پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت پرونده استرداد منافقین

  • کد خبر: ۱۸۵۱۵۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۲
آخرین وضعیت پرونده استرداد منافقین
معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره پرونده استرداد منافقین گفت: خوشبختانه با پیگیری‌هایی که در دولت سیزدهم انجام شده ۱۰۵ پرونده منافقان آماده صدور رای در دادگاه است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد دهقان روز چهارشنبه در حاشیه حیاط دولت در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به اینکه پرونده استرداد منافقان در چه مرحله است، با اظهار تاسف گفت: در سال‌های گذشته این کار انجام نشده و تعجب برانگیز است که چرا در این سال‌های طولانی با این همه جنایاتی که منافقان انجام دادند، در محاکم ما محاکمه نشدند و حکم بر علیه آن‌ها صادر نشده بود.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: در این دولت با پیگیری‌هایی که انجام شده تعداد ۱۰۵ پرونده منافقان آماده و در دادگاه است تا رای صادر شود.

دهقان در ادامه گفت: اقدامات حقوقی بابت احقاق حقوق مردم نسبت به خسارت‌های مادی و معنوی که افراد سازمان منافقین در اثر ترور‌ها و جنایاتی که نسبت به مردم وارد کردند، بعد از صدور رأی انجام خواهد شد و منتظر صدور رای دادگاه هستیم.

وی افزود: آن مواردی که قابل شناسایی و اجرا باشد، حتما پیگیری می‌کنیم و این ارایی که در محاکم داخلی صادر و قطعی می‌شود به عنوان بخش حقوقی بین الملل پیگیری خواهیم کرد تا آرا در خارج کشور به مرحله اجرا دربیاید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->