مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نیروی دریایی سپاه، تجلی اقتدار و اعتقاد است

  • کد خبر: ۱۸۸۱۰۳
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
آیت‌الله علم‌الهدی: نیروی دریایی سپاه، تجلی اقتدار و اعتقاد است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در عرصه توان رزم دریایی، خلیج‌فارس به حوزه یکه تازی ارتش و سپاه ما تبدیل شده و این یک مزیت بسیار بزرگ است که در دنیا هم این تسلط به رسمیت شناخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با حجت‌الاسلام عبدالحمید رئیسی، نماینده ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان این نیرو، سپاه پاسداران را یکی از محور‌های اصلی قدرت نظام دانست و اظهار کرد: خط مقدم این بازدارندگی در نیروی دریایی است. به همین دلیل مقام معظم رهبری از زمانی تدبیر کردند که سپاه هم با بهره‌گیری از تجربیات دفاع مقدس، نیروی مستقلی در کرانه‌های آبی داشته باشد.

وی افزود: با همه این تفاسیر، برای هر کس که دوران دفاع مقدس را تجربه کرده باشد، این یک واقعیت غیرقابل‌انکار است که هیچ‌کس آن زمان حتی گمان این را هم نمی‌برد که نیرو‌های مسلح ما کمتر از چهار دهه پس از جنگ تحمیلی به چنین قابلیت‌هایی در تجهیزات، امکانات و توانمندی‌های فردی و یگانی دست پیدا کنند. اگر کسی آن زمان به ما می‌گفت این بسیجیان مخلصی که با یک سلاح بسیار قدیمی پیش روی دشمن ایستاده‌اند، بعد‌ها بر دریا‌ها استیلا پیدا می‌کنند، شاید آن زمان کمتر کسی باور می‌کرد که چنین ادعایی محقق شود، اما امروز، این تصویر پیش چشم همه ما تجسم عینی پیدا کرده است.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در عرصه توان رزم دریایی، خلیج‌فارس به حوزه یکه‌تازی ارتش و سپاه ما تبدیل شده و این یک مزیت بسیار بزرگ است که در دنیا هم این تسلط به رسمیت شناخته می‌شود. باید اهمیت این مسئله را برای دریانوردان و افسران خود به‌خوبی تبیین کنید. به دلیل همین جایگاه بلامنازع است که سربازان تکاور دریایی از یک کشوری که ادعای ابرقدرتی دارد، وقتی تعرضی به حریم دریایی ما صورت می‌دهند و گرفتار می‌شوند، دستانشان را بالا می‌برند و خود را از هر جهت، تسلیم اراده یک قدرت مقتدر می‌بینند.

وی ادامه داد: متمرکز بر تولید عقیده باشید. برخلاف اراده که قابل تهییج است و اطلاعات که قابل کسب است، عقیده قابل ارتقا یا اکتساب نیست و بنابراین باید از ابتدا نیرویی که به کار گرفته می‌شود، به‌دقت پالایش شود که از عمق دل و جان خود عقیده به ضرورت دفاع از ملت، انقلاب و کشور داشته باشد. این را هم در نظر داشته باشید که نیروی دریایی با همه یگان‌ها تفاوت دارد و آن تکاور دلاوری که کوه آهن مسلح را روی امواج دریای بی‌کران ببیند، اما انگشت بر ماشه بگذارد و ذره‌ای تردید به دل راه ندهد، همان افسر تازه‌کاری است که صداقت و اخلاص در عقیده او از ابتدا موردسنجش قرار گرفته است.

خلیج‌فارس، میدان اقتدار ایران اسلامی

نماینده ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه هم در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین دستاورد‌های دفاعی این نیرو در راستای صیانت از حریم دریایی کشور گفت: مدت‌هاست که مأموریت‌های ما دیگر از حوزه خلیج‌فارس فراتر رفته و سطح تجهیزات ما نیز محدود به تندر و قایق‌های تندرو نیست. خوشبختانه امروز نیروی دریایی سپاه مجهز به عالی‌ترین تجهیزات دفاعی است که همگی هم به‌صورت بومی انبوه‌سازی شده‌اند.

وی بیان کرد: این یک حقیقت است که دیگر همچون گذشته، پهنه خلیج‌فارس جولان‎گاه ناو‌های آمریکایی نیست و اگر هم قصد تردد دارند، توجیه شده‌اند که اجازه بگیرند و این کار را به زبان فارسی هم انجام می‌دهند. به این ترتیب، هیچ حوزه آبی در منطقه وجود ندارد که نیروی دریایی سپاه و تجهیزات آن در سطوح مختلف در آن حضور نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->