بذرپاش نیز در ادامه برنامه‌ریزی‌های وزارت راه و شهرسازی در ساخت و ساز واحد مسکونی تاکید کرد که تولید و عرضه مسکن و همچنین تولید و عرضه گسترده زمین که از هفته آینده در کشور آغاز خواهد شد همگی راهکارهایی است که در مجموعه وزارت راه و شهرسازی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: طبق آمار بانک مرکزی در بهار سال گذشته رشد (تولید) مسکن و ساختمان منفی ۸ درصد بود که در بهار امسال این بخش با رشد مثبت ۱.۶ درصد همراه بود. این مسیر در ماه‌های آتی ادامه پیدا می‌کند و کارگاه بزرگ ساختمانی در کشور ایجاد خواهد شد.

تحویل ۱۴ هزار واحد مسکن مهر در پرند و پردیس

بذرپاش سرعت ساخت و ساز در کشور را مثبت دانست و گفت: عرضه مسکن با سرعت مناسب در حال انجام است و روز گذشته (۱ مهر) هزار و ۴۷۰ واحد مسکن مهر و پروژه‌های روبنایی در مهستان تحویل مردم شد و در روزهای آینده نیز ۴ هزار واحد مسکن مهر تکمیل شده در پرند نیز تحویل خواهد شد و ۱۰ هزار واحد مسکن مهر پردیس نیز از دیگر افتتاح‌های مسکنی در این ماه است.

وی گفت: هم اکنون خانه‌های خالی فراوانی در شهرهای جدید وجود دارد که با مکانیزم‌های تنظیمی در تلاش هستیم تا به بازار عرضه شوند.

واگذاری ۵۰۰ هزار قطعه زمین تا پایان امسال در قالب نهضت ملی مسکن

بذرپاش تصریح کرد: بخشی از رشد قیمتی بخش مسکن در سال‌های گذشته به دلیل عدم عرضه مسکن و عرضه زمین بود که هم اکنون این مانع برداشته شده است. تصمیم گرفتیم تا با عرضه گسترده زمین در روستاها مشکلات این بخش را حل کنیم. تا پایان امسال ۵۰۰ هزار قطعه زمین به مردم در قالب طرح نهضت ملی مسکن عرضه می‌شود.

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده احتکار زمین در محدوده شهرها و همچنین روستاها در حال فروپاشی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->