فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کدام ایجنت برای تیم ملی حریف پیدا می کند؟

  • کد خبر: ۱۸۶۵۹۱
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۳
کدام ایجنت برای تیم ملی حریف پیدا می کند؟
فدراسیون فوتبال همچنان از پیدا کردن حریف تدارکاتی مناسب برای تیم ملی عاجز است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، تحریم ها و مشکلات مالی بهانه خوبی دست مهدی تاج و اطرافیانش داده تا در ظاهر نتوانند بازی دوستانه مناسبی را برای تیم ملی فراهم کنند، اما واقعیت امر این است که افراد حاضر در فدراسیون این کاره نیستند.

در این مورد شنیدیم که مسئولان فدراسیون برای اینکه از زیر فشار انتقادات بابت حریفان تدارکاتی تیم ملی خارج شوند دست به دامان ایجنت ها شده تا آنها ترتیب یک بازی دوستانه با یک کشور صاحب سبک را در فوتبال بدهند.

جالب اینکه حتی دو بازی دوستانه با بلغارستان و آنگولا را هم یکی دو ایجنت برای فدراسیون نهایی کردن و مسئولان آن کمترین نقش را در برگزاری این بازی ها داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->