پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با توجه به حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم حمله ایران به اسرائیل + فیلم و عکس (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید محمدمهدی طهرانچی که بود؟ حمله رژیم صهیونیستی به ۱۰ نقطه آذربایجان شرقی| ۳ نفر در تبریز به شهادت رسیدند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد واکنش‌های بین‌المللی به تجاوز اسرائیل به خاک ایران بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تجاوز اسرائیل به کشور سردار شهید حسین سلامی که بود؟ واکنش رئیس قوه قضائیه به حمله اسرائیل به ایران: رژیم منحوس ثابت کرد که ایران‌ستیزترین باند تاریخ است وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت به اسرائیل هستند پیام‌های تسلیت در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم، در پی حمله جنایتکارانه اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به ایران: نیروهای مسلح در دفاع از کشور درنگ نخواهند کرد سرلشکر شهید محمد باقری که بود؟ آگاهی ترامپ از حمله اسرائیل به ایران
سرخط خبرها

اسارت سربازان اسرائیلی تایید شد | پیشرفته‌ترین تانک اسرائیل به دست حماس افتاد + عکس

  • کد خبر: ۱۸۷۵۸۱
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۹
اسارت سربازان اسرائیلی تایید شد | پیشرفته‌ترین تانک اسرائیل به دست حماس افتاد + عکس
سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر با تایید اسارت نظامیان صهیونیست در دست نیروهای مقاومت فلسطین، اذعان کرد: حماس در نوار غزه گروگان گرفته است؛ در این درگیری‌ها تعدادی از سربازان ما کشته شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی بعدازظهر امروز شنبه، ۷ اکتبر اعلام کرد سخنگوی ارتش اشغالگران اسارت نظامیان صهیونیست در دست مقاومت فلسطین را تایید کرده است.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که حماس اسیر جنگی دارد.

سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر در ادامه تصریح کرد: حماس در نوار غزه گروگان گرفته است؛ در این درگیری‌ها تعدادی از سربازان ما کشته شدند.

این مقام صهیونیست گفت: نبرد‌ها تاکنون در ۲۲ نقطه ادامه دارد؛ ۴ گردان دیگر هم به ۳۱ گردان مستقر در مرز غزه اضافه خواهند شد.

این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که واشنگتن، از تل‌آویو در جنگ با مقاومت فلسطین حمایت می‌کند. جلسه بعدازظهر نتانیاهو برای تصمیم‌گیری درباره وضعیت درگیری با فلسطین شکست خورده و به وقت دیگری موکول شد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح امروز، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صد‌ها موشک و راکت هدف حمله قرار داد.  همزمان با حمله «طوفان الاقصی»،  نیرو‌های حماس به شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه نفوذ کردند و چند نظامی صهیونیست را اسیر کردند و مناطقی را تحت کنترل خود درآوردند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی ساعتی پیش از افزایش تلفات صهیونیست‌ها در پی عملیات بزرگ نیرو‌های حماس در شهرک‌های صهیونیست‌نشین، به ۱۰۰ کشته و بیش از ۸۰۰ زخمی خبر داد.

اسارت سربازان اسرائیلی تایید شد | پیشرفته‌ترین تانک اسرائیل به دست حماس افتاد + عکس

دیفنس بلاگ: پیشرفته‌ترین تانک اسرائیل به دست حماس افتاد

همزمان با فتوحات شاخه نظامی حماس در نبرد با نیرو‌های رژیم صهیونیستی، یک وبگاه نظامی روز شنبه از غنیمت گیری تانک‌ها و نفربر‌های پیشرفته صهیونیست‌ها توسط نیرو‌های نظامی حماس خبر داد.

وبگاه «دیفنس بلاگ» در مطلبی نوشت، پیشرفته‌ترین تانک عملیاتی (رژیم) اسرائیل مجهز به سیستم حفاظت ضد موشک به تصرف نظامیان حماس درآمد. با ادامه نبرد، اولین فیلم از تانک‌های رزمی پیشرفته «مرکاوا» و نفربر سنگین «نامر» که توسط خدمه اسرائیلی آن رها شدند، مشاهده شد.

شاخه نظامی حماس روز شنبه بزرگترین حمله سال‌های اخیر را علیه قوای صهیونیستی انجام داد. صبح امروز، بعد از انتشار خبر‌ها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

به گفته فرمانده کل کتائب القسام، در حمله اول عملیات طوفان الاقصی به مواضع دشمن، فرودگاه‌ها و استحاکاماتشان بیش از ۵ هزار موشک و راکت شلیک شد.

به دنبال این حمله، موجی از تحلیل‌های نظامی مطرح شد. سردبیر یک نشریه صهیونیستی به صراحت اذعان کرد که ارتش این رژیم شکست سنگینی را در نبرد با حماس متحمل شده است. سردبیر نشریه صهیونیستی «جویش کرانیکل» روز شنبه در پستی در شبکه اجتماعی «اکس» نوشت: «اسرائیل شکست بزرگ نظامی و اطلاعاتی خورد. هرگز در عمرم شاهد چنین چیزی نبودم.»

سردبیر جوییش کرانیکل نوشت: «این فاجعه فقط شکست اطلاعات اسرائیل نیست. این یک شکست اطلاعاتی عمیق ناشی از سیاست تحت رهبری ایالات متحده است.»

اسارت سربازان اسرائیلی تایید شد | پیشرفته‌ترین تانک اسرائیل به دست حماس افتاد + عکس

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->