جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تجمع شکوهمند عراقی‌ها در حمایت از فلسطین + تصاویر و فیلم

  • کد خبر: ۱۸۸۶۳۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۵
تجمع شکوهمند عراقی‌ها در حمایت از فلسطین + تصاویر و فیلم
هزاران عراقی امروز جمعه در میدان التحریر بغداد در حمایت از فلسطین و مقاومت تجمع کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مردم عراق برای ابراز خشم و نارضایتی خود در مقابل حوادث خونین فلسطین تظاهرات کردند؛ چراکه رژیم صهیونیستی حملات خشونت آمیزی علیه فلسطینی‌ها داشته و صدها فلسطینی بی‌گناه را به شهادت رسانده است.

مردم از اقشار مختلف اجتماعی و سیاسی جامعه در این تظاهرات شرکت کرده و با در دست داشتن پلاکاردهایی، این حملات رژیم صهیونیستی را محکوم و با ملت فلسطین ابراز همبستگی کردند. آن‌ها خواهان توقف خشونت و احترام به حقوق بشر در فلسطین شدند.

با وجود چالش‌ها و وضعیت دشوار در عراق، ملت این کشور همبستگی واقعی خود را با فلسطینی‌ها ابراز و بر اهمیت حمایت از مسئله فلسطین و تلاش برای برقراری صلح و عدالت در منطقه تاکید کردند.

تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->