اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک سال و نیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی سازی در ایران‌چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم
سرخط خبرها

رئیس جمهور پس از بازگشت از سفر سه روزه به نیویورک: ۲۰ جلسه نشست و ارتباط با نخبگان و سیاسیون داشتیم

  • کد خبر: ۱۸۵۴۰۱
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰
رئیس جمهور پس از بازگشت از سفر سه روزه به نیویورک: ۲۰ جلسه نشست و ارتباط با نخبگان و سیاسیون داشتیم
رئیس جمهور پس از سفری سه روزه به نیویورک، وارد تهران شد و با بیان اینکه در سفر به نیویورک مواضع جمهوری اسلامی ایران را در راستای تامین منافع و ارزش‌ها تبیین کردیم، افزود: همچنین در این سفر ۲۰ جلسه نشست و ارتباط با نخبگان و سیاسیون داشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه پس از بازگشت از سفر سه روزه به نیویورک، در فرودگاه مهرآباد تصریح کرد: این بار صدای ملت ایران از همه سال‌ها رساتر بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه رسانه‌ها تصویر واقعی از ایران نشان دهند، ادامه داد: در جریان سفر به نیویورک، ۳۵۰۶ لوح مصادره شده توسط آمریکا بعد از ۸۵ سال که جزو میراث ارزشمند ملت ایران است، به کشور بازگشت.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: این الواح ۸۵ سال است که در اختیار مرکز شرق شناسی دانشگاه شیکاگو در آمریکا است. دانشمندانی که بر روی این الواح بیش از ۱۰ سال مطالعه کردند ایرانی‌ها بودند.

رئیس جمهور گفت: ۳۵۰۰ لوح را با خود به کشور بازگزداندیم و بقیه این الواح نیز به زودی بازمی‌گردد.

آیت الله رئیسی افزود: در سفر به نیویورک مواضع جمهوری اسلامی ایران را در راستای تامین منافع و ارزش‌ها تبیین کردیم و همچنین در این سفر ۲۰ جلسه نشست و ارتباط با نخبگان و سیاسیون داشتیم.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه حضور در نشست سازمان ملل زمینه‌ای برای ارتباطات و تبین مواضع است، تصریح کرد: در این نشست و جلساتی که داشتیم دو موضوع مهم یک تبیین مواضع ایران و دو تامین منافع و ارزش‌ها را در نظر داشتیم.

آیت الله رئیسی گفت: آن‌ها که به ارزش‌ها توجه نمی‌کنند خود را در جهت حفظ منافع دیگران قرار می‌دهند.

رئیس با بیان اینکه بنای جمهوری اسلامی ایران همکاری با همه کشور‌ها است، افزود: در نشست با نخبگان و اصحاب رسانه احساس کردیم تصویری که از ایران ارائه می‌دهند واقعی نیست. وظیفه رسانه‌ها و مسئولین است که تصویر واقعی کشور را به آن‌ها ارائه دهند تا آن‌ها دچار اشتتباه محاسباتی نشوند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: ریشه تصمیم‌گیری‌های غلط در غرب نسبت به کشورمان را اشتباهات محاسباتی آن‌ها در تصویر‌هایی که از ما دریافت می‌کنند می‌دانیم.

رئیس جمهور گفت: آمادگی جمهوری‌اسلامی را برای کار با کشور‌های جهان و سازمان‌های بین المللی اعلام کردیم. ۲۰ نشست و جلسه داشتیم و در این جلسات تلاش کردیم آنچه از مواضع ایران است را تبیین کنیم.

آیت الله افزود: محور جلسات ما توجه به ارتباطات تجاری و اقتصادی و برنامه آتی جمهوری اسلامی برای این ارتباطات بود. آمادگی جمهوری‌اسلامی را برای کار با کشور‌های جهان و سازمان‌های بین المللی اعلام کردیم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->