دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است
سرخط خبرها

اطلاعات سپاه یک باند قاچاق سوخت را منهدم کرد | قاچاق یک میلیون لیتر سوخت خودروهای اسقاطی

  • کد خبر: ۱۸۵۴۵۰
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
اطلاعات سپاه یک باند قاچاق سوخت را منهدم کرد | قاچاق یک میلیون لیتر سوخت خودروهای اسقاطی
دادستان عمومی وانقلاب شهرستان مشکین شهر گفت: پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع نظامی و امنیتی تعداد ۱۲ نفر از شبکه این افراد توسط پاسداران گمنام حضرت ولیعصر (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان اردبیل در سطح کشور، دستگیر و تحویل مقامات قضائی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز بابک نونهال گفت: برابر اطلاعات و بررسی‌های صورت گرفته افرادی برای رسیدن به اهداف خود در امر قاچاق با جمع آوری کارت‌های سوخت خودرو‌های افراد متخلف از سراسر کشور، از جمله اسقاطی و فرسوده، راکد و کم‌کارکرد با بهره‌گیری از خطا‌های سیستمی سامانه بار برگ، اقدام به سوءاستفاده از این طریق می‌کردند.

نونهال در ادامه تصریح کرد: با استفاده از جعل عنوان و مدارک برای پلاک‌های در اختیار از شهرداری‌های برخی شهر‌ها و ناآشنا پروانه فعالیت و تردد صادر، که سپس با بارگذاری آن در سامانه باربرگ نسبت به ثبت اطلاعات راننده و خودرو در آن سامانه اقدام می‌کردند.

وی افزود: این افراد پس از ثبت تردد صوری در سطح شهر، سهمیه کارت سوخت پلاک‌ها و خودرو‌های در اختیار، دوبار در ماه طی دو نوبت شارژ می‌کردند که این شارژ اضافه بر نیاز، میزان قابل توجهی سوخت یارانه‌ای در اختیار افراد سودجو قرار می‌داد که با توجه به قیمت پایین سوخت در داخل کشور، زمینه سوءاستفاده و خروج آن از چرخه و در نهایت قاچاق به خارج از کشور را فراهم می‌کرد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مشکین‌شهر گفت: پس از هماهنگی لازم با مراجع نظامی و امنیتی تعداد ۱۲ نفر از شبکه این افراد توسط پاسداران گمنام حضرت، ولی عصر (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان اردبیل در سطح کشور، شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضائی شدند که پس از تفهیم اتهام با صدور قرار کیفری متناسب روانه زندان شدند.

وی افزود: برابر بررسی‌های صورت گرفته و مستندات احصاء شده تیم مورد رصد، با شیوه‌هایی که عنوان شده تاکنون مقدار یک میلیون و ۷۶۱ هزار و ۷۱۱ لیتر سوخت را از چرخه توزیع خارج کرده‌اند و غالباً از طریق استان هرمزگان سوخت یارانه‌ای مورد نیاز کشور را به کشور‌های همسایه به صورت قاچاق ارسال کرده‌اند که ارزش سوخت با احتساب مبلغ آن در بازار آزاد، تقریباً قریب ۱۰۰ میلیارد است که علاوه بر افراد دستگیر شده در همین راستا، نفرات متعدد دیگری در سطح کشور شناسایی شده‌اند که تحت رصد اطلاعاتی سازمان قرار گرفته‌اند که با تکمیل تحقیقات اقدامات قانونی انجام خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مشگین شهر، با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی در جهت احقاق حقوق عامه و گره‌گشایی از مشکلات مردم از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد، تأکید کرد: هرگونه خرید و فروش سوخت مازاد بر نیاز افراد جرم تلقی شده و مشمول قاچاق کالا می‌شود و به تبع، در صورت مشاهده تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->