توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان شایعات درباره رئیس جمهور چچن

  • کد خبر: ۱۸۴۶۹۰
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۸
پایان شایعات درباره رئیس جمهور چچن
«رمضان قدیروف» رئیس جمهور چچن روز یکشنبه با انتشار فیلم جدیدی از خود به شایعات درباره سلامتی‌اش پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «رمضان قدیروف» رئیس جمهور چچن روز یکشنبه در اقدامی آشکار برای خنثی کردن گمانه‌زنی‌ها درباره وضعیت سلامتی‌اش فیلم ویدیویی جدیدی منتشر کرد که در آن لبخند می‌زد و به همه توصیه می‌کرد  ورزش کنند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» چند ماه است که گمانه زنی‌هایی مبنی بر سلامتی قدیرف ۴۶  ساله صورت گرفته، اما او روز یکشنبه با انتشار فیلم جدیدی بر شایعات خط بطلان کشید.

وی در یکی از این فیلم‌ها  گفت: «اکیدا توصیه می‌کنم کسانی که نمی‌توانند حقیقت را از دروغ در اینترنت تشخیص دهند، قدم بزنند، هوای تازه بخورند و افکار خود را مرتب کنند. باران به طرز شگفت انگیزی می‌تواند نیرو بخش باشد.»

قدیروف از حامیان روسیه در جنگ با  اوکراین بوده است و گردان‌های او در کنار نیرو‌های روسیه در آنجا جنگیده‌اند.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد. روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

دولت اوکراین، اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی خود خوانده است.

رئیس منطقه خودمختار چچن که نیروهایش برای ارتش روسیه علیه اوکراین مبارزه می‌کنند، اخیرا تصریح کرد که برای استقرار مجدد نیروهایش در جمهوری خلق دونتسک واقع در شرق اوکراین دستور دریافت کرده است. رهبر چچن با تاکید بر همکاری چچن و روسیه علیه نیرو‌های اوکراینی تصریح کرد: «یگان‌های رزمی با حمایت فعال وزارت دفاع و ستاد کل نیرو‌های مسلح روسیه برای فعالیت‌های تهاجمی آماده می‌شوند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->