آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

جزئیات تشییع و خاکسپاری زنده‌یاد استاد «راشدمحصل» اعلام شد

  • کد خبر: ۱۸۸۳۹۴
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰
جزئیات تشییع و خاکسپاری زنده‌یاد استاد «راشدمحصل» اعلام شد
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر استاد زنده‌یاد دکتر «محمدرضا راشدمحصل» در قطعه نام‌آوران بهشت رضا برگزار می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم تشییع و خاکسپاری استاد زنده‌یاد دکتر «محمدرضا راشدمحصل» ساعت ۱۰صبح جمعه ۲۱مهرماه در قطعه نام‌آوران بهشت رضا (بلوک ۴۲) برگزار می‌شود.

مراسم بزرگداشت و ترحیم این استاد فرهیخته نیز ساعت ۱۹:۳٠ تا ۲۱ روز شنبه ۲۲مهرماه در مسجد غدیر باباعلی واقع محله ششصد دستگاه برگزار خواهد شد.

زنده‌یاد دکتر «محمدرضا راشدمحصل» نویسنده، محقق، پژوهشگر، استاد برجستۀ زبان و ادبیات فارسی و از استوانه‌های ادب و فرهنگ در خراسان و کشور بود که روز گذشته در ۸۷ سالگی دار فانی را وداع گفت.

عضویت در هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تدریس در دانشگاه‌های تبریز، دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه بیرجند، همکاری با فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، شورای کتاب کودک، تدوین دایرة المعارف (قاموس)، مرکز خراسان شناسی، عضویت در قطب فردوسی شناسی و عضویت در هیئت مدیره فرهنگسرای فردوسی و انتشار ده‌ها عنوان کتاب و مقاله بخشی از فعالیت‌های علمی و آموزشی وی بود.

همچنین از این استاد ادیب و فرهیخته، علاوه بر تربیت شاگردان متعدد در حوزه زبان و ادبیات فارسی، آثاری از جمله «آذرخش دیرپای سهروردی»، «پرتو‌هایی از قرآن و حدیث در ادب فارسی»، «شاهنامه‌پژوهی»، «خیام شناخت»، «عطارشناخت» و ... بر جای مانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->