پلیس لندن اعتصاب کرد | ارتش انگلیس اعلام آمادگی کرد دیدار رئیس سازمان انرژی اتمی و گروسی مدیرکل آژانس در وین پیام بایدن به پاشینیان: به افزایش همکاری با ارمنستان ادامه می‌دهیم نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل تغییر می‌کند عربستان اولین نیروگاه هسته ای خود را می‌سازد عربستان و آمریکا به‌خاطر جنگنده وارد تنش می‌شوند؟ رژیم صهیونیستی به غزه حمله پهپادی کرد | تقابل غزه با بالن‌های آتش‌زا آیا قیمت بنزین در برنامه هفتم توسعه تغییر می‌کند؟ انفجار مهیب در یک پمپ بنزین قره‌باغ + فیلم روسیه رئیس دادگاه لاهه را در فهرست تحت تعقیب خود قرار داد ضرب الاجل رئیسی برای تامین تسهیلات بانکی ساخت مسکن دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در خصوص پرونده‌های کثیرالشاکی جزئیات دستگیری اعضای شبکه تروریستی در آذربایجان غربی | کارشناس شیمی داعشی بمب می‌ساخت دستگیری عاملان حمله تروریستی ممسنی در استان فارس دفتر رهبر معظم انقلاب: نقل قول مطالب غیر مستند از رهبر انقلاب اسلامی فاقد اعتبار است آخرین مهلت ثبت اعتراض متقاضیان ثبت‌نام در نمایندگی مجلس شورای اسلامی اعلام شد رونمایی بی‌بی‌سی فارسی از پروژه عبدالمالک ریگی ۲ مراسم صبحگاه عهد سربازی و تجدید بیعت نیرو‌های پدافند هوایی شمال شرق امام رضا «ع» با امام زمان (عج) رئیس مجلس: ایرادات لایحه برنامه هفتم برطرف می‌شود رئیس قوه قضاییه به ماجرای خنثی‌سازی ۳۰ انفجار در تهران ورود کرد
خبر فوری

وزیر اطلاعات: در اغتشاشات پارسال فقط افراد مسلح و قاتلان اعدام شدند

  • کد خبر: ۱۸۴۸۷۰
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۱
وزیر اطلاعات: در اغتشاشات پارسال فقط افراد مسلح و قاتلان اعدام شدند
حجت‌الاسلام والمسلمین «سید اسماعیل خطیب» با بیان اینکه موفقیت‌های جمهوری اسلامی در شگردهای اطلاعاتی و عملیاتی شبیه به پهپادهای ایرانی در دنیا مشتری‌های زیادی دارد، به بیان جزئیاتی از نحوه مواجهه با عناصر آشوبگر در حوادث پاییز سال گذشته پرداخت و گفت: در اغتشاشات جز کسانی که مرتکب قتل شده یا مسلحانه اقداماتی را انجام دادند، کسی را اعدام نکردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر اطلاعات در گفت‌وگویی اظهار داشت: گاهی بین دو جریان یا دو فرد بگومگویی اتفاق می‌افتد، شبکه‌های ماهواره‌ای و جریان رسانه‌ای دشمن از طریق دامن زدن به این موضوع، دنبال ایجاد حس ناامیدی در جامعه هستند.

وی افزود: از نظر فناوری چه در سخت افزار و چه در نرم افزار و چه در شگرد‌های اطلاعاتی و عملیاتی موفقیت‌هایی را به دست آورده‌ایم که شبیه به پهپاد‌های جمهوری اسلامی در دنیا مشتری‌های زیادی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب تصریح کرد: جوانان و نخبگان جامعه ما اقداماتی را از نظر فنی شکل دادند که با ارائه آن به مقاومت و کشور‌های دوست و کشور‌هایی که با سلطه‌طلبی آمریکا مقابله کردند، پیروزی‌های بزرگی را به دست آوردند.

وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنانش به نحوه مواجهه با عناصر آشوبگر در پاییز سال گذشته اشاره کرد و گفت: در اغتشاشات سال گذشته جز کسانی که قتل مرتکب شدند یا مسلحانه اقداماتی را انجام دادند، کسی را اعدام نکردیم.

وی افزود: اکثر کسانی که بازداشت شدند، محاکمه نشدند و پس از بازداشت موقت آزاد شدند و حجم بالایی از کسانی که محاکمه شدند هم مشمول عفو قرار گرفتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب متذکر شد: نگاه رهبر عزیزمان و نگاه حاکمیت و نگاه برخواسته از انتخاب مردم این است که ما با مردممان در عین اقتداری که داریم، مدارا و همراهی داریم و آن‌ها را هم فرزندان ملت می‌دانیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}