فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

حمله تند زلنسکی به نتانیاهو

  • کد خبر: ۱۸۴۴۷۲
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۹
حمله تند زلنسکی به نتانیاهو
براساس مقاله‌ای به قلم «ایتامار یکنار» در روزنامه «یدیعوت آحارونوت» آمده است ولودیمیر زلنسکی در دفتر خود در کی‌یف برای اولین بار از زمان آغاز جنگ در کشورش، با ۳۲ فرستاده خاخام‌ها و فرستادگان جنبش حسیدی یهودی ارتدکس «چاباد» و خاخام‌های فرقه‌های اصلی یهودی دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نوشته این روزنامه عبری، ۱۵ سرباز یهودی با خاخام‌ها و فرستادگان چاباد در این نشست شرکت کردند و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین به این سربازان یهودی به دلیل شجاعت و نقش افتخارآمیزشان در جنگ اوکراین و روسیه جوایز ویژه‌ای اعطا کرد. وی با ستایش «اتحادیه جوامع یهودی در اوکراین و نقش آن در سازماندهی» این دیدار، به فرستادگان چاباد که در اوکراین ماندند و فرار نکردند، بالید و به آن‌ها گفت: «با تشکر از شما، جامعه با شکوه یهودیان اینجا در حال پیشرفت است.»

زلنسکی در بیانیه‌ای که از سوی وی منتشر شد، گفت: «در شب سال نوی عبری، با نمایندگان جامعه یهودی اوکراین، جنگجویان و خاخام‌ها دیدار کردم. از شما برای حمایت از کشور و تلاش‌مان برای صلح سپاسگزاریم. صلح تنها از طریق پیروزی اوکراین حاصل می‌شود. ما معتقدیم که قادر خواهیم بود صلح عادلانه را در اسرع وقت به اوکراین بازگردانیم.»

این نویسنده در پایان مقاله خود گفت: «لازم به ذکر است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به زودی در نیویورک در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با زلنسکی دیدار خواهد کرد. این دیدار اولین ملاقات نخست وزیر اسرائیل با رئیس جمهور این کشور از زمان شروع جنگ اوکراین است.»

در این مقاله به نقل از منابع آگاه صهیونیستی آمده است: «در این دیدار، زلنسکی از کمبود کمک‌های اسرائیل به اوکراین انتقاد کرد و توضیح داد که با بنیامین نتانیاهو تماس گرفته و درخواست کمک کرده و گفته است که پناهگاه‌هایی وجود دارند که فقط ۱۱۰۰۰ نفر را می‌توانند در خود جای دهند؛ اما انتظار ورود ۳۰ هزار نفر وجود دارد. به او گفتم که اگر اسرائیل گنبد آهنین را بفرستد، به حفاظت از شهروندانش کمک می‌کند و به او قول دادم که اگر به اوکراین بیاید، با او به اومان (شهری در استان چرکاسی در اوکراین) خواهم رفت.»

طبق این مقاله، زلنسکی در جریان دیدار با خاخام‌های جوامع یهودی در این کشور به انتقاد شدید خود از نتانیاهو ادامه داد و گفت که مسؤولیت محافظت از ده‌ها هزار یهودی که در سال نوی یهودیان برای آیین تلمودی به اومان، اوکراین آمده‌اند، تنها مسؤولیت اوکراین نیست، بلکه مسؤولیت رژیم صهیونیستی نیز هست که به اندازه کافی در خصوص حفاظت لازم از آن‌ها کاری انجام نمی‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->