لطفا برکنارش نکنید! «شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن استعفا داد یک نماینده مجلس: اگر خانم صادق با هزینه شخصی به سفر رفته است چرا پول بازگردانده شده است؟ سفیر چین در تهران: پکن مخالف زورگویی و تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران است | ترجیح می‌دهیم اضافه کاری کنیم تا ایرانی‌ها در صف ویزا نمانند رئیس پلیس راهور فراجا: خطای صدور جرائم رانندگی نزدیک به صفر شده است | ارقام پلاک خودروها احتمالاً لاتین شود سید عمار حکیم در دیدار با صادق لاریجانی درباره همکاری‌های دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی کرد یادداشت عراقچی در گاردین: اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از نحوه واگذاری سهام فولاد مبارکه، سایپا و ایران‌خودرو سرمایه اجتماعی قربانی رویه‌های اداری رئیس پلیس راهور فراجا: قانون صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان باید اصلاح شود + ویدئو عراقچی: وزارت امور خارجه پیوست سیاست خارجی برای هر منطقه آزاد را تدوین می‌کند وزیر امور خارجه: تهدید به توسل به زور علیه کشورها خطری واضح برای صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: پزشکیان به زودی به مجلس می‌رود ۳۵۵ گلوله بر پیکر دختر ۵ ساله غزه | فیلم «صدای هند رجب» به جشنواره ونیز رفت یک مقام روس: آمریکا و تروئیکای اروپا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی کرده‌اند سازوکار خدمت وظیفه ورزشکاران در باشگاه‌های ورزشی تعیین شد راهکارهای مجلس برای رفع مشکل پرداخت حق پخش تلویزیونی چیست؟ قالیباف: افزایش قیمت کالا‌های اساسی نشان دهنده ناکارآمدی سیاست‌های فعلی در کنترل تورم و تامین نیاز‌های ضروری است قطع برق تمامی سامانه‌های نظارتی اسرائیل در مرز با اردن را ۱۲ ساعت از کار انداخت مقام لبنانی:‌ رئیس جمهور و نخست وزیر در تصمیم اشتباه دولت تجدید نظر کنند حمله عربستان سعودی به یمن + جزئیات کامل (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار مقام حزب‌الله نسبت به وقوع سونامی انسانی در لبنان آیا همسر ماکرون، رئیس جمهور فرانسه یک مرد بوده است؟ سردار غیاثی: اتحاد امت اسلامی، کلید تعالی ایران اسلامی است دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) انفجار در خیبرپختونخواه پاکستان؛ یک نفر کشته و چندین تن زخمی شدند امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد
سرخط خبرها

بایدن: هدف حماس، کشتن یهودیان است

  • کد خبر: ۱۸۸۱۶۸
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۹
بایدن: هدف حماس، کشتن یهودیان است
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در چهارمین روز از عملیات طوفان الاقصی و سومین تماس خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل، حماس را سازمانی تروریستی خواند و با اعلام کشته شدن ۱۴ آمریکایی در حملات نیروهای مقاومت علیه این رژیم، گفت: حماس سازمانی تروریستی است که هدف آن کشتن یهودیان است.

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا که روز سه شنبه به وقت محلی برابر با ۱۰ اکتبر ۲۰۲۳ و ۱۸ مهرماه جاری از کاخ سفید بصورت مستقیم در حمایت از رژیم اسرائیل سخنرانی می‌کرد، افزود:  ۱۴ آمریکایی در حمله حماس کشته شده اند. حماس یک سازمان تروریستی است که هدف آن کشتن یهودیان است و از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند.

بایدن اقدامات حماس را «قدام کاملا شیطانی» دانست و  اضافه کرد: در میان زندانیان حماس، شهروندان آمریکایی وجود دارند و من از تیم خود خواسته ام برای آزادی آن‌ها با اسرائیل همکاری کنند.  ما در آمریکا برای افزایش امنیت یهودیان اقدام کرده ایم.

رئیس جمهور آمریکا بدون هیچ اشاره‌ای به چند دهه جنایات رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان گفت: اسرائیل کاملا حق دارد از خود دفاع کند. من به نتانیاهو گفتم که پاسخ اسرائیل باید قاطع باشد.  ما در حمایت خود از اسرائیلی‌ها که عزیزان خود را از دست داده اند متحد بافی خواهیم ماند.

بایدن با ژستی انسان دوستانه و بدون توجه به جنایات  گذشته اسرائیل علیه مردم  فلسطین گفت: " در این حملات والدینی که سعی داشتند از فرزندان خود محافظت کنند، سلاخی شدند،  گزارش‌های باورنکردنی از کشته شدن نوزادان و  کل خانواده‌ها وجود دارد. جوانان هنگام شرکت در یک جشنواره موسیقی برای جشن صلح قتل عام شدند. "

رئیس جمهور آمریکا افزود: «زنان مورد تجاوز قرار گرفتند و  به عنوان غنائم  به اسارت گرفته شدند. خانواده‌ها ساعت‌ها و ساعت‌ها از ترس پنهان شدند و  ناامیدانه سعی کردند فرزندان خود را ساکت نگه دارند تا توجه  کسی را جلب نکنند و هزاران زخمی وجود دارند، اما خاطرات در ذهن آن‌ها وجود دارد.»

بایدن گفت که مردم تل آویو  از "شیطان خالص و واقعی سازمان تروریستی حماس" رنج می‌برند و  هدف اعلام شده این سازمان کشتن یهودیان است.

بایدن ادامه داد: ما برای سامانه گنبد آهنین موشک ارائه خواهیم کرد تا اطمینان یابیم اسرائیل می‌تواند از خود دفاع کند.  من دستور داده ام تا برای حمایت از حضور دریایی آمریکا در منطقه، ناو هواپیمابر ژنرال فورد به منطقه اعزام شود.  ایالات متحده برای تقویت قدرت بازدارندگی خود، موقعیت نیروی نظامی خود را در منطقه تقویت کرده است.

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: ما در کنار اسراییل می‌ایستیم و از آن حمایت می‌کنیم و تمام نیاز‌های آن برای دفاع را تامین خواهیم کرد. حماس به خون تشنه و از داعش بدتر است.  هیچ توجیهی برای تروریسم وجود ندارد. حماس به هیچ وجه مدافع حقوق فلسطینی‌ها نیست. آن‌ها می‌خواهند اسرائیل را نابود کنند.

 کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس‌جمهور و کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور  آمریکا روز سه شنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل تماس گرفتند تا درباره حمایت آمریکا از اسرائیل گفتگو کنند.

این سومین تماسی است که بایدن با نتانیاهو از زمان آغاز جنگ میان رژیم اسرائیل و فلسطین در روز شنبه انجام داده است.

سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی برابر با ۱۰ اکتبر ۲۰۲۳ و ۱۸ مهر ماه جاری اعلام کرد که در حال حاضر بیش از ۱۸۷ هزار نفر در داخل نوار غزه آواره شده اند، زیرا حملات هوایی اسرائیل ساختمان‌ها و خانه‌ها را ویران کرده است.

بر اساس گزارش سازمان ملل، این رقم شامل ۱۳۷ هزار نفر می‌شود که در حال حاضر در ۸۳ مدرسه سازمان ملل در غزه پناه گرفته اند.

در چهارمین روز از عملیات طوفان الاقصی، هواپیما‌های جنگی رژیم صهیونیستی محله مسکونی تل الهوی در غزه را به شدت بمباران کردند. حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی غزه، در حالی انجام می‌شود که این رژیم انتقال آب، برق، سوخت و دارو را قطع کرده است. از سوی دیگر سازمان عفو بین الملل محاصره غزه را مجازات دسته جمعی و جنایت جنگی دانسته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->