افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عبدالله: کمک‌های ایران به زلزله‌زدگان در هرات به‌موقع و ارزشمند بود

  • کد خبر: ۱۸۸۶۶۸
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
عبدالله: کمک‌های ایران به زلزله‌زدگان در هرات به‌موقع و ارزشمند بود
عبدالله عبدالله در دیدار با نماینده ویژه ایران در افغانستان کمک‌های این کشور به زلزله‌زدگان در هرات را به‌موقع و ارزشمند دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه سابق افغانستان در دیدار با حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس نمایندگی سیاسی ایران در کابل از کمک‌های بشردوستانه این کشور به زلزله‌زدگان در هرات قدردانی کرد.

عبدالله با انتشار پیامی در «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: از کمک‌های بشردوستانه، به‌ویژه همکاری ارزشمند و به موقع جمهوری اسلامی ایران برای آسیب دید‌گان زلزله‌های اخیر در ولایت هرات قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه از ایران خواست تا با در نظرداشت مجاورت این کشور با مناطق زلزله‌زده به این همکاری‌ها ادامه دهد.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده، دو طرف در این دیدار همچنین پیرامون مسائل جاری افغانستان و منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

بامداد روز شنبه ۱۵ مهرماه زلزله‌ای به قدرت ۶.۲ ریشتر شهرستان «زنده‌جان» ولایت هرات را لرزاند و پس از آن نیز چندین پس‌لرزه در این شهرستان رخ داد.

بر اساس تازه‌ترین آمار منتشر شده توسط وزارت مبارزه با حوادث طبیعی حکومت موقت افغانستان بر اثر این زلزله‌ها حدود ۲۴۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند و ۲ هزار نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

با این حال، مراکز مختلف در افغانستان و برخی نهاد‌های بین‌المللی نیز آمار‌های متفاوتی را اعلام کرده‌اند، اما همه این نهاد‌ها بر تلفات بسیار این زلزله تأکید دارند.

قابل یادآوری است که تیم‌های کمک‌رسان جمهوری اسلامی ایران نخستین جمعیتی بود که از روز نخست این رویداد تلخ در هرات حضور یافتند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->