واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیر ماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: سازمان‌های بین‌المللی جنایات صهیونیست‌ها را نادیده نگیرند

  • کد خبر: ۱۸۸۲۸۰
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
رئیس‌جمهور: سازمان‌های بین‌المللی جنایات صهیونیست‌ها را نادیده نگیرند
رئیس جمهور با محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در غزه اظهار کرد: صهیونیست‌‌ها در مقابل چشم جهانیان مرتکب جنایت علیه بشریت می‌شوند و همه سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی باید به وظایف خود در این زمینه بدون هیچ استثنا و تبعیضی عمل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت و نیرو در جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، در گزارش‌هایی جداگانه، آخرین اقدامات انجام شده در دستگاه متبوع خود را در راستای پیشبرد برنامه‌ها و تحقق اهداف دولت مردمی بیان کردند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه با اعلام خبر انعقاد قرارداد فاز اول ایجاد منظومه فضایی جمهوری اسلامی ایران با کنسرسیومی از شرکت‌های خصوصی داخلی و آغاز پرتاب‌های لازم برای ایجاد این منظومه از سال آینده، گفت: با اجرای این قرارداد، ایران جزو معدود کشور‌هایی خواهد شد که توانمندی منظومه‌سازی در فضا را دارند.
در ادامه وزیر صنعت، معدن و تجارت در گزارشی از اجرای طرح انتقال آب از دریای عمان به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی، این طرح را یکی از بزرگ‌ترین طرح‌ها در مقیاس جهانی دانست و افزود: تاکنون طرح مشابهی در این مقیاس و برای انتقال ۲.۴ میلیارد مترمکعب آب (برابر با ۲ برابر مصرف آب سالیانه استان تهران) در هیچ کشور دیگری اجرا نشده است.

طول این خط انتقال آب در نهایت به ۱۸۰۰کیلومتر خواهد رسید و در مسیر آن ۱۹ ایستگاه پمپاژ و یک تونل انتقال آب تحت فشار به طول ۱۲.۲ کیلومتر احداث خواهد شد که یکی از طولانی‌ترین تونل‌های انتقال آب تحت فشار محسوب می‌شود.

عملکرد صنعت برق کشور موضوع گزارش وزیر نیرو در جلسه امروز هیئت دولت بود و علی اکبر محرابیان با اشاره به رکوردشکنی مصرف برق در تابستان امسال، تأمین برق و جلوگیری از تکرار خاموشی‌های گسترده سال‌های قبل از استقرار دولت سیزدهم را دستاوردی عظیم دانست و افزود: تأمین برق در تابستان امسال در شرایطی بود که در کشور تا ۳درجه افزایش دمای بالاتر از متوسط بلندمدت داشتیم. این مسئله باعث افزایش متوسط ۴هزار مگاواتی برق و در ایام پیک تا ۵ هزار و ۷۰۰ مگاوات شد.

وی افزود: علاوه بر شکستن رکورد مصرف، در دو سال گذشته ۲میلیون مشترک جدید و ۹۱۸ روستای جدید نیز به شبکه برق کشور اضافه شد که با مدیریت مناسب تولید و مصرف، برق لازم تأمین و از تکرار خاموشی‌های گسترده سال‌های قبل از ۱۴۰۰ جلوگیری شد.

وزیر نیرو در گزارش خود اعلام کرد که در تابستان امسال، در بخش خانگی ۴۰درصد مشترکین با وجود گرمای شدید نسبت به سال گذشته مصرف کمتری داشتند و در بخش اداری نیز با مدیریت خوب اعمال شده، ۸۵۰مگاوات برق صرفه‌جویی شد که نتیجه آن عدم خاموشی برنامه‌ریزی شده در بخش خانگی بود.

محرابیان با اشاره به افزایش قیمت ۴۳۳درصدی سیمان ناشی از قطع برق صنایع در سال۱۴۰۰ گفت: امسال با مدیریت تأمین حداکثری برق صنایع بزرگ از طریق تحویل برق موردنیاز در ساعت‌های خارج از اوج مصرف، تولید این کارخانه‌ها تضمین و از رشد قیمت کالا‌های تولیدشده آن‌ها نیز جلوگیری شد.

وزیر نیرو رشد ۱۰درصدی تولید سیمان و پیشی گرفتن عرضه میلگرد از تقاضا در تابستان امسال را از نتایج این مدیریت اعلام کرد و افزود: امسال برق موردنیاز واحد‌های کارگاهی و صنفی داخل شهر‌ها هم بدون اعمال محدودیت تأمین شد.

رئیس‌جمهور نیز در ادامه جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و خدمات انجام شده، تداوم تلاش و جهاد شبانه‌روزی مسئولان را در زمینه اجرای برنامه‌های دولت در راستای تأمین نیاز‌ها و رفع مشکلات مردم خواستار شد.

رئیسی با اشاره به ثبات ایجاد شده در عرصه اقتصادی کشور تصریح کرد: لازمه حفظ ثبات فعلی این است که همه بخش‌های مرتبط به‌خصوص وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و صمت با تقویت اتحادیه‌ها و اصناف، مدیریت و کنترل موثرتری بر قیمت‌ها داشته باشند.

وی با بیان اینکه استانداران نمایندگان عالی دولت در استان‌ها هستند، هماهنگی همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی با استاندار در جهت هم‌افزایی و همکاری برای رفع مشکلات مردم را ضروری دانست.

رئیس‌جمهور در پایان با محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در غزه اظهار داشت: صهیونیست‌ها در مقابل چشم جهانیان مرتکب جنایت علیه بشریت می‌شوند و همه سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی باید به وظایف خود در این زمینه بدون هیچ استثنا و تبعیضی عمل کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->