آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دو شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند
سرخط خبرها

استقلال بدون ملی‌پوشان درلیگ بازی نمی‌کند

  • کد خبر: ۱۸۶۵۱۷
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۸
استقلال بدون ملی‌پوشان درلیگ بازی نمی‌کند
باشگاه استقلال قصد ندارد بدون حضور حتی یک ملی‌پوش به لیگ برتر بازگردد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با آغاز اردوی جدید تیم ملی برای شرکت در تورنمنت اردن و دعوت از بازیکنان جدیدی از استقلال به اردوی تیم ملی، احتمال لغو بازی‌های استقلال تا پایان مهرماه و حتی بیشتر وجود دارد.

با توجه به اینکه احتمالا مرادمند، چشمی و حردانی به اردوی تیم ملی دعوت خواهند شد. بازهم بازی‌های استقلال لغو می‌شود. قرار است تیم ملی در تاریخ ۲۱ مهرماه ایران را به مقصد اردن ترک کند.  

قبل از آن نیز دو جلسه تمرین در ایران برگزار خواهد شد و استقلال قادر به حضور در لیگ برتر نیست.


حضور چهار بازیکن استقلال در بازی‌های آسیایی را هم باید یکی از مهم‌ترین دلایل ادامه این وضعیت دانست چرا که بازی‌های آسیایی ۱۵ مهرماه به پایان می‌رسد و  در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن بازیکنان استقلال ۲ روز بعد از بازگشت از چین می‌توانند در تمرین تیم خود حاضر شوند.

اینکه در چنین شرایطی فدراسیون فوتبال تصمیم به ادامه لیگ برتر بگیرند ودیگر بازی‌ها را برگزار کنند مشخص نیست، اما تا همین جا استقلال ۳ بازی عقب افتاده خواهد داشت.

یکی درهفته پنجم، دیگری هفته ششم که به خواست سازمان لیگ لغو شد و دیگری هفته هفتم که قرار است ۱۵ مهرماه برگزار شود که استقلال قادر به حضور دراین میدان هم نخواهد بود.

البته بازی هفته هشتم برای تاریخ ۵ آبان ماه برنامه ریزی شده و احتمالا استقلال با همین ۳ بازی عقب افتاده آن بازی را برگزار خواهد کرد.

طبق برنامه‌ای که تدوین شده بعد از هفته هفتم، لیگ نزدیک به ۲۰ روز تعطیل است و استقلال هم به سبب حضور ملی‌پوشان قادر به برگزاری بازی‌های عقب افتاده نیست و با ۳ بازی عقب افتاده به لیگ برتر بازخواهد گشت.

اما اینکه تصور کنیم جواد نکونام حاضر باشد بدون حتی یک ملی‌پوش خود در لیگ برتر بازی کند، اشتباه است و نکونام این موضوع را به اطلاع مسئولان فوتبال ایران نیز رسانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->