ارز اربعین امروز گران شد | افزایش قیمت دینار در مشهد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) فردا جلسه حراج شمش برگزار می‌شود (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) | واریز یک میلیارد تومان، شرط شرکت در حراج شمش طلا قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۹۰ هزار تومان قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شدن ماهانه حدود ۴ نانوایی در مشهد | هزینه ۳۰۰ میلیونی تحمیل شده بر نانوایی‌ها در پی قطعی برق احتمال افزایش دوباره تولید نفت اوپک پلاس در اجلاس آینده علت خاموشی‌های بیشتر از ۲ ساعت در مشهد چیست؟ | برنامه قطعی برق چرخشی می‌شود؟ خوراکی‌های خانواده شهری ۴۷.۲ درصد گران‌تر از سال پیش | سبد خرید با طعم لاکچری قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی اوج گرفت خبر جدید برای نیرو‌های شرکتی (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | دستور رئیس‌جمهور برای بررسی تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قیمت امروز میوه و صیفی جات (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | در یک هفته اخیر کدام میوه‌ها در مشهد ارزان و کدام گران شدند؟ ثبت‌ سفارش برنج از دوشنبه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود وزیر رفاه: حذف یارانه دهک‌های ۸ تا ۱۰ کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند ایرانی‌ها سالانه ۶۰ هزار تن چای خشک مصرف می‌کنند پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: اجرای تصمیمات اقتصادی نباید صرفاً در حد ابلاغ باقی بماند واریز ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران از فردا (جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) صعود قیمت طلا در بازار ایران همزمان با صعود نرخ جهانی (پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴) دبیرکل اتحادیه اوراسیا: جهان به‌زودی شاهد موفقیت‌های جدید ایران خواهد بود قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت برنج، روغن و شکر چه تغییری کرد؟ بررسی قیمت خودرو‌ها در میانه خواب تابستانه بازار (۹ مراد ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی پمپ‌های بدون مخزن، دسترسی به آب را محدود و هزینه قبض‌ها را سنگین‌تر می‌کند جدول اسامی ۳۵ مدل خودروی وارداتی آماده فروش منتشر شد افزایش تقاضا، نرخ دینار در بازار آزاد مشهد را گران کرد | ارز اربعین امروز چند؟ (۹ مرداد ۱۴۰۴) هوشمندسازی جاده‌های سیروان در مسیر اربعین با هزینه‌کرد ۸ میلیارد تومان دلار وارد کانال ۹۰ هزار تومان شد | سکه امامی از ۸۰ میلیون تومان فراتر رفت (۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کدام خودرو‌های وارداتی ترخیص می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۸۴۵۴۷
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
کدام خودرو‌های وارداتی ترخیص می‌شوند؟
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: در صورتی که صاحب کالا و گمرک در خصوص ارزش‌گذاری این خودرو‌ها به توافق نرسیدند، این خودرو‌ها به عنوان اموال متروکه اعلام و به مزایده گذاشته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز مهدی اسلام پناه در پاسخ به این سئوال که تاکنون چند دستگاه خودرو وارد گمرکات شده و چند دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شده است، اظهار کرد: تاکنون حدود ۵ هزار دستگاه خودرو وارد کشور شده که تعدادی از این خودرو‌ها هنوز در گمرک است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: علت دپوی این خودرو‌ها در گمرکات، عدم توافق صاحب کالا و گمرک درخصوص ارزش‌گذاری است در واقع این خودرو‌ها در ابتدا باید ارزش‌گذاری شود تا امکان اظهار و ترخیص آن‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به وجود ۱۲۱۷ دستگاه خودرو تجاری و سواری وارداتی در گمرک بندر شهید باهنر بیان کرد: تعدادی از این خودرو‌ها از گذشته در گمرک بوده و تعدادی نیز اخیرا وارد گمرک شده است، علت دپوی این خودرو‌ها اختلاف صاحب کالا با گمرک در خصوص ارزش‌گذاری است، بنابراین در جسله‌ای که اخیرا در استان هرمزگان برای روان سازی ترخیص کالا‌های رسوب شده در گمرکات برگزار شد، مقرر شد در صورتی که صاحب کالا و گمرک درخصوص ارزش‌گذاری این خودرو‌ها به توافق نرسیدند، این خودرو‌ها به عنوان اموال متروکه اعلام و به مزایده گذاشته شود تا شرایط ترخیص آن از گمرکات فراهم شود.

اسلام‌پناه گفت: سازمان استاندارد ایران کاملا موافق واردات خودروی با کیفت و رقابتی است، اما برخی مغلطه می‌کنند مبنی بر اینکه سازمان استاندارد مخالف واردات خودرو است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران اضافه کرد: طیفی از اشخاص حقیقی و حقوقی حاضر نیستند خطا‌ها و مشکلاتی که در حوزه واردات خودرو متعلق به آن‌ها است را بپذیرند و لذا نقطه‌های تاریک خود را پشت هیمنه سازمان ملی استاندارد پنهان می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد با واردات میلیون‌ها خودروی با کیفیت و رقابتی هم موافق است، گفت: برخی ظرفیت این واردات را ندارند و می‌گویند سازمان استاندارد مخالفت می‌کند در حالی که اینطور نیست.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->