محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: عنایت خاص امام رضا (ع)، ثمره مجاهدت هلال‌احمر در دهه آخر صفر | تشکیل جمعیت امدادگران نوجوان یک ضرورت است

  • کد خبر: ۱۸۵۱۵۷
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
آیت‌الله علم‌الهدی: عنایت خاص امام رضا (ع)، ثمره مجاهدت هلال‌احمر در دهه آخر صفر | تشکیل جمعیت امدادگران نوجوان یک ضرورت است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: این یک حقیقت است که خدمت در میدان فراتر از هر کلاس درس می‌تواند برای نوجوانان تأثیرگذار باشد و به همین دلیل است که این ضرورت وجود دارد تا واحد نوجوانان جمعیت هلال‌احمر را تأسیس کنید که آثار این حرکت سازنده و بااهمیت هلال‌احمر در مشهدالرضا (ع) در نسل آینده‌ساز ایران اسلامی هم نهادینه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان و جمعی از معاونان و امدادگران فعال در امر خدمت‌رسانی به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۲ که به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های دهه آخر صفر امسال این بود که عمده تشرف‌هایی که به مشهدالرضا(ع) صورت گرفت، در سه روز پایانی این دهه انجام شد و بر همین اساس، سنگینی بار استقبال، اسکان و پذیرایی از مهمانان امام هشتم(ع) را بر خادمان این عرصه دوچندان کرد. با این حال، حقیقت این است که هر جا گره در کار پیش می‌آمد و متولیان امر در تکریم شایسته زائران با محدودیت امکانات مواجه می‌شدند، همه چشم امید به سوی هلال‌احمر داشتند تا با جمعیت داوطلبان جوان و بنیه مردمی خود به صحنه بیاید و روند خدمت‌رسانی را تسهیل کند.

وی افزود: تا به امروز هلال‌احمر نهاد نجات بخشی بود که خدمات آن در جریان سیل، زلزله و بلایای طبیعی نمود پیدا می‌کرد و آحاد مردم، امدادگران هلال‌احمر را به نقش‌آفرینی در این عرصه‌ها می‌شناختند اما خوشبختانه در سال‌های اخیر، زمینه جدیدی از خدمات هلال‌احمر در حمایت و هدایت مردم حول محور عبادت، زیارت، معنویت و توجه به خدا، نبی مکرم اسلام(ص) و اهل‌بیت عصمت و طهارت تعریف شده که شایسته تقدیر است.

عنایت امام هشتم(ع)، ره‌آورد خدمات هلال‌احمر

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امروزه پیش چشم مردم، لباس هلال‌احمر نیز همچون لباس خدام آستان قدس رضوی به‌عنوان مظهر زیارت و یاد امام رضا(ع) مطرح شده است، خاطرنشان کرد: عزیزان من توجه کنید، اینکه بنده از نماینده ولی‌فقیه در جمعیت فداکار هلال‌احمر شنیدم که بسیاری از امدادگران و جوانان داوطلب این نهاد مقدس در دهه آخر صفر حتی دو ساعت خواب مستمر نداشتند، طبیعی است که باعث خستگی امروز شما باشد زیرا به هر ترتیب، بدن انسان ظرفیت محدودی دارد و هم‌اکنون هم که در محضر شما عزیزان هستم، در چهره‌های شما این خستگی نمایان است اما بدون شک خودتان هم تصدیق می‌کنید که این خستگی با سختی‌هایی که در بحران‌ها تحمل می‌کردید، تفاوت مبنایی دارد و اگر جسم‌های شما امروز گرفتار رنج تلاش‎هایتان در دهه آخر صفر است، به همین ترتیب نشاط معنوی سرشاری هم بر جان شما تسلط دارد که روح شما را سرزنده نگه می‌دارد و قطعاً برکات این مجاهدت خود را در زندگی خواهید دید.

خدمات هلال‌احمر از جنس دلدادگی به امام هشتم(ع) بود

امام‌جمعه مشهد تصریح کرد: یکی دیگر از تفاوت‌های خدمات هلال‌احمر در زمان بحران‌های طبیعی با مجاهدت‌های شبانه‌روزی شما در دهه آخر صفر امسال این است که تا پیش از این، مشغله شما در امدادرسانی به مردم به دلیل اقتضای شغلی و حرفه شما بود اما وقتی در حوزه زیارت به میدان آمدید، این ورود به میدان برپایه ارادت شما به ساحت قدسی علی ابن موسی‌الرضا(ع)، باورمندی به مبانی دینی و تکلیف‎مداری است. این مصداق همان تحولی است که ریشه در تحول ماهیت شناختی هلال‌احمر دارد.

وی تأکید کرد: در اربعین و هم‌چنین دهه آخر صفر امسال، درحالی که شیعیان و مؤمنین اشک می‌ریختند و در عزای حضرت سیدالشهدا(ع) و امام هشتم(ع) بر سر و سینه می‌زدند، شما مشغول خدمت‌رسانی به زائران بودید. در چنین موقعیتی است که آحاد ملت، مظهر دلدادگی زائران را در عزاداری و تجلی عشق و ارادت شما عزیزان را در برپا نگه‌داشتن این جریان شناختند و اخلاص امدادگران و جوانان جمعیت هلال‌احمر یک‌بار دیگر بر همگان اثبات شد.

شبکه نوجوانان امدادگر را تشکیل دهید

آیت‌الله علم‌الهدی با تأکید بر ضرورت حمایت از جمعیت داوطلبان نوجوان جمعیت هلال‌احمر کشور گفت: تقاضای من از جریان مدیریتی هلال‌احمر کشور و استان این است که بر تشکیل جمعیت داوطلبان نوجوان این نهاد خدمت رسان متمرکز شوند زیرا میدان‌هایی که اخیراً هلال‌احمر با امکانات مادی و نیروی انسانی خود پا در آن‌ها گذاشته، همچون یک کلاس درس است و می‌تواند تعالیم انسان‎سازی را به نوجوانان و جوانان انتقال دهد. این یک حقیقت است که سازندگی فراتر از هر کلاس و درسی می‌تواند برای نوجوانان تأثیرگذار باشد و به همین دلیل است که می‌گوییم این ضرورت وجود دارد تا واحد نوجوانان جمعیت هلال‌احمر را تأسیس کنید که آثار این حرکت سازنده و با اهمیت هلال‌احمر در مشهدالرضا(ع) در نسل آینده‌ساز ایران اسلامی هم نهادینه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->