ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

نظر قدیروف درباره ضد حمله بهاری اوکراین به روسیه

  • کد خبر: ۱۵۷۸۴۷
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱
نظر قدیروف درباره ضد حمله بهاری اوکراین به روسیه
رهبر چچن امروز (شنبه) گفت، ضد حمله بهاری اوکراین عملا به نفع روسیه تمام خواهد شد چون نیروهای مسکو فرصت جنگیدن «در شرایطی مطلوب‌تر» را پیدا خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رمضان قدیروف، رهبر چچن امروز در پستی که در پیام‌رسان تلگرام منتشر ساخت نوشت، از بابت مشاهده «گمانه‌زنی‌های توخالی» و نگرانی پیرامون برنامه‌های مفروض کی‌یف برای اجرای حمله‌اش که احتمالا چند هفته دیگر به اجرا در خواهد آمد، «شگفت‌زده» شده است.

او در این پست خود نوشت: «من شخصا کاملا موافق این کار هستم. آنها برای آنکه یک ضدحمله موفقیت‌آمیز را به اجرا بگذارند، نیازمند منابع فراوانی هستند. بروز تلفات در میان مهاجمان اجتناب‌ناپذیر است. همزمان ما دست به اتخاذ مواضعی مطلوب و مستحکم زده‌ایم.»

قدیروف متذکر شد: «روسیه تاکتیک‌های خود را ارتقا بخشیده و می‌تواند مانورهای اوکراین را در میدان نبرد پیش‌بینی کند. موضع دفاعی سربازان ما به ما اجازه خواهد داد از منابع کمتری استفاده کنیم.»

قدیروف از سوی دیگر استدلال کرد که ضد حمله نیروهای کی‌یف «و مزدوران ناتو از هر نظر به نفع ما تمام خواهد شد.»

وی افزود که «غنایم، نمونه‌های فن‌آوری‌های خارجی، جمعیتی از اسرای جنگی که همچون همیشه ادعای آشپز و برقکار بودنشان در ضمن فیلمبرداری از آنها مطرح خواهد شد، گل سرسبد خواهند بود.»

از چند ماه پیش شایعاتی درباره دست زدن کی‌یف به یک ضد حمله قریب‌الوقوع در حال انتشار است، در حالی که مقامات اوکراینی و غربی به طور یکسان به این شایعات دامن زده‌اند. روز جمعه آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا اظهار داشت، این حمله کی‌یف احتمالا از چند هفته دیگر آغاز می‌شود. ماه گذشته میلادی الکسی رزنیکوف ، وزیر دفاع اوکراین پیش‌بینی کرد که این حمله از ماه آوریل یا مه آغاز  شده و می‌تواند از چند جهت به اجرا درآید.

با این حال در اواخر ماه مارس ولودیمیر زلنسکی ، رئیس جمهور اوکراین اذعان کرد، کی‌یف هنوز مهمات کافی برای دست زدن به این حمله در اختیار ندارد. در همان ماه، ژنرال مارک میلی ، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت، کی‌یف ممکن است برای پس گرفتن تمام اراضی خود از روسیه متحمل سختی شدید شود.

میخائیل پودولیاک ، دستیار زلنسکی چند روز قبل ادعا کرد، کی‌یف قصد دارد در مدت هفت ماه شبه جزیره کریمه را تصرف کند. او ادعا کرد اوکراین «باید هر چیز روسی را در این شبه جزیره ریشه‌کن کند.» به گفته روسیه، کریمه پس از وقوع ناآرامی‌هایی در دولت مرکزی کی‌یف، در یک همه‌پرسی در سال ۲۰۱۴ رای به پیوستن به روسیه داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->