مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

واکنش یزدانی به کش و قوس مسلمی و درستکار

  • کد خبر: ۱۹۰۳۷۷
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
واکنش یزدانی به کش و قوس مسلمی و درستکار
ملی‌پوش کشتی کشورمان گفت: مربی سازنده من از بچگی تا الان برای من زحمت کشیده است و قطعاً دوست دارم در مسابقات کنارم باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن یزدانی در حاشیه مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی درباره ناعدالتی‌ها در ورزش کشور گفت: من در این مورد اصلاً صحبت نمی‌کنم. قطعا گفتنی‌ها را علیرضا دبیر گفته است و ان‌شاءالله که اتفاقات خوبی می‌افتد.

وی درباره اینکه چقدر برای المپیک انگیزه دارد، تصریح کرد: صد درصد برای المپیک انگیزه دارم، هیچ وقت بی‌انگیزه نبودم و به آینده امیدوارم و تلاش می‌کنم. ان‌شاءالله که با دعای خیر مردم همه ورزشکاران به ویژه کشتی‌گیران در المپیک بهترین اتفاق را رقم بزنند و پرچم کشورمان را به اهتزاز در بیاورند.

یزدانی در واکنش به این موضوع که مربی پیشین او گفته بود که اگر من در مسابقات کنار حسن باشم، او می‌تواند تیلور را شکست دهد، خاطر نشان کرد: مربی سازنده من از بچگی تا الان برای من زحمت کشیده است و قطعاً دوست دارم در مسابقات کنارم باشد. با پژمان درستکار هم در این مورد صحبت کردیم و ان‌شاءالله در آینده رد این مورد تصمیم‌گیری می‌شود. کادر فنی و فدراسیون کشتی باید در این خصوص تصمیم بگیرند. من همیشه قدردان مربی خودم هستم و اگر در شهرستان هم باشم در کنار همت مسلمی تمرین می‌کنم.

قهرمان کشتی کشورمان در پاسخ به این پرسش که درخواستی برای حضور مربی قدیمی‌اش در تمرینات داده است یا خیر، تصریح کرد: ان‌شاءالله کادر فنی تصمیم می‌گیرد. من زیاد در بحث فنی و مربیگری دخالت نمی‌کنم. هر تصمیمی گرفته شود من تابع فدراسیون و سرباز تیم ملی هستم.

وی در واکنش به صحبت منصور برزگر که رقابت او با تیلور یک مسئله ملی شده است، گفت: من خیلی اهل صحبت کردن نیستم و یک سال و نیم هست که صحبت نکردم و زیاد هم دوست ندارم درباره این مسئله صحبت کنم. پیشکسوتان محبت دارند و نیم‌نگاهی به ما دارند و در صحبت‌های‌شان همیشه حسن یزدانی است، ان‌شاءالله که هر چه خدا بخواهد رقم می‌خورد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->