سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم!
سرخط خبرها

پیشنهادات ایران به شورای نخست وزیران کشور‌های عضو شانگ‌های (۴ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۰۹۱۲
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
پیشنهادات ایران به شورای نخست وزیران کشور‌های عضو شانگ‌های (۴ آبان ۱۴۰۲)
معاون اول رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در نشست شورای نخست وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های شانگهای، ۱۳ پیشنهاد در ۶ محور ارائه داد که با استقبال کشور‌های عضو و ناظر روبرو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور امروز پنجشنبه (۴ مهر) در سخنرانی خود در بیست و دومین نشست شورای نخست وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های شانگهای، ۱۳ پیشنهاد در ۶ محور کریدورها؛ اقتصاد؛ فناوری‌های نوظهور؛ امنیت غذایی، محیط‌زیست و تغییر اقلیم؛ امنیت انرژی؛ امنیت منطقه‌ای، مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی ارائه داد که با استقبال کشور‌های عضو و ناظر روبرو شد.

این پیشنهادات عبارت بودند از:

۱. ایجاد کریدور ترانزیتی فراگیر جهت اتصال کشور‌های عضو، مشارکت در ایجاد زیرساخت کریدور شمال-جنوب و نیز کریدور «شرق-غرب-آسیا-دریای مدیترانه»

۲. تجارت با ارز‌های ملی و یا ارز مشترک و ارز‌های مبتنی بر فناوری‌های نوین

۳. گسترش همکاری اعضای سازمان در حوزه‌های انرژی، فناوری، صنعت، کشاورزی و تجارت از طریق ساز و کار مبادلات بین بانکی و تأمین مالی سازمان همکاری شانگ‌های

۴. میزبانی کارگروه سرمایه‌گذاری و نشست وزرای صنعت در سال آینده میلادی

۵. تأسیس صندوق توسعه فناوری و نوآوری برای تأمین مالی پروژه‌های فناورانه مشترک بین اعضاء

۶. تشکیل کنسرسیوم مشترک تولید محصولات فناورانه و ایجاد استاندارد‌های مشترک فناوری و نوآوری

۷. تشکیل کارگروه هوش مصنوعی

۸. همکاری متقابل و توسعه کشت فراسرزمینی در مناطق حاصلخیز کشور‌های عضو

۹. تشکیل کارگروه‌های مشترک برای مدیریت و توزیع عادلانه منابع آبی

۱۰. استفاده از ابتکار گاز در خدمت بازیابی اقتصاد جهانی در دوره پس از کرونا و توسعه ظرفیت‌های ترانزیتی گاز

۱۱. تاسیس صندوق تأمین مالی مشترک پروژه‌های بالادستی و پایین‌دستی پتروشیمی بین کشور‌های علاقمند به سرمایه‌گذاری

۱۲. ایجاد یک هاب منطقه‌ای «انرژی شانگهای»، با هدف تجارت، تبادل و امنیت انرژی شامل سوخت‌های فسیلی، برق و انرژی‌های تجدیدپذیر

۱۳. استفاده از ظرفیت‌های عظیم «همسایگی و همگرایی» برای نیل به امنیت منطقه‌ای درون‌زا

گفتنی است این نخستین جلسه حضوری نخست وزیران کشور‌های عضو شانگ‌های پس از شیوع جهانی کرونا است و اولین نشست رسمی پیمان شانگ‌های به شمار می‌آید که ایران پس از اتمام فرایند عضویت رسمی در آن شرکت می‌کند.

تصویب دستور جلسات و برنامه نشست شورای سران دولت‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های و همچنین همفکری درباره اقدامات لازم برای عمیق‌تر کردن همکاری بین اعضای سازمان در حوزه‌های تجاری، اقتصادی، فرهنگی و بشردوستانه تحت شرایط جدید از جمله اهداف برگزاری این نشست عنوان شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->