بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پایان رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش + تصاویر

  • کد خبر: ۱۸۷۱۸۷
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴
پایان رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش + تصاویر
رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش جمهوری اسلامی ایران عصر امروز پایان یافت.

به گزارش شهرآرانیوز،  امیر سرتیپ علیرضا شیخ سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه رزمایش مشترک پهپادی ارتش با دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده پایان یافت، گفت: این رزمایش که مراحل عملیاتی آن از بامداد امروز و با مشارکت نیرو‌های چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران، قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‍الانبیاء (ص) و نظارت قرارگاه مرکزی خاتم‍الانبیاء (ص) آغاز شده بود، عصر امروز خاتمه یافت.

تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر

وی افزود: به‍کارگیری انواع پهپاد‌های شناسایی، رزمی، انهدامی و اخلالگر از نیرو‌های چهارگانه و اجرای انواع عملیات‌های پهپادی از جمله ویژگی‌های بارز این رزمایش بود که با دقت زیاد از سوی نیرو‌های شرکت کننده اجرا شد.

امیر شیخ با اشاره به اینکه این برای نخستین‌بار بود که یک رزمایش پهپادی آن هم به صورت دو طرفه در این سطح برگزار می‌شد، عنوان کرد: شرکت حدود ۲۰۰ فروند انواع پهپاد در این رزمایش و همچنین گستردگی منطقه عملیات که تمام مناطق کشور، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان را شامل می‌شد موجب پیچیدگی برگزاری این رزمایش بود که بحمدلله با عملکرد بسیار مطلوب سامانه‌های فرماندهی و کنترل و یگان‌های عمل کننده آفندی و پدافندی این رزمایش با نهایت هماهنگی ممکن انجام شد.

سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش با اشاره به بهره‌گیری از پهپاد‌ها و تجهیزات صددرصد بومی در این رزمایش اظهار کرد: اساساً آنچه که در این رزمایش مورد استفاده قرار گرفت شامل پرنده‌ها، مهمات و سلاح، سامانه‌های فرماندهی و کنترل و سامانه‌های جنگالی پدافندی تماماً بومی بود.

وی ادامه داد: پهپاد‌هایی که در این رزمایش به اجرای عملیات پرداختند و همچنین تسلیحات و محموله‌های اپتیکی، جنگالی و … توسط متخصصان جوان و متعهد ارتش جمهوری اسلامی ایران، صنایع وزارت دفاع و با همکاری بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده‌اند و بر اساس همین درون‍زا بودن، قدرت پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز به قدرتی تحریم‌ناپذیر بدل گشته است.

امیرشیخ با تاکید بر ضرورت انتقال تجربه در رزمایش‌ها و تمرینات سالیانه، گفت: انتقال تجربه به نسل جدید و تقویت قدرت عمل و تصمیم‌گیری در جوانان از جمله اهداف مهم هر رزمایشی است که در این رزمایش نیز بحمدلله پیشکسوتان در کنار نسل جوان و جدید ارتش قرار گرفتند که در نهایت منتهی به انتقال تجربه‌های مختلف به رزمندگان جوان حاضر در صحنه رزمایش شد.

وی با اشاره به نظارت‌های مستمر بر مراحل مختلف رزمایش از سوی ستاد‌های بالاتر، گفت: تمام مراحل این رزمایش ضمن ارزیابی دقیق و مستمر فرماندهان و کارشناسان قرارگاه راهکنشی ذوالفقار ارتش، تحت نظارت قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص)، ستاد کل نیرو‌های مسلح انجام شد.

امیرشیخ با تقدیر و تشکر از همراهی ملت شریف ایران در عرصه‌های مختلف، گفت: «ارتش فدای ملت» شعار همیشگی و تغییر ناپذیر ارتش جمهوری اسلامی ایران است و همواره در صحنه‌های مختلف عامل به این شعار بوده است. نقش مردم در مناطق درگیر رزمایش ستودنی است و جا دارد بابت همراهی ملت شریف ایران در برگزاری این رزمایش تقدیر و تشکر ویژه داشته باشیم.

وی افزود: در رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش نیز بخشی از اقدام ارتش در کنار فعالیت‌های رزمی، انجام اقدامات مردم یاری از قبیل راه‍اندازی بیمارستان سیار و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بود.

امیر شیخ پیام رزمایش مشترک پهپادی ارتش را برای ملت شریف ایران و دوستان پیام دلگرمی و اقتدار برشمرد و گفت: پیام این رزمایش برای دشمنان این آب و خاک این است که بدانند اگر خیال خامی در سر داشته باشند، قدرت پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران تنها یکی از مشت‌های آهنینی است که بر سر آن‌ها فرود خواهد آمد و باید خود را برای وجوه پنهان قدرت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز آماده کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری رزمایش‌ها در نیرو‌های مسلح تأکید کرد: اقتدار امروز کشورمان به پاس رشادت‌ها و دلیرمردی‌های جوانان ولایت مدار و آماده به کار این مرز و بوم است که در نیرو‌های مسلح از ارتش جمهوری اسلامی گرفته تا، سپاه پاسداران، فرماندهی انتظامی کشور و بسیج، متحد و منسجم شده و امنیت و آرامش را برای کشور به دست آورده است و بیم و هراس را در دل دشمنان و بدخواهان این مرز و بوم ایجاد کرده‌اند.

سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش تصریح کرد: در این رزمایش پهپاد‌های نیرو‌های چهار گانه ارتش جمهوری اسلامی بار‌ها و بار‌ها به پرواز درآمدند و آخرین و به‌روزترین عملیات‌ها را با موفقیت انجام دادند. ابتکارات و تکنیک‌هایی که در این رزمایش انجام شد بی‌نظیر بوده و بیانگر این است که  پهپاد‌های کشورمان مسلح شده، ارتقا یافته و آماده دفاع از کشور هستند.

امیر شیخ در پایان خاطرنشان کرد: قدرت بازدارندگی ایران اسلامی به حدی است که دشمنان نظام نمی‌توانند خیال حمله به کشورمان را داشته باشند و همین‌جا من این نوید را به ملت متدین و انقلابی می‌دهم که فرزندان شما تا پای جان در میدان دفاع از ملت و آرمان‌های نظام ایستاده‌اند و دست هر متجاوزی را قبل از اقدام قطع خواهند کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->