پیش‌بینی بورس فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) واریز ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود برای ۱۶۳ هزار سهام‌دار بورس در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ ناوگان فعال هواپیمایی هما با تعمیر ۳ هواپیمای زمین‌گیر به ۱۷ فروند رسید مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ثبت رکورد مصرف ۸۰۱ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته (۱۲ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازار خودرو تا ۹ ماه دیگر رونقی ندارد

  • کد خبر: ۱۸۷۱۵۹
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸
بازار خودرو تا ۹ ماه دیگر رونقی ندارد
رییس اتحادیه صنف نمایشگاه داران خودرو مشهد گفت: به دلیل عدم وجود سرمایه‌گذار در بازار خودرو و نداشتن انگیزه برای خرید و فروش و اتمام پیک‌های مسافرتی بعید است در بازار خودرو حداقل تا ۹ ماه دیگر رونقی به وجود بیاید.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حسین حسینی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت بازار خودرو عنوان کرد: قیمت‌ها کماکان ثابت است و بازار در رکود به سر می‌برد. فصل مدارس آغاز شده و دیگر سفر و خرید و فروشی وجود ندارد.

وی در خصوص شگرد خودروسازان برای جلوگیری از ریزش بیشتر قیمت خودرو افزود: خودروسازان اگر بخواهند خودرو‌ها را تحویل دهند، حتی اگر ۱۰۰ میلیون هم محصول خود را گران‌تر کنند باز هم از بازار ارزان‌تر در می‌آید که باز هم باعث ریزش قیمت خودرو خواهد شد، اما هنوز خودرو‌های ثبت‌نامی در طرح‌های گذشته تحویل داده نشده است.

بازار خودرو همانند بورس دیگر سرمایه‌گذار ندارد

رییس اتحادیه صنف نمایشگاه داران خودرو مشهد ادامه داد: در حال حاضر سرمایه‌گذار دیگر به بازار خودرو اعتمادی ندارد. بازار خودرو همانند بازار بورس شده است، و دیگر کسی در آن سرمایه‌گذاری نمی‌کند. بازگشت سرمایه‌گذاران به بازار خودرو زمان‌بر است که بعید می‌دانم با تحویل ندادن خودرو‌ها توسط خودروسازها، قیمت خودرو‌ها در بازار تغییری کند.

عدم برابری عرضه و تقاضا در بازار خودرو به روند کاهشی قیمت‌ها ادامه می‌دهد

حسینی تصریح کرد: تا زمانی که عرضه و تقاضا با یکدیگر برابری نکند قطعا قیمت ماشین یا گران خواهد شد و یا ریزش خواهد داشت. عرضه و تقاضا در بازار خودرو در حال حاضر با یکدیگر به شدت فاصله دارد. این موضوع نیز ملتزم آن است که قیمت‌های خودرو کماکان روند کاهشی داشته باشد.

امیدی به افزایش قیمت خودرو وجود ندارد

وی یادآور شد: امیدی به افزایش قیمت خودرو وجود ندارد. فروشنده‌ها به دلیل اینکه به نقدینگی خود نیازمندند مجبور می‌شوند ماشین خود را زیر قیمت به فروش برسانند که همین موضوع باعث کاهش قیمت خودرو می‌شود.

رییس اتحادیه صنف نمایشگاه داران خودرو مشهد خاطرنشان کرد: اگر خودرو‌هایی که در انبار‌ها خوابیده وارد بازار شود و فروشندگان نیز بیشتر شوند، قیمت خودرو ریزش بیشتری خواهد داشت.

حسینی گفت: از زمانی که صحبت ماشین‌های وارداتی مطرح شد، مردم منتظر واردات ماندند. همچنین شایعاتی در فضای مجازی مطرح شد که قیمت خودرو‌های وارداتی پایین‌تر از ماشین‌های ایرانی است. زمانی که این اتفاق رخ داد، کسانی که در بازار خودرو سرمایه‌گذاری کرده بودند، همان ابتدا سرمایه خود را از بازار بیرون کشیدند. این سرمایه‌ها باعث شد که باز هم قیمت خودرو ریزش پیدا کند.

بازار خودرو در ماه‌های آینده چه روندی خواهد داشت؟

وی در خصوص پیش‌بینی‌اش از آینده بازار خودرو گفت: در حال حاضر زمان مسافرت‌ها به اتمام رسیده و در نوروز هم به دلیل تقارن با ماه رمضان، بعید است با پیک مسافرتی همراه شویم. پس از آن هم با امتحانات مدارس روبرو می‌شویم، از همین رو بعید می‌دانم حداقل ۸ تا ۹ ماه دیگر بازار خودرو رونق پیدا کرده و خرید و فروشی اتفاق بیافتد.

حسینی افزود: چون دیگر انگیزه‌ای برای خرید و فروش و پیک مسافرتی هم وجود ندارد، سرمایه‌گذاری هم در بازار نیست. وقتی این دلایل را کنار یکدیگر بگذاریم باعث می‌شود بازار خودرو به طور خودکار قفل شود، مگر اینکه دولت بخواهد رونقی به بازار بدهد، اما من امیدی از رونق مجدد بازار حداقل تا نوروز نمی‌بینم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->