فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

لاریجانی: هر نوجوان فلسطینی برای رژیم صهیونیستی، مثل یک بمب است

  • کد خبر: ۱۹۰۰۸۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۰
  • ۱
لاریجانی: هر نوجوان فلسطینی برای رژیم صهیونیستی، مثل یک بمب است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رژیم صهیونیستی بحران درونی دارد و این بحران با رژه سیاسی سران غربی حل نمی‌شود، افزود: حوادث روزهای اخیر دنباله اتفاقات گذشته است، رژیم صهیونیستی باید بداند که هر نوجوان فلسطینی برای این رژیم مثل یک بمب است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی شنبه شب در برنامه تلویزیونی «به افق فلسطین» با اشاره به حوادث اخیر در اراضی اشغالی اظهار کرد: موجودیت رژیم صهیونیستی کاذب است و با وصله و پینه قابل رفع نیست. این رژیم همواره خواسته نامشروع بودن خود را با زور حل کند اما هر نوبت موضوع حادتر شده است.

وی با اشاره به ثبت‌ رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد افزود: برخی می‌گویند چون این رژیم در سازمان ملل ثبت شده پس مشکل قابل حل است. برخی کشورها نظیر ایران و مصر، چه سازمان ملل قبول کند یا نکند، دارای ملیت ریشه دار هستند اما رژیم صهیونیستی این چنین نیست و مناقشه درونی دارد. مثل این است که شما بخواهید ازدواج صوری کنید و بعد با زد و بند در دفتر ثبت کنید.

لاریجانی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی بحران درونی دارد و این بحران قابل حل نیست، تاکید کرد: حوادث روزهای اخیر دنباله اتفاقات گذشته است. رژیم صهیونیستی باید بداند که هر نوجوانان فلسطینی برای این رژیم مثل یک بمب هستند.

وی با اشاره به تبلیغات رسانه‌های غربی علیه حماس گفت: رسانه‌های غربی خیلی موضوع اسیر شدن صهیونیست‌ها را بزرگ کردند. آنها باید بدانند کسانی که عملیات «طوفان‌الاقصی» را انجام دادند، آدم آهنی نبوده و کسانی‌ هستند که خانواده خود را توسط صهیونیست‌ها از دست داده‌اند. اینها با دستور عملیات را انجام ندادند.

مشاور رهبر انقلاب با بیان اینکه وضعیت مردم فلسطین نمی‌تواند آرام شود چون مشکل، مشکل ذاتی است گفت: این رژیم به زور مردم را بیرون کرده و فلسطینی‌ها نمی‌توانند تحمل کنند و ساکت بنشینند.

لاریجانی با بیان اینکه با آمدن و رفتن سران کشورهای غربی مشکل حل نمی‌شود، گفت: اگر رژیم صهیونیستی به صورت مبنایی، درست و دارای اصالت است، دیگر نیازی به رژه سیاسی نباید داشته باشد. این رژه‌ها و تاییدهای بدلی نشان ‌می‌دهد که این رژیم از مبنا مشکل دارد.

مشاور رهبر انقلاب با رد مقایسه داعش و حماس تصریح کرد: این مقایسه، مقایسه سخیفی است. رئیس‌ جمهور آمریکا مدام این گزاره غلط را تکرار کرد و تصور داشت با تکرار، این گزاره منطقی می‌شود. داعش را که خود آمریکا به وجود آورد و خود آمریکایی‌ها می‌دانند که چقدر بی اصل و نسب و بی‌ریشه است.

لاریجانی با بیان اینکه حماس دارای تاریخ و ریشه است و در منطقه این گروه را می‌شناسند، تاکید کرد: واقعا این نفهمی یک رجل سیاسی است که صحنه را متوجه نیست و خیلی راحت می گوید که حماس بدتر از تروریست‌ها است، این مقایسه‌های بلاوجه نشان می‌دهد که (بایدن) همچنان به حواس پرتی خود ادامه می دهد.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام با بیان اینکه جنگ حماس و رژیم صهیونیستی توان طولانی‌ شدن ندارد، گفت: رژیم صهیونیستی در درازمدت بسیار ضرر خواهد کرد چون فلسطینی‌ها دیگر کوتاه نخواهند آمد و دیگر برای آنها مهم نیست که چه کشوری از این رژیم حمایت می‌کند. هر فلسطینی یک انرژی متمرکز برای مبارزه با رژیم صهیونیستی خواهد شد. 

لاریجانی درباره نگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به مقاومت تصریح کرد: ایشان یک فرد استثنایی در کشور و منطقه بود و ذهن روشنی نسبت به مقاومت داشت. نظر ایشان این بود که برای کمک به مردم فلسطین، یک وظیفه داریم و پایه‌هایی که داشت، بسیار خوب بود.

وی افزود: ایشان صحنه مقاومت را شامل حل و فصل و مبارزه می‌دانست و همان‌قدر که در مقاومت، خودش در صحنه حضور داشت و کمک می‌کرد، دنبال این هم بود که جلوی صدمات گرفته شود. شهید سلیمانی همه جوانب را به درستی با همدیگر جلو می‌برد. جای ایشان بسیار خالی است، ایشان یک شخصیت ممتاز، خوش‌فکر و تیزهوش بود. 

لاریجانی با اشاره به تاثیر جنگ اخیر در غزه روی معادلات آینده جهانی گفت: حوادث اخیر در غزه یک نقطه بسیار تاثیرگذار در تاریخ منطقه است و همه باید همه اضلاع این صحنه را بشناسند و به وظیفه خود عمل کنند.

وی افزود: حتی کشورهایی مثل روسیه و چین باید بدانند اگر امروز صحنه‌گردانی قوی نداشته باشند، در آینده ممکن است با آنها مراودات اقتصادی صورت بگیرد اما دیگر محل اتکای سیاسی و امنیتی نخواهند بود. همه دول باید این موضوع را بفهمند. 

مشاور رهبر انقلاب تاکید کرد: اگر کشورهایی مثل فرانسه و انگلیس تقلا می‌کنند، باید بدانند به حساب‌شان می‌گذارند. واقعه اخیر در غزه کوچک نیست و از این به بعد نسبت کشورها با همدیگر بر اساس روابطی که با این حادثه دارند، تنظیم می‌شود. 

لاریجانی با اشاره به مواجهه ایران با حوادث در غزه گفت: اگر ایران یک رفتار سنجیده دارد و دنبال جمع‌ کردن موضوع است، چون می‌داند که این حادثه ابعاد و اضلاع مختلف دارد و می خواهد با هزینه کمتر، این موضوع حل شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کارمند
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
0
1
علی
به خدا برید غزه بجنگید
نشینید تحلیل کنید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->