همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶
سرخط خبرها

رئیسی: عدم برخورد با قاچاق کالا، موجب تضعیف حاکمیت می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۰۶۵۹
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۸
رئیسی: عدم برخورد با قاچاق کالا، موجب تضعیف حاکمیت می‌شود
رئیس‌جمهور قاچاق کالا را به مثابه خنجری بر پیکر تولید و عدم برخورد جدی با آنرا موجب تضعیف حاکمیت دانست و تاکید کرد: نتایج هماهنگی‌ها، پیگیری‌ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سوی این ستاد و سایر دستگاه‌های ذیربط، باید به صورت عینی در جامعه قابل مشاهده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز،  جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز عصر سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

رئیس‌جمهور در این جلسه قاچاق کالا را به مثابه خنجری بر پیکر تولید توصیف و در ضرورت مبارزه با قاچاق کالا گفت: محور اقتصاد مقاومتی تولید است و همه باید در جهت رونق آنکه متضمن ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی است، تلاش و مبارزه با قاچاق کالا را وظیفه خود بدانند.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر ضرورت شناسایی و برخورد با قاچاق سازمان‌یافته و قاچاقچیان عمده، تحقق این مهم را از وظایف تمامی دستگاه‌ها به‌ویژه دستگاه‌های اطلاعاتی و فراجا دانست و گفت: مبارزه با قاچاق کالا باید به نحوی صورت گیرد که مردم شاهد وجود کالا‌های قاچاق در بازار نباشند.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه طرح ساماندهی ته‌لنجی‌ها و کالا‌های ملوانی بعد از تصویب در مجلس شورای اسلامی اکنون در نوبت تأیید شورای نگهبان قرار دارد، ضمن توصیه مسئولین امر به تعامل با ملوانان، بر تعیین ضوابط ساماندهی واردات کالا‌های ته‌لنجی و ملوانی و اطلاع‌رسانی به ملوانان تأکید و وزارت صنعت، معدن و تجارت را مکلف کرد کالا‌های مجاز در این زمینه را تعیین، تعرفه‌ها را مشخص کند و موارد را به اطلاع ملوانان برساند.

آیت‌الله رئیسی عدم برخورد جدی با قاچاق کالا را موجب تضعیف حاکمیت دانست و تاکید کرد: نتایج هماهنگی‌ها، پیگیری‌ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سوی این ستاد و سایر دستگاه‌های ذیربط، باید به صورت عینی در جامعه قابل مشاهده باشد.

در این جلسه که با حضور وزرا و مدیران مرتبط با موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد، ۵ مصوبه شامل «مکانیزم ارزش‌گذاری کالا‌های مشمول قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز»، «توقیف وسایل نقلیه عمومی حامل مسافر مورد استفاده در جرائم و تخلفات موضوع تبصره ۶ ماده ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز»، «تعیین ارزش کالا‌های ممنوعه»، «دستورالعمل سامانه پرونده‌های قاچاق کالا و ارز» و «برنامه‌های اجرایی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ مشتمل بر ۱۱۴ راهبرد، ۵۹ اقدام اساسی و ۱۷۸ برنامه اجرایی» به تصویب اعضا رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->