جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد: ۸۰ درصد مهاجران افغانستانی داوطلبانه به کشورشان باز می‌گردند وزیر امور خارجه: جنگ ۱۲ روزه یکی از نمونه‌های هماهنگی بین میدان و دیپلماسی بود اپوزیسیون هلند خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد سفیر جدید ایران در چین استوارنامه‌اش را تقدیم شی‌جین‌پینگ کرد فرمانده ارتش پاکستان با وزیر خارجه چین دیدار کرد | امنیت اتباع چینی را تأمین کنید حضور رئیس‌جمهور در جمع معاونان و مدیران وزارت امور خارجه + فیلم استاندار تهران: وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست
سرخط خبرها

کار قاچاقچیان کالا در سال ۱۴۰۲ سخت‌تر می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۶۸۲۱
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
کار قاچاقچیان کالا در سال ۱۴۰۲ سخت‌تر می‌شود
فرمانده فراجا ضمن مخالفت با توزیع کالای قاچاق حتی به شکل رایگان در میان مردم، تاکید کرد که سال ۱۴۰۲ سال سختی برای قاچاقچیان کالا خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز سردار احمدرضا رادان در مراسم امحاء کالای قاچاق که پیش از ظهر امروز در میدان تیر فراجا در کهریزک برگزار شد، گفت: جنگ با استکبار فقط محدود به چند مورد نیز و ابعاد و مختلفی دارد، این جنگ ساز و کار خود و جهاد سنگین را نیز لازم دارد. از طرف دیگر برای انگیزه دادن به اصحاب تولید و سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان اقتصادی داخلی، مبارزه با قاچاق کالا ضروری است.

وی در مورد پدیده قاچاق کالا که مانند قاچاق موادمخدر، پدیده‌ای خانمان سوز است، اگر ما بیاییم و آن را فقط به دو گروه پلیس و قاچاقچیان محدود و تعریف کنیم، در واقع به بیراهه رفته‌ایم، چرا که این حوزه فقط مبارزه با قاچاقچیان نیست. بلکه باید دید که پشت پرده قاچاقچیان کسانی هستند یا نه؛ اگر یکی از بعد‌های جنگ ترکیبی ضربه به معیشت مردم است باید توجه کنیم بحث مبارزه با قاچاق کالا صرفا مبارزه با فرد قاچاقچی نیست.

فرمانده فراجا، مبارزه با قاچاق کالا را به پنجه در پنجه استکبار گذاشتن توصیف کرد و گفت: جنگ با استکبار تلاش شبانه‌روزی می‌خواهد و باید توأمان با امر قاچاق مبارزه کنیم و همزمان حمایت از تولید داخل، حمایت از سرمایه داخلی و افراد شاغل و کارآفرین در کشور را باید مورد توجه قرار دهیم.

وی در پاسخ به پرسشی درمورد برگشتن کالای قاچاق به چرخه استفاده در کشور گفت: اگر این کالا‌های قاچاق حتی به صورت مجانی در اختیار مردم قرار بگیرد یعنی به قسمتی از تقاضا ضربه وارد کرده‌ایم، در نتیجه به بازار ضربه زده‌ایم و همین موضوع هم منجر به تعطیلی واحد‌های تولیدی می‌شود. همانطور که گفتم قاچاق کالا مانند قاچاق موادمخدر خانمان‌سوز است و می‌تواند یک خانواده را از هم بپاشد. از این رو به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم یک قلم از اقلام قاچاق با هر توجیهی در بازار وارد شود و بخواهد نظم بازار را برهم زند.

فرمانده فراجا تاکید کرد: باید قاطعانه گفت که بازار داخل و تولید داخلی با دوبال عرضه و تقاضا باید خود را تنظیم کند و حتی استفاده مجانی از کالا‌های قاچاق به تقاضای موجود در بازار و اقتصاد کشور و معیشت مردم ضربه وارد می‌کند.

رادان درباره ارزش ریالی اقلام قاچاق امحا شده نیز گفت: امروز یک هزار و ۳۰۰ تن کالای قاچاق در تهران و سراسر کشور به آتش کشیده و امحا شد که ارزش ریالی این کالا‌ها دستکم بیش از پنج هزار میلیارد تومان برآورد شده است. به عبارتی بهتر ما از ضرری پنج هزار میلیاردی به بازار و تولیدکننده جلوگیری کردیم.

فرمانده فراجا با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ سال سختی برای قاچاقچیان خواهد بود، گفت: برای سال‌های آینده نیز در حوزه مبارزه با قاچاق فصل جدیدی را رقم خواهیم زد. ما معتقدیم ناامیدی سرمایه‌گذاران و فعالان تولیدی نخستین پیامد استفاده از کالای قاچاق یا بازگشت این کالا‌ها به چرخه مصرف است و از این رو اجرای چنین طرح‌هایی را ادامه خواهیم داد و از تولیدگران حمایت خواهیم کرد.

ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی راه‌اندازی می‌شود

وی همچنین در حاشیه این مراسم با حضور در جمع خبرنگاران از راه‌اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی به منظور اعلام کالای قاچاق از سوی مردم خبر داد و گفت: به‌زودی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی راه‌اندازی می‌شود تا اگر مردم کالای قاچاق مشاهده کردند و یا از انبار‌های غیرمجاز اطلاعی داشتند بتوانند به ماموران پلیس مربوطه اعلام کنند.

رادان ادامه داد: پدیده شوم قاچاق نه‌تن‌ها اقتصاد کشور را تهدید می‌کند بلکه اشتغال جوانان را هم هدف گرفته است، پلیس حامی تولید داخل و کسب و کار است و به مردم قول می‌دهیم که امسال، سال سختی برای قاچاقچیان باشد؛ لذا همه همکاران ما چه در مرزبانی و پلیس امنیت اقتصادی و چه پلیس‌های دیگر با تمام تلاش خود همت‌شان را جمع کرده‌اند تا بتوانند عرصه را بر قاچاقچیان تنگ کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->