فرماندار مشهد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی با مشکلاتی مواجه هستیم پژمانفر: امروز بسیاری از زائران خارجی ایران را تنها با مشهد می‌شناسند معاون استاندار خراسان رضوی: الگوی آستان قدس در پذیرایی از زائران باید توسعه یابد نایب رئیس دوم مجلس: نگاه به موضوع زیارت باید ملی و بین‌المللی باشد نایب رئیس اول مجلس: نبود امکان فرود پرواز‌ها برای زیارت امام رضا (ع) عیب بزرگی است استاندار خراسان رضوی: مشهد نیازمند توجه ویژه و نگاه ملی در حوزه زیرساخت‌هاست اوکراین از آمادگی زلنسکی برای گفت‌و‌گو با پوتین خبرداد معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: اجرای برنامه‌های جامع برای تأمین امنیت زائران پیاده در دهه پایانی صفر ۲۰ تن پلوتونیوم به نیروگاه‌های برق هسته‌ای آمریکا تزریق می‌شود وزیر دفاع: در جنگ تحمیلی اخیر از تجهیزات پیشرفته خود استفاده نکردیم | آینده تعارضات منطقه‌ای به میزان قدرتمندی ایران بستگی دارد پنتاگون خواستار توسعه برنامه موشک‌های پیشرفته شد معترضان لندنی با تجمع در مقابل سفارت اسرائیل خواستار توجه جهان به غزه شدند + فیلم تامین امنیت مراسم عزاداری دهه آخر صفر توسط پلیس در مشهد مقدس | اشراف اطلاعاتی همراه با تلاش جهادی زمنیه ساز اجرای موفق ماموریت ترکیه کار احداث خط آهن به نخجوان را آغاز کرد فوتبالیست فلسطینی در حمله اسرائیل به صف دریافت غذا در غزه به شهادت رسید آنچه باید از موشک قاسم بصیر، نقطه‌زن‌ترین موشک ایرانی بدانید + فیلم بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره ۳ عملیات نظامی موفقیت آمیز علیه رژیم اسرائیل گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تبریک کمیته‌های مقاومت فلسطین؛ یمن موشک جدیدی را علیه اسرائیل آزمایش کرد + فیلم حمله موشکی یمن و وقوع انفجار در تل آویو با مصدومیت تعدادی از صهیونیست‌ها جزئیات مصاحبه مهم لاریجانی: از مذاکرات هسته‌ای تا تقویت بنیه دفاعی و آفندی ایران ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه اول شهریور ۱۴۰۴) تعطیل نیستند؟ پیام تسلیت وزیر کشور جمهوری آذربایجان به همتای ایرانی در پی حادثه تروریستی ایرانشهر فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد اسامی و تصاویر شهدای حادثه تروریستی محور خاش–ایرانشهر | یک شهید از خراسان رضوی است بیانیه فراجا در پی حمله تروریستی ایرانشهر و شهادت ۵ نفر از پرسنل انتظامی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک فرمانده سابق نظامی: به دوستانمان در فلسطین کمک فکری می‌کنیم | کدام هواپیما یا کشتی ما به آنجا رفته که از چشم صهیونیست‌ها مخفی مانده است؟

  • کد خبر: ۱۸۹۹۶۱
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
یک فرمانده سابق نظامی: به دوستانمان در فلسطین کمک فکری می‌کنیم | کدام هواپیما یا کشتی ما به آنجا رفته که از چشم صهیونیست‌ها مخفی مانده است؟
فرمانده اسبق مستشاران نظامی ایران در سوریه گفت: امروز آمریکا و انگلیس رسما اعلام می‌کنند که به اسراییل سلاح ارسال می‌کنند کسی در باره این اقدام آشکار سوال نمی‌کند؟

به گزارش شهرآرانیوز فرمانده اسبق مستشاران نظامی ایران در سوریه می‌گوید: مگر اسراییلی‌ها ادعا ندارند که قوی‌ترین سازمان‌های اطلاعاتی را دارند چطور می‌شود که ما به غزه سلاح ارسال کنیم و کسی چیزی نفهمد؟

سردار محمدجعفر اسدی فرمانده اسبق مستشاران نظامی ایران در سوریه در برنامه به افق فلسطین، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه واکنش ایران به اوضاع غزه چیست؟ گفت: ما بنا نیست در جایی کار نظامی انجام دهیم، اما در هرجای کره زمین به مظلومین کمک فکری می‌دهیم، فرقی هم نمی‌کند که این مظلوم در بالکان باشد یا فلسطین یا جای دیگر.

وی افزود: ما هرجا مظلومی در مقابل ظالم ایستاده باشد به او کمک می‌کنیم و این درسی است که از آقا امام حسین (ع) فرا گرفتیم.

اسدی همچنین درخصوص ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر ارسال سلاح از ایران به غزه اظهار داشت: در فلسطین اشغالی همه جا حتی دریا در سیطره غاصبان است و غزه و کرانه باختری زندان‌های روبازی هستند که مردم در آن‌ها زندگی می‌کنند و آسمان آن هم در سیطره صهیونیست‌ها است؛ لذا ما نمی‌توانیم در این زندان رو باز سلاح و امکانات ببریم و کار نظامی بکنیم، اما به دوستانمان در فلسطین کمک فکری می‌کنیم.

فرمانده اسبق مستشاران نظامی ایران در سوریه افزود: امروز آمریکا و انگلیس رسما اعلام می‌کنند که به اسراییل سلاح ارسال می‌کنند کسی در باره این اقدام آشکار سوال نمی‌کند؟ مگر اسراییلی‌ها ادعا ندارند که قوی‌ترین سازمان‌های اطلاعاتی را دارند چطور می‌شود که ما به غزه سلاح ارسال کنیم و کسی چیزی نفهمد؟ کدام هواپیما یا کشتی ما به آنجا رفته و سلاح برده است و از چشم آن‌ها مخفی مانده است؟

اسدی تاکید کرد: اگر ما این کار را کرده بودیم در جهان ما را متهم می‌کردند. کسانی که ادعا می‌کنند می‌توانند از فضا روزنامه داخل منزل یک فلسطینی را بخوانند بگویند ما چطور به غزه سلاح فرستادیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->