روسیه یک منطقه دیگر در «دونتسک» را تصرف کرد بیانیه وزارت امورخارجه ایران درباره وضعیت غزه تاجگردون: عدم هماهنگی سیاست‌های حمایتی سه دهک پایین جامعه را دچار آسیب بیشتری می‌کند فرانسه مدعی شد گزینه‌ای برای اعمال فشار بر صهیونیست‌ها دارد! واکنش به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر خارجه با فاکس‌نیوز غریب‌آبادی: صلح با بمب و اجبار به دست نمی‌آید سیدحسن خمینی: هدف جنگ اخیر تجزیه و براندازی ایران بود آملی لاریجانی: نیرو‌های مسلح شکست مفتضحانه‌ای برای رژیم صهیونیستی رقم زدند شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است آمریکا علیه یمن تحریم‌های جدید اعمال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: احتمالاً به چین سفر کنم پزشکیان: برای بهبود وضعیت آب باید تدبیر عاجل کرد عربستان از بیانیه ۲۶ کشور درباره توقف فوری جنگ غزه استقبال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) بررسی مسائل زنان قالیباف | ضرورت طراحی مدل‌های جدید بیمه‌ای تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با حل و فصل صلح جویانه اختلافات میان کشورها دولت ایران با ملت و دولت بنگلادش ابراز همدردی کرد خبرگزاری فرانسه: خبرنگاران ما در غزه گرسنه هستند درخواست حماس از کشور‌های عربی و اسلامی: با تل آویو قطع ارتباط کنید میدری: از راه حذف یارانه ثروتمندان، درآمد آن میان دهک های پائین جامعه توزیع خواهد شد مذاکره اولیانوف و گروسی با محوریت برنامه هسته ای ایران سفیر آمریکا در ناتو: ایران به میز مذاکره بازگردد! بازتاب مصاحبه عراقچی با فاکس نیوز؛ گفت و گویی غیرمستقیم با ترامپ ترامپ خروج آمریکا از یونسکو را در حمایت از اسرائیل اعلام کرد | یونسکو: آمادگی آن را داشتیم اژه‌ای: دشمن فکر می‌کرد ایران فلج می‌شود رئیس فراکسیون زنان مجلس مشخص شد آزادسازی صدور مجوز شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای
سرخط خبرها

پوتین: نمی‌فهمم چرا آمریکا ناو به مدیترانه می‌فرستد | هیچ مدرکی درباره دخالت ایران وجود ندارد

  • کد خبر: ۱۸۸۳۸۴
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۹
پوتین: نمی‌فهمم چرا آمریکا ناو به مدیترانه می‌فرستد | هیچ مدرکی درباره دخالت ایران وجود ندارد
رئیس جمهور روسیه با رد ادعای محافل غربی و صهونیست‌ها در خصوص حملات حماس و نقش ایران گفت، هیچ مدرکی در خصوص دخالت ایران در ماجرای حماس وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه در واکنش به اعزام ناو هواپیمابر آمریکا نزدیک فلسطین اشغالی از ایالات متحده  و اتهام زنی‌ها علیه ایران گفت امیدوار است عقل سلیم پیروز شود.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت، نبرد کنونی بین حماس و رژیم صهیونیستی نمونه بارز شکست سیاست آمریکا در خاورمیانه است. پوتین افزود که آمریکا نیاز‌های فلسطینی‌ها را در نظر نگرفته است.

بر اساس این گزارش، پس از حمله غافلگیرانه شبه نظامیان حماس به  رژیم اسرائیل در روز شنبه، ایالات متحده ناو هواپیمابر «یو اس‌اس جرالدآرفورد» را به فلسطین اشغالی نزدیکتر کرد.

پوتین با اشاره به سخنان روز چهارشنبه «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه گفت که اقدام آمریکا در اعزام ناو هواپیمابر نزدیک اسرائیل یک اشتباه است.

اردوغان در اظهاراتی گفت:  نمی‌فهمم چرا ایالات متحده ناو هواپیمابر را به دریای مدیترانه اعزام کرده است. واقعاً این موضوع را درک نمی‌کنم. آیا آن‌ها قصد بمباران لبنان را دارند. آیا تصمیم گرفته‌اند کسی را بترسانند؟ افرادی آنجا هستند که دیگر از هیچ چیز نمی‌ترسند. این راه حل نیست. باید به دنبال راه حل‌های سازش بود. چنین اقداماتی اوضاع را ملتهب می‌کند.» 

رئیس جمهور روسیه در ادامه گفت: «اکنون می‌شنویم که ایران به انواع چیز‌ها متهم می‌شود، طبق معمول بدون مدرک. خواهیم دید که عقل سلیم پیروز شود.»

اردوغان در جریان سخنرانی در پارلمان ترکیه نیز گفت: «استفاده نامتناسب از زور علیه بخش غزه، بدون هرگونه توجیه اخلاقی، می‌تواند اسرائیل را در موقعیتی کاملاً نامطلوب در صحنه جهانی قرار دهد. این درگیری که با روش‌های شرم‌آور انجام می‌شود، یک جنگ نیست، بلکه کشتار جمعی است.»

رئیس جمهور روسیه افزود  که  بدون رسیدگی به مسائلی مانند ایجاد کشور مستقل فلسطین  این وضعیت قابل حل نیست. وی هشدار داد که هرگونه تشدید منطقه درگیری می‌تواند عواقب شدیدی برای بخش‌های مختلف از جمله انرژی داشته باشد. پوتین گفت: «اول از همه، این می‌تواند بر لجستیک، بیمه و حمل و نقل تاثیر بگذارد.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->