پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

چه کسانی نمی توانند وام مسکن بگیرند؟

  • کد خبر: ۱۹۰۷۷۸
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶
چه کسانی نمی توانند وام مسکن بگیرند؟
طبق اعلام بانک مرکزی سقف وام طرح ملی مسکن 550 میلیون تومان در نظر گرفته شده است که با اعلام دولت مقرر شد در تمام پروژه ها و در تمام شهرها به صورت یکسان تعیین شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دولت در پی تعویق دو ساله طرح نهضت ملی مسکن، تصمیم گرفت برای پیشرفت سریع‌تر پروژه، برخی واحد‌ها را در قالب اهدای زمین رایگان و خودمالکی به اجرا برساند. اما دولت تا کنون چه تعداد از این زمین‌ها و تسهیلات مربوط به آن را به مردم واگذار کرده است؟

عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن روند ارائه تسهیلات نهضت ملی مسکن در بخش خودمالکی و متقاضیان معرفی شده در این بخش را اعلام کرد و گفت: طبق تازه‌ترین آمار، از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا کنون قرارداد خودمالکی ۹۳ هزار و ۲۸۲ واحد در بانک مسکن منعقد شده است.

مدیرعامل بانک مسکن توضیح داد: مبلغ قرارداد‌های خودمالکی که در بانک مسکن منعقد شده ۲۸ هزار و ۸۶۳ میلیاردتومان است. به گفته حسینی، بانک مسکن از میزان قرارداد منعقد شده خودمالکی و از محل تسهیلات تاکنون ۲۱ هزار و ۹۲۸ میلیاردتومان به حساب سازندگان وازیر کرده است.

مقرر شده است تا پرداخت تسهیلات خودمالکی از سوی دیگر بانک‌ها برای افرادی که در سال جاری توسط وزارت راه و شهرسازی تعیین می‌شوند، انجام شود. همچنین، تسهیلات خودمالکی طرح نهضت ملی مسکن مرحله به مرحله و بر اساس پیشرفت فیزیکی به مالکان پرداخت می‌شود.

وام مسکن به چه کسانی تعلق نمی‌گیرد؟

نکته قابل توجه در این بین این است که سقف ۵۵۰ میلیون تومانی وام نهضت ملی مسکن به طرح‌های خودمالکی تعلق نمی‌گیرد! این سقف وام که پیش از این در مناطق و شهر‌های مختلف مبلغ متفاوتی داشت با اعلام دولت قرار شد در تمام پروژه‌ها و در تمام شهر‌ها به صورت یکسان تعیین شود، اما مدتی بعد با استناد به نامه بانک مرکزی به مدیران عامل بانک‌های عامل نهضت ملی مسکن، جزئیات جدیدی از این طرح مشخص شد.

بانک مرکزی در این نامه تاکید کرده بود تنها پروژه‌های حمایتی، مشمول افزایش سقف تسهیلات این طرح می‌شوند؛ به این معنا که پروژه‌های خودمالک شهری و روستایی مشمول افزایش سقف و کاهش نرخ سود تسهیلات مذکور نیستند. در روش خودمالکی، مالکان زمین‌ها برای ساخت و ساز -چه به صورت انبوه و چه عادی- در زمین متعلق به خود، از وام نهضت ملی مسکن استفاده می‌کنند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->